Lansare de album Satra B.E.N.Z. la Arenele Romane: Program si reguli de acces

Satra B.E.N.Z lanseaza albumul “8 Culcat” pe 14 octombrie la Arenele Romane. Invitati: KILLA FONIC, RAVA, 4 226, M.G.L., ALDUTS SHERDLEY, AMULY, DAMIA, BRUJA, EMAA, MACANACHE, IDK, HVNDS. Warm-up by PRNY.

Dupa 4 ani, Șatra B.E.N.Z. revine pe 14 octombrie la Arenele Romane pentru concertul de lansare al albumului 8 CULCAT. Începând cu orele 18:00, evenimentul reunește toate forțele creatoare ale albumului, avându-i drept invitați pe Killa Fonic, RAVA, 4 226, M.G.L., Alduts Sherdley, Amuly, Damia, Bruja, EMAA și Macanache. În deschidere, HVNDS și IDK vor fi prezenți, în timp ce warm-up-ul va fi susținut de PRNY.

Dupa ce au încins vara cu piesele “Prietena ta” si “Ou, Ou”, Șatra B.E.N.Z. revine trup și suflet în formulă completă pe scena pe care au însemnat-o deja de 2 ori cu concerte monstru. Prin urmare, acest eveniment marchează și un omagiu adus lui NOSFE pentru viața și muzica sa.

E timpul să ne alăturăm Șatrei B.E.N.Z. la Infinit. Aceasta este o invitație către a 8-a Dimensiune, în care spiritele se întâlnesc și se animalizează. Biletele sunt limitate!

1. PROGRAM

18:00 – Open Doors

18:00 – PRNY

19:00 – IDK

19:30 – HVNDS

20:00 – SATRA B.E.N.Z.

2. REGULI DE ACCES

Portile Arenelor Romane se deschid la ora 18:00 si tot atunci incepe Warm-up-ul, iar concertele incep la ora 19:00. Dupa deschiderea portilor, puteti sosi la orice ora doriti pentru a va vedea trupele favorite.

Pentru toate categoriile de bilete, accesul se face pe la portile de jos din parc ale Arenelor Romane.

La intrarea in perimetrul evenimentului, toti participantii vor fi controlati in bagaje de catre agentii de securitate.

Este interzis accesul cu:

– sticle, conserve;

– mancare sau bauturi de orice fel;

– artificii, obiecte periculoase;

– arme, bate, cutite, spray-uri, lanturi lungi, selfie stick, glow stick, obiecte ascutite, artificii

– substante interzise cf. legii 143 / 2000

– obiecte cu laser (ex. pointere, brichete cu laser);

– aparate foto/video profesionale sau semi-profesionale (cu obiectiv detasabil);

– aparate de inregistrare audio-video profesionale sau semi-profesionale;

– animale de companie;

– persoanele cu probleme de ordin medical trebuie sa aiba asupra lor dovezi clare pentru a putea intra la concert cu medicamentele necesare.

Organizatorii NU vor stoca si NU vor pazi obiectelor prezentate in lista de mai sus pe durata evenimentului!

Organizatorii informeaza publicul participant ca spectacolele includ lumini puternice ce pot afecta persoanele epileptice.

 

3. CATEGORII DE BILETE SI BRATARI

– Accesul in spatiul de eveniment va fi permis unei singure persoane pe baza biletului valid, o singura data. Biletul in baza caruia se va face accesul va trebui pastrat pe toata durata concertului.

– Parasirea perimetrului de concert, dupa validarea biletului de acces, va fi strict interzisa. Persoanele care doresc sa paraseasca zona de eveniment o pot face, dar daca doresc sa intre din nou, vor trebui sa-si cumpere alte bilete.

– Posesorii de bilete la categoria Golden Circle, vor primi bratari care le va permite accesul in zona in care au bilete. Bratarile trebuie pastrate la mana, exact asa cum au fost puse, pe toata durata concertului. Bratarile nu sunt transmisibile si nu trebuie deteriorate pe intreaga perioada a evenimentului. Posesorii de bilete la categoria Acces General nu vor primi bratara la acces.

-Categoria ‘Golden Circle’ – Fara loc, in fata scenei. Vor primi bratari care le va permite accesul in zona in care si-au cumparat bilet precum si in zona Acces General.

– Categoria ‘Acces General’ fara loc, in spatele categoriei Golden Circle. Nu vor primi bratara si nu vor avea acces la categoria Golden Circle.

 

Biletele se gasesc pe iabilet.ro la urmatoarele preturi

– in presale: 159 de lei Golden Circle si 99 de lei Acces General

– la intrare 200 de lei Golden Circle si 130 de lei Acces General

 

Se pun in vanzare doar 500 de bilete la categoria Golden Circle

La pretul tuturor biletelor comandate in earlybird si presale se adauga comisionul agentiei de ticketing.

La pretul tuturor biletelor se adauga comisionul de emitere al agentiei de ticketing.

Un eveniment BestMusic Live

Social

9,341FansLike
10FollowersFollow
109FollowersFollow
92SubscribersSubscribe

Publicitate

Html code here! Replace this with any non empty raw html code and that's it.

ULTIMELE ȘTIRI

DISCO BT – Expozitia dedicata discotecilor perioadei comuniste ajunge la Cluj

Asociația Culturală Control N anunță reluarea expoziției DISCO BTT – Discotecile Perioadei Comuniste la Cluj-Napoca, în perioada 27 octombrie – 3 noiembrie 2018. Expoziţia redă,...

David R. Ellis, regizorul “Avionul cu şerpi”, “Destinaţie finală”, “Celularul”, a murit la vârsta de 60 de ani

David R. Ellis, regizorul filmului "Avionul cu şerpi / Snakes on a Plane", în care rolul principal a fost interpretat de actorul Samuel L....

Maroon 5 lanseaza videoclipul single-ului “Girls Like You”, feat. Cardi B

Au castigat 3 premii GRAMMY si au cucerit topurile internationale insa nu se opresc aici. Cei de la Maroon 5 lanseaza noul lor single -...

Programul concertelor Novembre, Isole, Shores of Null, Din Umbra de la Bucuresti si Cluj Napoca

Formatia italiana Novembre revine in Romania, la o distanta de 10 ani de la ultimul concert sustinut in tara, in luna septembrie, unde va sustine...

J. Cole lanseaza albumul “Forest Hilld Drive: Live from Fayetteville, NC”

J. Cole si-a surprins fanii din toata lumea cand, de ziua lui de nastere, a lansat un album live "Forest Hilld Drive: Live from...