Luna Amară lanseazăun nou single,„Nu mai vine nimeni”

0
213

Luna Amară lanseazăo nouă melodie,„Nu mai vine nimeni”, aceasta putând fi urmărită mai jos:

 

https://www.youtube.com/watch?v=Ep162N-A8NQ&list=PLwoKnYvfpxlaj7LfCJ-XBaqtOgvIi3vA3&index=1

 

“Poate părea paradoxal, dar Nu Mai Vine Nimeni nu este un cântec depresiv, trist, negativist. În versurile lui e mai degrabă vorba de realism și de autenticitate. Putem striga, dar e bine să nu uităm că strigătul nostru poate fi neascultat, pierdut în vacarmul general. Ne putem ține departe de turmă, dar atunci cum îi găsim pe cei care, asemenea nouă, stau contra goanei ei nebune?… Și dacă e adevărat că nu mai vine nimeni, înseamnă asta neapărat că nici tu nu poți veni către altcineva?… Sau poate că această perpetuă și sisifică încercare, de-a sosi mereu în locuri, în oameni, de a-i cunoaște și de a-i lăsa să te cunoască, e prea mult. Jocul vieții e obositor. Dar poate că singurătatea împărțită îl face mai ușor de suportat. Și poate că de aceea și instrumentalul acestei piese e împărțit între strofe electro-rock și refrene grunge-punk, subliniind, prin dinamica agresivă și tonurile grave de synth, neliniștea acestei concluzii amare: nu mai vine nimeni, ești singur și liber să nu fii singur.”–a declarattrupa.

 

Melodia poate fi ascultată pe serviciile de streaming la acest link: https://LunaAmara.lnk.to/NuMaiVineNimeniPR

 

Single-ul a fost produs de către Luna Amară și Dan Bojan, cu Dan Bojansi David Dane ca ingineri de sunet și Dan Georgescu (Unda Recording Studio) la mix si master, in timp ce grafica este semnată de către Alexandru Das.

 

Trupa va prezenta noul single si printr-un concert in Club Quantic din Bucuresti, vineri 9 iunie: https://www.facebook.com/events/1269512150316512

 

Muzica: Luna Amară / Versuri: Mihnea Blidariu

Mihnea Blidariu – voce, chitara

Nick Fagadar – chitara

Andrei Botan – chitara

Sorin Moraru – bass, synths

Robert Motoc – tobe

Dan Bojan – synths

 

Discografia trupei poate fi ascultata aici: https://lunaamara.lnk.to/ThisIsLunaAmara

 

Contact Luna Amara:

http://fb.com/lunaamaraband
www.luna-amara.ro