Mai sunt doar cateva ore pana la spectacolul LORD OF THE DANCE din Bucuresti!

Publicitate

Au mai ramas doar cateva ore pana cand cel mai vizionat spectacol din lume va poposi la Sala Palatului din capitala. La Bucuresti vor avea loc 2 reprezentatii, nu doar una – cum fusese programat initial. Acestea vor avea loc azi (13 octombrie) de la ora 16.00 si de la ora 20.00.

 

Spectacolul de anul acesta va fi o premiera. Creatorul show-ului, renumitul coregraf Michael Flatley a construit un nou spectacol, ce contine coregrafii, costume si decoruri noi. Zeci de dansatori vor performa pe o scena mult mai mare decat cea de anul trecut. Tiruri cu echipament si recuzita au sosit deja in tara odata cu dansatorii de la Lord Of The Dance. Intregul show implica zeci de metri patrati de scena, o podea speciala, sute de reflectoare, generatoare si sute de costume. Garderoba fiecarui dansator este compusa din nu mai putin de 15 costume, ce vor fi schimbate rand pe rand, pe parcursul celor 21 de scene ale spectacolului!

 

‚Lord Of The Dance’, ‘Saoirse the Irish Cailín’, ‘Morrighan the Temptress’, ‘Don Dorcha’, ‘The Little Spirit’, ’Erin the Goddess’ si alte zeci de personaje vor da viata unei povesti de dragoste plina de dinamism, pasiune si aventura!

 

Dupa cele 2 reprezentatii de la Bucuresti va urma un ultim spectacol, la Sala Sporturilor din Constanta! Show-ul este programat pentru data de 14 octombrie, cu incepere de la ora 20.00.

 

Pentru cei care nu au reusit sa isi achizitioneze bilete la cele doua spectacole, avem o veste buna: mai au cateva ore la dispozitie pentru a achizitiona unul din putinele bilete ramase disponibile pentru reprezentatia de la ora 16.00, precum si pentru cea de la ora 20.00.

 

Pentru spectacolele de la Bucuresti preturile biletelor sunt urmatoarele:

300 lei: categoria VIP

250 lei: categoria 1

200 lei: categoria 2

150 lei: categoria 3

100 lei: categoria 4

50 lei: categoria 5

 

Daca iti place „Lord Of The Dance” dar inca nu ti-ai luat bilet, acestea se mai gasesc in urmatoarele locatii: Magazinul BILETOO din Unirea Shopping Center (parter, intrarea de langa McDonald’s), Magazinele Flanco, Librariile Adevarul si Eminescu, Magazinele Diverta, Muzica, Sala Palatului, Palatul National al Copiilor, Statia de Metrou Unirii 1.