Lansare Psychedelicious: Concert Mother Engine in Control Club

Avem o veste bună pentru iubitorii de stoner, psychedelic & co: dăm startul unor noi serii de concerte, odată cu lansarea platformei de evenimente Psychedelicious.

Sărbătorim primul eveniment Psychedelicious alături de nemții de la Mother Engine. Concertul va avea loc dumincă, 29 octombrie in Control Club, warm-up și after party cu Patricia.

Artowrk: Costin

Booking: HC RO

INTRARE LIBERĂ

Program:

19:30 – Warm-up /w Patricia

20:30 – Mother Engine

21:30 – After-Party /w Patricia (Front Control / Sala Mica)

 

Trio-ul Mother Engine experimentează cu rock-ul instrumental influențat de stoner și post-rock, precum și de ritmuri psihedelice din anii ’60 și ’70.

După două albume, “Muttermaschine” (2013) și „Absturz ” (2015), și apariții la multe dintre cele mai importante festivaluri din scena europeană, precum Stoned from the Underground, Freak Valley Festival, SonicBlast Moledo, Into the Void sau Rotormania, Mother Engine au lansat toamna aceasta al treilea album de studio , intitulat “Hangar”.

Trupa se află momentan în turneul de promovare al noului album, care va dura șase săptămâni și se desfășoară în întreaga Europă.

Psychedelicious este un nou concept de evenimente care promovează stoner-ul, psychedelic-ul și toate subgenurile acestora. Acest concert marchează lansarea noii platforme, care face parte din grupul 7inc.

 

Mother Engine

Plauen – Germany

Record Label – Gebrüder Schall

https://www.facebook.com/MotherEngineRock/

https://motherenginerock.bandcamp.com/

 

Keep it Low – Mother Engine – Feierwerk Munich October 19 2013