Jukebox lanseaza „Masti de portelan”

0
541

Jukebox lanseaza „Masti de portelan”, o poveste muzicala produsa in studiourile EpiQ si compusa de Andy Platon, despre trecutul care ramane adanc intiparit in fiecare dintre noi.

O privire inapoi in timp poate readuce mii de sentimente, poate “impietri” prezentul, pentru ca tot ce conteaza sunt sentimentele declansate de amintiri. „«Masti de portelan» este o piesa cu aer visator, care m-a captivat de la prima ascultare atunci cand mi-a aratat-o Andy Platon in studioul EpiQ. Tema piesei ma transpune intr-o stare de reverie, de parca as zbura deasupra lumii. Pentru aceasta piesa imi doream mult un videoclip cu poveste, asa ca m-am bucurat mult cand am citit scenariul propus de Pinhole Media“, povesteste Alex Vasilache.

Regizat de Pojarski si produs de Pinhole Media, videoclipul dezvaluie o frumoasa poveste de dragoste plina de nostalgie, prin imbinarea a doua unitati de timp: trecut si prezent. Protagonistii, doi tineri care se reintalnesc dupa ani, isi amintesc de jocurile și flirturile copilariei, de timpul petrecut impreuna, de sentimentele profunde pe care le aveau unul pentru celalalt, dar care acum constata ca sunt doar doi straini, confuzi, poate inca indragostiti, dar pe drumuri separate.

Cu 3 albume, peste 2000 de concerte live si nenumarate single-uri, Jukebox este o trupa activa de 20 ani pe piata din Romania si este formata din Alex Vasilache (voce), Viorel Dodoc (chitara), Andrei Apostol (chitara), Razvan Sofronescu (bass), Viorel Sirbu (pian, acordeon, trompeta), Gabi Nistorescu (voce si pian) si Ovidiu Condrea (tobe). In ultimii doi ani, Jukebox a lansat piese precum “Am ce nu am”, “Absenta ta”, “Sa vina vinerea”, dar și alte single-uri de succes alaturi de Bella Santiago, cum ar fi: “Vocea ta”, „Auzi cum bate” si „Ma intorc zi de zi”.