Maria Răducanu şi Maxim Belciug în concert la Clubul Ţăranului

c634d063-d3d7-4ce0-b9e6-96ea5dd8f495Vineri, 19 februarie 2016, cu începere de la ora 21:00, la Clubul Ţăranului are loc un concert special: Maria Răducanu și Maxim Belciug oferă publicului bucuria unei reîntâlniri live cu muzica lor în care, vorba poetului Federico Garcia Lorca, se sparg cupele arborilor pline cu dimineaţă.

Maria Răducanu și Maxim Belciug sunt două nume care strălucesc pe orice afiș.

În ultimii ani, au cântat rar împreună (fiecare își are propria agendă muzicală), dar atunci când au făcut-o publicul a avut parte de unul dintre acele rare momente când muzica lasă în urmă teoriile și stilistica pentru a rămâne pură, simplă, directă și sfâșietoare.

Cunoscută mai ales pentru modul personal în care “combină bocetele româneşti cu fado-ul portughez, cu blues-ul și cu improvizația”, după cum scrie pe site-ul casei de discuri new-yorkeze Tzadik a faimosului jazzman John Zorn, Maria Răducanu abordează alaturi de Maxim Belciug o muzică de o ținută undeva între clasic și tradițional, explorând cu prospețime teritorii oarecum rezervate artiștilor clasici.

La nucleul inițial de cântece rusești și spaniole înregistrate cu 12 ani în urmă pe cele două discuri Troika și Tarara, s-au adăugat de-a lungul timpului și piese din barocul italian, vodeviluri franțuzesti, muzică elisabetană și, bineînteles, vechi romanțe românești.

Un repertoriu vast și eclectic ce dă glas unui genuin nelăsat la voia întâmplării, capabil să nască în noi zvâcnete pe care nu le mai știam ale noastre de când, în loc să înțelegem ce trăim, trăim doar ceea ce înțelegem.

Rezervări: Clubul Ţăranului, 021 310 8048

https://www.facebook.com/events/188711194824486/

Actualitate

Concert Irina Rimes la Hard Rock Cafe pe 27 Februarie

Pe 27 februarie, BestMusic Live Concerts te invita la un show cu IRINA RIMES. Născută în Republica Moldova, cântăreața a cucerit...

Concert Zdob si Zdub la Hard Rock Cafe pe 28 Februarie

Dacă îţi place să te distrezi şi să cânţi până la epuizare alături de Zdob şi Zdub, iar hiturile “DJ...

Un nou val de vedete ale scenei muzicale internaționale completează line-up-ul de excepție al SAGA Festival! SAGA Festival anunță lansarea unui parteneriat...

5, 6, 7 iunie 2020 București, România Unele dintre vedetele scenei muzicale internaționale completează line-up-ul de excepție al SAGA Festival, gândit...

Line-up Hellfest 2020

Hellfest a anunțat line-up-ul pentru anul 2020. Ca în fiecare an peste...
- Advertisement -

Concert SABATON – The Great Tour la Arenele Romane pe 14 August

SABATON aduce The Great Tour pe 14 august la Bucuresti la Arenele Romane! Primele 500 de bilete au preturi earlybird...

Concert TRICKY la Quantic Club pe 2 Mai

TRICKY canta la Bucuresti in Quantic Club pe 2 mai iar primele bilete costa doar 65 de lei! Adrian Nicholas Matthews...
- Advertisement -

Ce mai este nou?Citeste
www.roevents.ro

Recomandările redacțieiStiri
www.roevents.ro

X
X
X
X