LORD OF THE DANCE REVINE PE 20 MAI PE SCENA SĂLII PALATULUI, CU TURNEUL ANIVERSAR „25 YEARS OF STANDING OVATIONS”!

LORD OF THE DANCE revine la București, pe scena Sălii Palatului, pe 20 mai 2023 cu spectacolul aniversar “25 years of standing ovations”.

Cu milioane de fani în lume, Michael Flatley este considerat la nivel mondial drept un geniu al dansului, statut dobândit în urma performanțelor sale extraordinare de-a lungul întregii cariere, precum și datorită apariției sale legendare în cadrul Eurovision în 1994 cu trupa Riverdance, dansul irlandez atât de popular, la nivel internațional.

În cei 25 de ani la primul spectacol, Michael Flatley și Lord of The Dance au devenit în ochii publicului sinonime dar și adevărate branduri. Spectacolul vibrant și energic, cu povestea sa spusă prin dans, coregrafia fantastică și muzica specială, a uimit publicul din întreaga lume.

Producția a câștigat nenumărate premii și a doborât recorduri în întreaga lume. De la premieră și până în prezent, peste 60 de milioane de oameni din peste 50 de țări au admirat spectacolul de dans irlandez oferit de cei 40 dintre cei mai buni dansatori, devenind una dintre cele mai de succes producții de dans din lume.

Noul spectacol aniversar imbină tradiția dar și tendințele contemporane în același timp, păstrând farmecul radiant al dansului irlandez. Coregrafii și costume noi și cele mai actuale tehnologii pentru efectele vizuale fac din acest nou show, un spectacol de neratat, în regia lui Michael Flatley și acompaniați de compozițiile lui Gerard Fahy.

„Sunt foarte încântat să aduc spectacolul Lord of The Dance înapoi. Simt că acesta va fi cel mai reprezentativ turneu din istoria noastră de 25 de ani. Am încredere că producția va atinge sufletele oamenilor și va pune zâmbetul pe buze”, a spus Michael Flatley.

Biletele pentru spectacolul din 20 mai 2023 de la Sala Palatului pot fi achiziționate din rețeaua iaBilet.ro și încep de la 99 lei și până la 469 lei cele din Categoria VIP, în funcție de categoria de loc. La prețurile biletelor se adaugă comisionul pentru emiterea biletelor.

Până la 31 decembrie, biletele din primele 4 categorii de bilete beneficiază de o reducere intre 10% și 20% prin prețul final.

Parteneri media: Magic FmIconcert.roStiripesurse.roProfit.ro

Social

9,341FansLike
10FollowersFollow
109FollowersFollow
92SubscribersSubscribe

Publicitate

Html code here! Replace this with any non empty raw html code and that's it.

ULTIMELE ȘTIRI

Colaborari neasteptate pe al treilea album Syn Ze Sase Tri!!!!

Formatia timisoreana Syn Ze Sase Tri a terminat inregistrarile pentru cel  de-al treilea album. Desi nu se dezvaluie inca numele CD-ului si nici data oficiala...

Cântăreaţa americană Mindy McCready s-a sinucis

Cântăreaţa americană de country Mindy McCready a murit la 37 de ani, poliţiştii spunând că artista s-a sinucis, scrie BBC. McCready, care avea probleme cu alcoolul...

UN VOLUM DE VERSURI DE CORNELIU COPOSU VA FI LANSAT CU OCAZIA “GALEI CORNELIU COPOSU, EDITIA a VI-a”

“Am luat decizia sa oferim romanilor posibilitatea de a dezvalui o parte necunoscuta si inedita a celui mai mare om politic roman de dupa...

Hellfest 2022

După ce a fost exclus de pandemie, Hellfestul din Clisson, Franța, se bucură în 2022, cu un eveniment de șapte zile și două săptămâni,...

Luna Amară ajunge la Craiova-Pitești-Cluj cu turneul național “Nu știu, nu iau, nu sunt”

Joi la Craiova, Vineri la Pitesti și Sambata la Cluj, Luna Amară prezintă în premieră noul single și videoclip "Nu știu, nu iau, nu sunt", care...