Mai multe bilete VIP pentru Maximum Rock Festival 2015!

Dupa epuizarea biletelor VIP (meet & greet + afis + pachet cu material promotionale) am primit numeroase cereri de la fanii care doresc sa-si intalneasca idolii si care nu au reusit sa-si achizitioneze bilete VIP in perioada promotiei.

Organizatorii festivalului au purtat o discutie cu echipele de management ale formatiilor participante si s-a decis  suplimentarea acestei categorii de bilete cu inca 10 bucati ! Acestea se pot achizitiona la pretul de 250 lei prinwww.AmBilet.ro si de la sediul Maximum Rock Romania.

Cei care doresc sa-si intalneasca formatiile preferate, sa participe la povesti, sa primeasca un autograf sau sa-si faca poze cu acestea, trebuie sa se grabeasca!

Mentionam ca dupa epuizarea acestor bilete VIP suplimentare nu vor fi puse in vanzare altele.

Maximum Rock Festival 2015  este unul dintre cele mai asteptate evenimente rock ale toamnei in Romania si isi propune sa prezinte publicului autohton si international  4 zile  de concerte exceptionale in  2 locatii diferite –  Club Colectiv si Arenele Romane din Bucuresti .

Festivalul are loc intre  15 si 18 octombrie  (15, 18 octombrie la Club Colectiv din Bucuresti, iae 16 si 17 octombrie la Arenele Romane)  si este o sarbatoare metal cu acte in regula. Pe langa concerte, la eveniment se vor desfasura diverse activitati interactive, expozitii, targuri de merchandise, performance-uri si multe altele.

Printre formatiile participante:  Epica, Annihilator, Sirenia, Skalmold, Zonaria, Nightrage, The Silent Wedding, Kistvaen, Harlott, Archer, Gothic, Enemy of Reality, Dimlight, Sorrowful Angels, Tiarra, Hatemode, Crimena etc .

Asa cum s-a anuntat, pentru editia din 2015 a festivalului au fost puse in vanzare bilete conform preturilor de mai jos, iar un bilet este valabil pentru toate cele 4 zile de eveniment!

89 lei (20 euro)  primele  100 de bilete   – Sold out!

99 lei   (22,5 euro)  urmatoarele  250 de bilete  – Disponibile prin  www.AmBilet.ro  (varianta print at home), lasediul Maximum Rock Romania  si   prin reteaua   Eventim (Magazinele Germanos, Orange, Vodafone, Domo, librariile Carturesti, Humanitas ) pentru variant bilete fizice.

110 lei (25 euro)  urmatoarele  500 de bilete

125 lei (28,5 euro)  restul biletelor

135 lei (30,5 euro)  pentru biletele achizitionate in perioada festivalului

250 lei (56,5 euro)  bilete  VIP – 30 buc  (meet & greet + afis + pachet cu material promotionale) – disponibile numai www.AmBilet.ro  si la sediul  Maximum Rock Romania .

De retinut: biletele, in varianta print at home, sunt livrate automat pe e-mail, in format electronic, sub forma unui PDF ce contine un cod de bare si datele evenimentului. Acestea pot fi tiparite de dumneavoastra sau le puteti prezenta la intrare, direct de pe ecranul telefonului.

Social

9,341FansLike
10FollowersFollow
109FollowersFollow
92SubscribersSubscribe

Publicitate

Html code here! Replace this with any non empty raw html code and that's it.

ULTIMELE ȘTIRI

“Un stejar” – premieră națională la Teatrul Tineretului Piatra Neamț

Teatrul Tineretului din Piatra Neamt are plăcerea de a anunța cea dintâi premieră a anului 2017: "Un stejar" de Tim Crouch, regia Bobi Pricop. Reprezentațiile...

THIRTY SECONDS TO MARS lanseaza single-ul “Walk On Water”

Dupa ce au aprins scenele Americii de Nord si ale lumii intregi in aceasta vara cu marele lor turneu, THIRTY SECONDS TO MARS lanseaza...

15% discount la concertul lui Julio Iglesias

A trecut si Sarbatoarea Pastelui. Pentru cine a fost cuminte a venit si Iepurasul, pentru cine nu, nu... Dar Premium Booking isi doreste sa va...

JINXY VON D’ERS – Don’t Fall In Love

Trupa JINXY VON D’ERS a lansat un single nou. Piesa se numeste "Don’t Fall In Love" si va fi inclusa pe albumul de debut,...

Katherine Heigl şi Rosario Dawson îşi dau replica în thriller-ul psihologic “Obsesia trecutului”

Cu o distribuţie care le aduce în rolurile principale pe Rosario Dawson (filmele "Sin City") şi Katherine Heigl ("27 de rochii", "Un pic însărcinată"),...
Cei care doresc sa-si intalneasca formatiile preferate, sa primeasca un autograf sau sa-si faca poze cu acestea, trebuie sa cumpere bilete VIP.Mai multe bilete VIP pentru Maximum Rock Festival 2015!