Mai multe bilete VIP pentru Maximum Rock Festival 2015!

Dupa epuizarea biletelor VIP (meet & greet + afis + pachet cu material promotionale) am primit numeroase cereri de la fanii care doresc sa-si intalneasca idolii si care nu au reusit sa-si achizitioneze bilete VIP in perioada promotiei.

Organizatorii festivalului au purtat o discutie cu echipele de management ale formatiilor participante si s-a decis  suplimentarea acestei categorii de bilete cu inca 10 bucati ! Acestea se pot achizitiona la pretul de 250 lei prinwww.AmBilet.ro si de la sediul Maximum Rock Romania.

Cei care doresc sa-si intalneasca formatiile preferate, sa participe la povesti, sa primeasca un autograf sau sa-si faca poze cu acestea, trebuie sa se grabeasca!

Mentionam ca dupa epuizarea acestor bilete VIP suplimentare nu vor fi puse in vanzare altele.

Maximum Rock Festival 2015  este unul dintre cele mai asteptate evenimente rock ale toamnei in Romania si isi propune sa prezinte publicului autohton si international  4 zile  de concerte exceptionale in  2 locatii diferite –  Club Colectiv si Arenele Romane din Bucuresti .

Festivalul are loc intre  15 si 18 octombrie  (15, 18 octombrie la Club Colectiv din Bucuresti, iae 16 si 17 octombrie la Arenele Romane)  si este o sarbatoare metal cu acte in regula. Pe langa concerte, la eveniment se vor desfasura diverse activitati interactive, expozitii, targuri de merchandise, performance-uri si multe altele.

Printre formatiile participante:  Epica, Annihilator, Sirenia, Skalmold, Zonaria, Nightrage, The Silent Wedding, Kistvaen, Harlott, Archer, Gothic, Enemy of Reality, Dimlight, Sorrowful Angels, Tiarra, Hatemode, Crimena etc .

Asa cum s-a anuntat, pentru editia din 2015 a festivalului au fost puse in vanzare bilete conform preturilor de mai jos, iar un bilet este valabil pentru toate cele 4 zile de eveniment!

89 lei (20 euro)  primele  100 de bilete   – Sold out!

99 lei   (22,5 euro)  urmatoarele  250 de bilete  – Disponibile prin  www.AmBilet.ro  (varianta print at home), lasediul Maximum Rock Romania  si   prin reteaua   Eventim (Magazinele Germanos, Orange, Vodafone, Domo, librariile Carturesti, Humanitas ) pentru variant bilete fizice.

110 lei (25 euro)  urmatoarele  500 de bilete

125 lei (28,5 euro)  restul biletelor

135 lei (30,5 euro)  pentru biletele achizitionate in perioada festivalului

250 lei (56,5 euro)  bilete  VIP – 30 buc  (meet & greet + afis + pachet cu material promotionale) – disponibile numai www.AmBilet.ro  si la sediul  Maximum Rock Romania .

De retinut: biletele, in varianta print at home, sunt livrate automat pe e-mail, in format electronic, sub forma unui PDF ce contine un cod de bare si datele evenimentului. Acestea pot fi tiparite de dumneavoastra sau le puteti prezenta la intrare, direct de pe ecranul telefonului.

Actualitate

Dirty Shirt featuring Caliu – Latcho Drom (Live Session, Casa Radio) – Video​

Maramureșenii de la DIRTY SHIRT au lansat un video, înregistrat live la Casa Radio din Cluj-Napoca, pentru piesa „Latcho Drom”, alături de...

Noi informatii cu privire la amanarea concertului Riverside / SoundArt Festival 2020

Dupa impunerea noilor restrictii legate de adunarile publice din 11.03.2020, organizatorii celor doua evenimente amanate, concertul Riverside si SoundArt...

Concertul tribut QUEEN de la Hard Rock Cafe este reprogramat pentru data de 18 septembrie

În urma situației create de răspândirea virusului Covid-19, concertul-tribut Queen programat pentru luna aprilie în Hard Rock Cafe este...

Luna Amară a lansat videoclipul „Tacerea”

Luna Amară a lansat videoclipul melodiei „Tacerea”, acesta putand fi urmarit mai jos: https://www.youtube.com/watch?v=CuCCrXEN3LI   „„Tăcerea” este despre paradoxurile societății în care...
- Advertisement -

Fiica si nepotica ei nu au putut. Cine ii implineste visul Mioarei Velicu? sau Cine este copilul de suflet al Mioarei Velicu?

Fiecare vis implinit face din lumea asta o lume mai buna, mai frumoasa. Sunt visuri la care renuntam si...

Dragos Moldovan lanseaza alaturi de trupa sa, Pandora, melodia „Asa cum sunt”

Dragos Moldovan, castigatorul Vocea Romaniei 2019, lanseaza alaturi de trupa sa, Pandora, melodia „Asa cum sunt”, al treilea single...
- Advertisement -

Ce mai este nou?Citeste
www.roevents.ro

Recomandările redacțieiStiri
www.roevents.ro

X
X
X
X