Luna Amară – CONCERT LIVE STREAMING – din Music Hub

SÂMBĂTĂ 11 IULIE

https://www.facebook.com/events/783437465796929/

PRIMUL CONCERT LUNA AMARĂ după Starea de Urgență

După luni de absenta, Luna Amară va susține primul concert propriu în formulă completă prin live streaming

Sâmbătă 11 iulie.

 

Concertul va putea fi urmărit în întreaga lume, la ora 20.00 (ora României) și va fi găzduit de complexul de săli de repetiție Music Hub din Cluj-Napoca. 

 

Și nouă ne e la fel de dor de concertele LIVE ca vouă, așa că ne-am mobilizat și vom încerca să aducem la Music Hub cât mai multe trupe – atât din Cluj, dar nu numai – și care să ajungă mai apoi în căștile sau boxele voastre prin live streaming.

Prima formație care au răspuns provocării de la Music Hub este Luna Amară.

(Conform indicațiilor Stării de Alertă) adună nu mai mult de 4 prieteni și ascultați împreună concertul de acasă sau din parc.

Perioada prin care am trecut și încă trecem a afectat și industria muzicală; trupa are nevoie de susținerea noastră; iar voi puteți ajuta cumpărând un bilet (neobligatoriu), 20 de lei în pre-sale și 30 de lei în ziua și în timpul concertului.

Linkul către bilete este aici:

https://www.iabilet.ro/bilete-luna-amara-concert-online-la-music-hub-56967.

Chiar înainte de eveniment vom posta și linkul către live.

 

CONCERT LIVE ON-LINE

București, Cluj / EET: 20.00

Berlin, Roma / CET: 19.00

Londra, Lisabona / GMT: 18.00

Buenos Aires, Rio de Janiero / BRT: 14.00

New York, Boston, Montreal, Toronto / EST: 15.00

Chicago, Dallas, New Orleans / CST: 14.00

Phoenix,  Edmonton / MST: 13.00

Los Angeles, Seattle, Vancouver / PST: 12.00

 

Lansată la Cluj în 2000, Luna Amară este formația care a combinat armonios forța mesajelor sociale, cu sensibilitatea lirică ce descrie iubirea și stări de spirit dintre cele mai complexe și abisale.

Trademark-ul sound-ului Luna Amară s-a consolidat pe baza solo-urilor de trompetă, riffurilor specifice de chitară și îmbinarea contrastantă a duetului de voci.

Luna Amară este formația rock românească care a înregistrat cea mai mare cifră de vânzare a unui album de debut Rock în anii 2000. Este vorba de albumul “Asfalt”, produs de Roton Music, 2004.

De-a lungul celor 20 de ani de activitate neîntreruptă, cvintetul Luna Amară a concertat în toate colțurile țării, a făcut parte din line-up-up celor mai mari festivaluri autohtone, și a fost invitată la cluburi și festivaluri din Germania, Olanda, Franța, Ungaria, Moldova, Bulgaria și Turcia.

Componența

  • Mihnea Blidariu (voce, chitară, trompetă)
  • Nick Făgădar (voce, chitară)
  • Andrei Boțan (chitara solo)
  • Sorin Moraru (chitara bas)
  • Răzvan Ristea (tobe)

 

https://web.facebook.com/LunaAmaraBand/

CONCERT LIVE ON-LINE

București, Cluj / EET: 20.00

Berlin, Roma / CET: 19.00

Londra, Lisabona / GMT: 18.00

Buenos Aires, Rio de Janiero / BRT: 14.00

New York, Boston, Montreal, Toronto / EST: 15.00

Chicago, Dallas, New Orleans / CST: 14.00

Phoenix,  Edmonton / MST: 13.00

Los Angeles, Seattle, Vancouver / PST: 12.00

SÂMBĂTĂ 11 IULIE

20.00 – 21.00

https://www.facebook.com/events/783437465796929/

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Actualitate

A apărut un nou număr al revistei “Close up”

A apărut un număr nou al revistei academice“Close up”(nr 1/2020) editată de UNATC cu sprijinul Uniunii Cineaştilor din România. Conţinutul...

ARTmania, singurul festival romanesc membru al European Metal Festival Alliance 2020

Line-up complet cu peste 35 de trupe care vor putea fi ascultate din confortul casei la European Metal...

Anita Ramona – lansare single & videoclip

Anita Ramona lansează o nouă piesă intitulată “All Tomorrows” împreună cu videoclip. Cu noul single, al patrulea de la...

Concert Days Of Confusion – ‘Acoustic Satellites’, in vremurile lui Covid

De cateva zile, tot stau, si ma gandesc, daca sa scriu sau nu despre acest concert. De ce? Pentru...
- Advertisement -

Călin Pop a lansat o nouă melodie, ”Respect”

Călin Pop, vocalistul si chitaristul trupei Celelalte Cuvinte, a lansat melodia “Respect” (feat Toni Dijmarescu & Flavius Suciu), al...

Concert Opeth și The Vintage Caravan la București 19.03.2020 / Arenele Romane

OPETH revine la București, vineri 19 martie 2021, după o pauză de opt ani de zile. Evenimentul va avea loc...
- Advertisement -

Ce mai este nou?Citeste
www.roevents.ro

Recomandările redacțieiStiri
www.roevents.ro

X
X
X
X