Los Vivancos se întrec în pași de dans, la București!

Promo Grupo

Cultura spaniolă este de departe una dintre cele mai bogate, fiecare regiune a țării mândrindu-se cu ale sale fieste colorate, coride care îți taie respirația sau ritmuri pasionale de flamenco.

Frații Los Vivancos, șapte minuni cu același cod genetic, care au intrat în Guinness World Records pentru “cele mai rapide picioare din lume” și au primit premii importante în întreaga lume,  vor aduce la Bucuresti dansul senzualității și seducției, al suferinței și bucuriei, redat impecabil într-o poveste scenică vibrantă.

”Best of Los Vivancos”,va fi prezentat românilor pe 22 decembrie, la Sala Palatului și va rămâne cu siguranță în sufletele spectatorilor. După o serie amplă de reprezentații sold-out, programate zilnic în Germania și Finlanda, zeii dansului spaniol își vor arăta măiestria dobândită în arta spectacolului spaniol.

Flamenco, dans modern, muzică clasică și rock, numere fascinante de acrobație, acompaniate de efecte vizuale moderne. ”Best of Los Vivancos” are asupra spectatorilor un efect fascinant. Doar ideea dansatorilor care pot dansa pe o construcție specială, cu susul în jos, intr-un sincron ce atinge perfecțiunea.

Toti cei sapte membri ai grupului cântă la diferite instrumente muzicale și, bineînțeles, sunt geniile stilului flamenco.

Istoria flamencoului ne întoarce în urmă cu multe secole, dar astăzi, regii acestui simbol cultural sunt Los Vivancos. Deși doar câteva dansatoare sau echipe de dans se pot lăuda cu prezența în Cartea Recordurilor, Los Vivancos a doborat recordul pentru ”cele mai rapide picioare”.

Dar acesta nu este singurul record, căci cei șapte frați au peste 20 de spectacole consecutive sold-out, susținute în diferite părți ale Franței. În decursul anilor, trupa Los Vivancos a câștigat numeroase premii internaționale, precum ”Dancing wtih the stars” din Statele Unite ale Americii, concurs vizionat de peste 35 de milioane de telespectatori.

Los Vivancos înseamnă șapte frați născuți din 5 căsătorii: Josue, Cristo, Josua, Aaron, Judah, Elias, Israel. Josue – cel mai mic dintre frați, este capabil de cele mai ingenioase trucuri. Cristo –combină inteligent școala de balet clasic cu stilul flamenco tradițional.

Josua – demonstrează cu eleganță o combinație de flamenco  vechi și nou. Aaron – stilul său de dans este absolut perfect, are o voce caldă și deosebit de plăcută. Judah – compozitorul principal al grupului.  Are o vitezăși o precizie,unică. Elias – cel mai mare dintre frați, este liderul grupului.

Demonstrează un stil de dans care combină forța cu rezistența. Israel – aduce spiritul modernității în dansul flamenco clasic și poate cânta la flaut în timpul unui spectacol de dans fără a-și pierde răsuflarea.

Los Vivancos a cucerit mai mult de 30 de țări de pe întreg mapamondul, talentul lor fiind întotdeauna răsplătit de public, cu show-uri sold-out și aplauze îndelungi.

Pasul următor – România.

Los Vivancos :

Nu puteți pierde șansa de a experimenta ”Best of Los Vivancos”, ce ar putea fi cadoul ideal daruit celor dragi, în pragul Crăciunului. Biletele au fost puse în vânzare la casa de bilete a Sălii Palatului, în rețeaua agențiilor Eurolines și TUI TRAVELCENTER, rețeaua magazinelor Inmedio, Diverta, Librăria Mihai Eminescu, magazinul Muzica sau online pe: www.ticketnet.ro, www.myticket.ro, www.bilet.ro, www.bilete.ro și  www.vreaubilet.ro.

Prețurile acestora variază în funcție de categoria de loc, după cum urmează: 65 lei – cat.IV, 90 lei – cat.III, 140 lei – cat.II, 200 lei – Cat.I si 300 lei pentru VIP.

Social

9,341FansLike
10FollowersFollow
109FollowersFollow
92SubscribersSubscribe

Publicitate

Html code here! Replace this with any non empty raw html code and that's it.

ULTIMELE ȘTIRI

Phoenix revine pe scenele din țară în 2019 cu turneul „Fie să renască”​

Formația Phoenix revine în România cu turneul „Fie să renască” în 12 orașe din țară! Nu rata un concert memorabil, oriunde te-ai afla în...

Delia lanseaza single-ul si videoclipul “Du-te-ma”

Nonconformista si mereu surprinzatoare, Delia revine cu un nou single, care se numeste "Du-te-ma". Piesa a fost compusa integral de catre artista si produsa de...

Moonwalkers lanseaza single-ul “Hideaway”

Moonwalkers, proiect format din Cezara Rotaru si Andrei Rotaru, lanseaza – "Hideaway", o piesa dance, cu influente trap. Single-ul a fost compus si produs...

Maga & Tudoran lanseaza “Arogant”

Asculta! Astazi, pe YouTube, se lanseaza noul single Maga & Tudoran - "Arogant". Piesa este compusa de catre Maga & Tudoran si Dan Nicolau si...

Single nou by Vita de Vie: “Luna si noi”

"Luna și noi", cel de-al doilea single de pe următorul album semnat Vița de Vie, a fost lansat oficial astăzi după ce, în cursul...
Spectacolul "Best of Los Vivancos" va fi prezentat românilor pe 22 decembrie, la Sala Palatului și va rămâne cu siguranță în sufletele spectatorilor.Los Vivancos se întrec în pași de dans, la București!