Laura Țoc a lansat piesa “O Scrisoare Alba”

CD-Laura-Toc-O-Scrisoare-Alba-by-DJ-Reck“Piesa, O scrisoare alba, a fost compusa alaturi de DJ Reck in studioul Dynamic Records. In piesa este vorba despre o poveste de dragoste intre un el si o ea, ei candva sau iubit dar acum relatia lor e din ce in ce mai rece, ea incearca sa ii scrie niste scrisori lui, iar scrisorile cand ajung la el sunt albe si de aici rezulta ca sentimentele lor s-au pierdut.

Inregistrarile la aceasta piesa au decurs intr-un mod foarte placut iar colaborarea cu Dyamic Records m-a facut sa fiu mai increzatoare si sa imi doresc mult mai multe de la mine pe plan muzical. Sper sa va placa piesa si mesajul ei sa ajunga acolo unde trebuie.” a declarat Laura Țoc.

Laura Țoc a inceput sa cante la 11 ani. Inainte de aceasta varsta, a cochetat cu dansul si gimnastica pana cand a descoperit tainele muzicii care au fascinat-o, iar astazi muzica e tot ce conteaza pentru ea.

A absolvit Scoala Populara de Arte din Bacau, sectiunea canto-muzica usoara. A castigat numeroase trofee la diverse concursuri dar si un trofeu la Premiile Muzicale Romanian Top Hits din 2013. In prezent este studenta la Facultatea de Sociologie si Asistenta Sociala, din cadrul Universitatii Bucuresti.

Povestea ei a inceput inca din primii ani de scoala… era un ghemotoc de fetita, cu o rochita rosie cu buline iar piesa pe care a cantat-o era despre mama. Dupa acea serbare, profesoara de muzica, doamna Marinela Potîrniche, a ajutat-o sa inteleaga cu adevarat muzica, si a inceput orele de canto. Profesoara a fost persoana care a crezut mereu in ea si a stiut sa o motiveze, astfel incat fiecare ora de canto reprezenta o treapta in cariera ei.

Experienta in muzica a dobandit-o prin participarea la concursuri si festivaluri si se poate mandri cu cateva premii obtinute la aceste concursuri. Chiar daca la unele dintre ele nu a fost castigatoare, acestea au reprezentat o lectie pentru ea si nu au descurajat-o, ci din contra acestea au ambitionat-o.

Traieste cu intensitate maxima fiecare moment atunci cand incepe sa cante. Prima piesa reprezinta pragul dintre ea si public iar feedback-ul ii da putere sa isi termine programul. Ea crede ca emotia este elementul de baza, care face legatura dintre un artist si public.

Se vede cantand toata viata, si spera ca acest lucru sa se indeplineasca.

http://youtu.be/xVBkW3AE9fg

Actualitate

Five Finger Death Punch – ROMEXPO – 04.07.2024

 Galerie Foto: Theodor Tudose 

Călin Pop lanseazăun nou single: „Pași de război”

Călin Pop, solistul și chitaristul grupului Celelalte Cuvinte, a lansat un nou single intitulat ”Pași de război” Melodia este disponibilă...

DOUĂ ZILE STELARE SUB CUPOLA MUZICII DE OSCAR, MARCA HANS ZIMMER

Două noi impresionante reprezentaţii la Ateneul Român, alături de cei mai experimentaţi tineri muzicieni, care vor interpreta celebrele coloane...

EFORIE COLORAT | Cinci vernisaje de artă contemporană deschid hub-ul creativ Eforie Colorat

Retro Party la Eforie ColoratSorin Lupașcu deschide vara în cel mai mare cinema în aer liber de la Marea...

Cargo in Quantic, o seara cu prietenii pe ritmuri rock

Chiar imi era dor de baietii de la Cargo. In ultimii ani nu prea am reusit sa ma intersectez...

Coldplay la Bucuresti, doua zile de show la superlativ

  Arena Nationala din  Bucuresti, a gazduit zilele trecute  doua concerte ale trupei britanice Coldplay. Au cantat pentru prima data...

Ce mai este nou?Citeste
www.roevents.ro

Recomandările redacțieiStiri
www.roevents.ro

Piesa, "O scrisoare alba", a fost compusa alaturi de DJ Reck in studioul Dynamic Records.Laura Țoc a lansat piesa "O Scrisoare Alba"