Johnny Depp un rol de super-computer in filmul Transcendence

0
94

Christopher Nolan va fi producătorul lui Transcendence, anunţă The Warp, un film la cârma căruia se va afla colaboratorul său la seria Batman, directorul de imagine Wally Pfister. Va fi prima încercare regizorală a acestuia, iar filmul, ce-l are în rol principal pe Johnny Depp, promite a fi o incitantă incursiune în lumea super-computerelor. Ai mai jos rezumatul acţiunii.
„Trei oameni de ştiinţă – Max şi echipa formată din soţii Will (Depp) şi Evvelyn – reuşesc să pună în funcţiune primul computer din lume perfect conştient de propria existenţă şi înzestrat cu caracteristici umane. Când un grup de terorişti anti-tehnologie îl asasinează pe Will, Evelyn îi transferă întreaga sferă de informaţii existente în creier într-un prototip al super-computerului la care au lucrat. Deşi aparent are senzaţia că experimentul a eşuat, în scurtă vreme ia contact cu Will, care o contactează într-o formă caracteristică noii sale situaţii.
Ea încearcă apoi să-l conecteze pe Will la internet, astfel încât el să poate facă noi descoperiri ştiinţifice. Will îi cere lui Evelyn să conecteze la computer un microfon şi o cameră video, pentru a putea să o vadă şi să o audă, de asemenea. Când teroriştii află despre asta, fac tot posibilul pentru a intra în posesia super-computerului şi pentru a-l distruge. Dar Will deja nu mai are nevoie de calculator pentru a supravieţui”.