Mai sunt doua zile pana la startul ARTmania Festival 2017! Metode de plata si reguli generale de acces

Vineri, 28 iulie 2017, începând cu ora 18:00, se deschid porțile celei de-a 12-a ediții ARTmania Festival, la care iubitorii de muzică și de artă se vor bucura de două zile de concerte, expoziții, evenimente culturale și de activări creative.

La ARTmania Festival 2017, fanii îi vor putea asculta în Piața Mare din vechea cetate a Sibiului pe unii dintre cei mai apreciați artiști ai momentului: Tarja, Lacuna Coil, Riverside, Beyond the Black, You And Me At Six, Devin Townsend Project, Walkways sau Coma.

Programul complet al concertelor din cele două zile de festival este disponibil aici: https://artmaniafestival.ro/program/

Expoziții de artă și vizite la muzee. Pentru ca expriența culturală să fie completă, între concerte, persoanele cu brățară de festival vor putea vizita gratuit numeroase expoziții special pregătite cu ocazia ARTmania și vor avea acces în cele patru spații expoziționale ale Complexului Național Muzeal ASTRA – detalii complete aici.

Proiecții de filme. De asemenea, cinefilii vor putea viziona gratuit filme premiate internațional, aduse de Transilvania Film. Acestea vor fi proiectate în fiecare zi de festival, în Librăria Habitus din Piața Mică, unde ARTmaniacii amatori de lectură vor avea parte și de reduceri de 10% la cărți SF sau fantasy. Detalii complete aici.

  1. Comunicat cu diacritice 
  2. Comunicat fara diacritice
  3. Artwork / Poster

 

Reguli generale de acces la ARTmania Festival 2017 pentru publicul larg

Acces
Accesul publicului în perimetrul festivalului va fi posibil, pe 28 și 29 iulie 2017, în intervalul orar 18:00 – 00:00. Maratonul concertelor din Piața Mare va începe în fiecare zi de la ora 19:00.Pentru a intra în spațiul special amenajat pentru festival, publicul trebuie să prezinte în momentul accesului pe porțile festivalului un bilet, un abonament sau o invitație valabilă ce poate fi folosită de o singură persoană, o singură dată.Acestea vor fi preschimbate în brățară de acces în momentul intrării în zona de festival și permit intrarea doar în zona de concerte şi la evenimentele conexe ARTmania Festival.Biletele/ abonamentele/ invitațiile se pot preschimba în brățări și la centrul de informare a festivalului, ce va fi deschis pe toată durata evenimentului. Info Point-ul ARTmania Festival, va fi amplasat vis-a-vis de Muzeul Național Brukenthal, Piața Mare, Sibiu și va funcționa în fiecare zi de festival, între orele 12:00 – 00:00 (27-29 iulie 2017).Purtarea brățării este obligatorie pe toată durata festivalului, iar aceasta va fi verificată, atât la intrarea în festival, cât și în interiorul acestuia.Participanții la ARTmania Festival sunt obligați să se supună controlului corporal sumar și să permită controlul bagajelor. Participanții trebuie să dețină asupra lor un act de identitate valid pentru a face dovada vârstei legale.Este interzis accesul cu bagaje de mari dimensiuni, ghiozdane sau rucsaci voluminoși, aceștia putând fi lăsați la punctul de obiecte interzise din festival. Dimensiunile acceptate pentru bagaje sunt 55 x 40 x 20 cm (dimensiunile acceptate și de companiile aeriene pentru bagaje de mână).Accesul tinerilor participanți cu vârste cuprinse între 7 și 16 ani se realizează în baza unui bilet valid și este permis doar dacă sunt însoțiți de o persoană adultă cu un bilet/ abonament valid.Accesul copiilor sub 7 ani este gratuit dacă sunt însoțiți de un adult cu un bilet valid și cu o copie a unui act doveditor a vârstei copilului. Părinții sau însoțitorii sunt responsabili pentru siguranța copiilor, organizatorii nefiind responsabili pentru eventualele incidente. Este recomandată purtarea căștilor de protecție sau a dopurilor de urechi pentru copiii sub 10 ani.Organizatorii nu încurajează prezența copiilor foarte mici la astfel de evenimente, unde limita de decibeli ar putea crea efecte negative asupra auzului copiilor, motiv pentru care este interzis accesul cu cărucioare pentru copii. Excepție fac doar cărucioarele pentru persoane cu dizabilități.

Accesul cu animale de companie nu este permis în perimetrul festivalului.

Vești bune pentru pasionații de fotografie. Este permis accesul cu aparate de fotografiat de orice fel, inclusiv DSLR profesional. Va rămâne interzis accesul cu orice fel de trepiede, blitz-uri detașabile, aparate de filmat și alte accesorii, în special de dimensiuni mari. Intrarea cu obiecte de valoare în incinta festivalului sau lăsarea lor în grija altor persoane rămâne în răspunderea exclusivă a proprietarului.

Fotografierea este permisă numai fără blitz şi fără a deranja bunul mers al evenimentului sau spectatorii prezenţi la festival.

Este interzis accesul cu mâncare și băutură în zona de festival. ARTmania Festival va pune la dispoziția participanților o zonă de food special amenajată, care va funcționa pe întreaga durată a evenimentului. Astfel, cei sosiți în Piața Mare din Sibiu se vor putea bucura de un spațiu dedicat preparatelor culinare și băuturilor, disponibile pentru toate gusturile și vârstele.

 

Plata cu FestiPay

La ARTmania Festival 2017, achiziţionarea de mâncare şi băutură în interiorul festivalului se va face prin sistemul FestiPay. Cardurile Festipay sunt vouchere de cumpărături electronice, parte a unui sistem de plată confortabil, cashless.

Cu acestea participanții la festival vor putea plăti rapid și ușor băuturile și alimentele luate din perimetrul festivalului, în limita sumei disponibile pe card

Regulamentul complet al ARTmania Festival 2017 poate fi consultat pe website-ul oficial al festivalului (www.artmaniafestival.ro) prin accesarea secțiunii “Reguli de acces” din meniul principal al website-ului.

Biletele au fost puse în vânzare în rețelele Eventim.ro, myticket.ro, iabilet.ro și pe Kompostor.ro. În cea de-a doua perioada de pre-sale, prețul unui abonament este de 230 de lei, urmând ca la locație prețul să fie de 250 lei.

Pentru această ediție, ARTmania Festival a pus în vânzare un număr limitat de bilete pe zi, la prețul de 140 lei.

Actualitate

A apărut un nou număr al revistei “Close up”

A apărut un număr nou al revistei academice“Close up”(nr 1/2020) editată de UNATC cu sprijinul Uniunii Cineaştilor din România. Conţinutul...

ARTmania, singurul festival romanesc membru al European Metal Festival Alliance 2020

Line-up complet cu peste 35 de trupe care vor putea fi ascultate din confortul casei la European Metal...

Anita Ramona – lansare single & videoclip

Anita Ramona lansează o nouă piesă intitulată “All Tomorrows” împreună cu videoclip. Cu noul single, al patrulea de la...

Concert Days Of Confusion – ‘Acoustic Satellites’, in vremurile lui Covid

De cateva zile, tot stau, si ma gandesc, daca sa scriu sau nu despre acest concert. De ce? Pentru...
- Advertisement -

Călin Pop a lansat o nouă melodie, ”Respect”

Călin Pop, vocalistul si chitaristul trupei Celelalte Cuvinte, a lansat melodia “Respect” (feat Toni Dijmarescu & Flavius Suciu), al...

Concert Opeth și The Vintage Caravan la București 19.03.2020 / Arenele Romane

OPETH revine la București, vineri 19 martie 2021, după o pauză de opt ani de zile. Evenimentul va avea loc...
- Advertisement -

Ce mai este nou?Citeste
www.roevents.ro

Recomandările redacțieiStiri
www.roevents.ro

X
X
X
X