Marllo si Dysher te provoaca … sa nu fi IndiGo!

marllo-feat-dysher-indigo-2-1000

Unii zic ca e un diss, altii zic ca-i old school, altii ca e fresh. IndiGo este, de fapt, despre muzica fara limite, bariere sau granite.

Noul cantec este prima colaborare intre Marllo si Dysher, atat in calitate de artisti si autori dar si de producatori muzicali, avandu-l alaturi pe DJ Em care s-a ocupat de cuts.

IndiGo are un mesaj original, un indemn de a fi tru, o declaratie pe fata a independentei fata de tiparele in care majoritatea se complace in viata de zi cu zi.

IndiGo este despre alegerea personala. Vrem sa facem lucrurile in felul nostru si vrem sa fim lasati in pace sa o facem asa cum stim noi mai bine. Nu vrem sub nici o forma sa tragem la indigo, ci mai degraba sa fim trasi la indigo”, spun Marllo si Dysher.

Mesajul celor doi artisti catre cei mai “mari”? “Suntem o generatie care, din punct de vedere creativ, e dincolo de limite, e dincolo de IndiGo, iar atunci cand multi spun “One for the money”, noi spunem “Two for the show”!

Marllo este un tanar artist si compozitor roman aflat in plina ascensiune. Canta la pian, compunandu-si singur atat versurile cat si liniile melodice.

Fost participant al unui binecunoscut concurs de talente din Romania, a lansat pana in prezent mai multe single-uri precum “ParFum“, “Nimeni ca ea” (feat Estradda), “Profesoara mea“, “Pana la nori” si “Congo”, cantece care se vor regasi pe primul sau album intitulat “Labirint“, album preconizat a fi lansat spre finalul anului 2016 la AudioGate Records.

Dysher si-a descoperit pasiunea pentru productie muzicala, cautand instrumentale pentru realizarea partilor de rap. De aici pana la dezvoltarea carierei ca producator muzical, beatmaker, remixer, textier si MC, nu a mai fost decat “un pas”.

De-a lungul timpului Dysher a compus piese pentru mai multi artisti precum Nimeni Altu, Estradda, Shayan, Gatto, WriterJones (Portsmouth, Virginia), Tonik Obiektiv, Marllo si Capeliy.

Official Foto_1920

Pentru acest an are in derulare cateva colaborari cu alti artisti, iar in viitorul cat mai apropiat posibil doreste sa lanseze “Nationalizare” primul sau album.

AudioGate Records este o casa de discuri independenta care si-a propus sa lanseze artisti si productii muzicale de calitate superioara. Materialele muzicale sunt realizate de echipe de producatori profesionisti la AudioGate Studios, cu ajutorul unor dotari tehnice analogice si digitale ultraperformante.

Marllo

Website: http://www.marllo.ro/

Facebook: https://www.facebook.com/MarlloTheArtist

iTunes: https://itunes.apple.com/us/artist/marllo/id887163387

GooglePlay: http://goo.gl/ZNwVwf

AudioGate Records: http://audiogaterecords.com/marllo/

Dysher

Facebook: https://www.facebook.com/DysherDeliciousSounds

iTunes: https://itunes.apple.com/us/artist/dysher/id1104946633

GooglePlay: http://goo.gl/r8H1Zy

AudioGate Records: http://audiogaterecords.com/dysher/

 

 

Actualitate

Five Finger Death Punch – ROMEXPO – 04.07.2024

 Galerie Foto: Theodor Tudose 

Călin Pop lanseazăun nou single: „Pași de război”

Călin Pop, solistul și chitaristul grupului Celelalte Cuvinte, a lansat un nou single intitulat ”Pași de război” Melodia este disponibilă...

DOUĂ ZILE STELARE SUB CUPOLA MUZICII DE OSCAR, MARCA HANS ZIMMER

Două noi impresionante reprezentaţii la Ateneul Român, alături de cei mai experimentaţi tineri muzicieni, care vor interpreta celebrele coloane...

EFORIE COLORAT | Cinci vernisaje de artă contemporană deschid hub-ul creativ Eforie Colorat

Retro Party la Eforie ColoratSorin Lupașcu deschide vara în cel mai mare cinema în aer liber de la Marea...

Cargo in Quantic, o seara cu prietenii pe ritmuri rock

Chiar imi era dor de baietii de la Cargo. In ultimii ani nu prea am reusit sa ma intersectez...

Coldplay la Bucuresti, doua zile de show la superlativ

  Arena Nationala din  Bucuresti, a gazduit zilele trecute  doua concerte ale trupei britanice Coldplay. Au cantat pentru prima data...

Ce mai este nou?Citeste
www.roevents.ro

Recomandările redacțieiStiri
www.roevents.ro

Noul cantec este prima colaborare intre Marllo si Dysher, atat in calitate de artisti si autori dar si de producatori muzicali, avandu-l alaturi pe DJ Em care s-a ocupat de cuts.Marllo si Dysher te provoaca … sa nu fi IndiGo!