„Mama”, cea mai noua piesă a Paulei Hriscu, un omagiu pentru toate mamele

0
24

Cu ocazia zilei de 8 Martie, solista de muzică populară Paula Hriscu lansează melodia “Mama”, un omagiuadusmamei sale, ca pecete a nemărginiteiprețuiri pe care i-o poartă.

 

Mama înseamnă dor, bucurie, acasă, dragostea pură, necondiționată, înseamnă calea mea spre muzică, este omul care m-a încurajat să merg înainte. Mama este stâlpul meu. Am încercat să cuprind în această melodie doar câteva dintre sentimentele mele pentru cea care mi-a dat cel mai de preț dar, viața. Este un omagiu nu doar pentru mama mea, este un omagiu adus mamelor, iubirii necondiționate, sacrificiului, protecției, grijii pentru noi toți. Îmi doresc ca versurile și linia melodică din noua piesă să vă ajute să vă deschideți inimile și să le spuneți mamelor voastre cât de mult le iubiți.”-spunePaula Hriscu.

 

Interpretarea, plină de farmecșiemoție, esterealizatăîmpreună cu trupaclujeană de pop-opera Ad Libitum Voices.

 

“Colaborarea cu Ad Libitum Voices s-a născut dintr-o prietenie frumoasă. Într-o zi, discutam cu Vlad Morar, baritonul  Ad Libitum Voices, și ne-am propus să colaborăm, să punem vocile noastre împreună, într-un cântec. La acel moment, nu știam care va fi acest cântec. Dar când am terminat de pus pe hârtie versurile pentru „Mama”, am simțit că aceasta este melodia potrivită pentru colaborare. Și nu m-am înșelat. Am creat împreună emoție din simplitate, din iubirea pe mamele noastre și sper sărăsune aceste trăiri și în inima publicului.”-Paula Hriscu

 

Videoclipulpiesei a fostfilmatîntr-un loc ales cu mare atențieșiîn mod simbolic. Imaginile de poveste sunt filmateînMaramureșulistoric, undevalorilefundamentale ale românilorîncă sunt păstrateînsimplitate, respect șiprețuire, în BaiaSprie, un sat cu oameniharnici, care nu se abat de larânduieli, în casa artistului ceramist Dan Leș. “Ultimuldac liber” i-a deschisPauleiHriscuușacasei sale, un micro-universarhaic, în care plămădeșteînlutpoveștilestrăbunilornoștri, care au trăitîncredință, respect pentrutradițieșifolclorșirecunoștințăpentrubogățiileacestui loc încărcat de spiritualitate.

 

Paula Hriscu: „Vreau să mulțumesc întregii echipe pentru ajutor, de la îndrumătorul și producătorul meu Nicoleta Ioniță, un om absolut special până la Vlad Morar, Ovidiu Szilaghi,Paul Morarși Radu Constantin Mocanu”.

 

Clipul oficial al melodiei MAMA poate fi urmărit AICI.

https://www.youtube.com/watch?v=QO_I4oJidsk

 

Solista Paula Hriscu, originară din Brad, Hunedoara, este una dintre cele mai frumoase artiste din noua generație de interpreți de muzică populară, cu un timbru vocal aparte. Studentă în anul IV la Academia Naţională de Muzică “Gheorghe Dima” din Cluj- Napoca, secţia Canto, Paula Hriscu şi-a descoperit talentul de a cânta la 22 de ani, atunci când a fost la un pas de moarte.

 

Credit: Liniemelodică-Vlad Morar
Text-Paula Hriscu
Aranjament orchestral-Ovidiu Szilaghiși Paul Morar
Studio-Ovidiu Szilaghi
Mastering-Ovidiu Szilaghi

Videoclip realizator: Nicoleta Ionitași Radu Constantin Mocanu