Jeff Waters (Annihilator) le transmite fanilor din Romania un mesaj special

Jeff Waters, liderul formatiei ANNIHILATOR, impreuna cu tobosarul grupului, Mike Harshaw, au inregistrat un mesaj special pentru fanii din Romania care vor lua parte la Maximum Rock Festival 2015.

Trupa canadiana, una dintre cele mai iubite de pe scena metal internationala, va concerta in cadrul evenimentului, in calitate de headliner, in data de 17 octombrie 2015, la Arenele Romane.

Formatia se pregateste sa lanseze cel de-al 15-lea album din cariera – “Suicide Society” – in data de 18 septembrie 2015. Urmariti mesajul lui Jeff mai jos.

ACCESATI LINKUL PENTRU A VEDEA MESAJUL – https://www.facebook.com/jeff.waters.7374/videos/10153015574577484/

Maximum Rock Festival   este unul dintre cele mai asteptate show-uri metal ale toamnei in Romania si se va desfasura pe parcursul  a  4 zile, intre 15 si 18 octombrie 2015, la Arenele Romane din Bucuresti.  Pana acum, au fost confirmate urmatoarele nume Epica, Annihilator, Sirenia, Skalmold, Zonaria, Nightrage, The Silent Wedding, Kistvaen, Harlott, Archer, Gothic, Enemy of Reality, Dimlight, Sorrowful Angels, Tiarra, Hatemode, Crimena ,  Target, For The Wicked si Elarmir (Italia),  urmand ca, pe viitor, sa fie anuntate noi nume.

Maximum Rock Festival   este o sarbatoare metal cu acte in regula. Pe langa concerte, la eveniment se vor desfasura diverse activitati interactive, expozitii, targuri de merchandise, performance-uri si multe altele.


Program:

15.10
Club Colectiv
16.10
Arenele Romane
17.10
Arenele Romane
18.10
Club Colectiv
TBA
Target (RO)
Gothic (RO)
Nightrage (SWE)
Zonaria (SWE)
Elarmir (IT)
The Silent Wedding (GR)
Enemy of Reality (GR)
Dimlight (GR)
Sirenia (NO)
Epica (NL)
Archer (USA)
Harlott (AUS)
Kistvaen (RO)
Skalmold (IS)
SepticFlesh (GR)
Annihilator (CAN)
For The Wicked (RO)
Crimena (RO)
Hatemode (RO)
Sorrowful Angels (GR)
Tiarra (RO)
Dupa epuizarea biletelor VIP (meet & greet + afis + pachet cu material promotionale) la  Maximum Rock Festival , am primit numeroase cereri de la fanii care doresc sa-si intalneasca idolii si care nu au reusit sa-si achizitioneze bilete  VIP  in perioada promotiei.

Organizatorii festivalului au purtat o discutie cu echipele de management ale formatiilor participante si s-a decis suplimentarea acestei categorii de bilete cu inca 10 bucati! Acestea se pot achizitiona la pretul de 250 lei prin www.AmBilet.ro  si de lasediul  Maximum Rock Romania.

Cei care doresc sa-si intalneasca formatiile preferate, sa participe la povesti, sa primeasca un autograf sau sa-si faca poze cu acestea, trebuie sa se grabeasca!
Mentionam ca dupa epuizarea acestor bilete  VIP  suplimentare nu vor fi puse in vanzare altele.

Asa cum s-a anuntat, pentru editia din 2015 a festivalului au fost puse in vanzare bilete conform preturilor de mai jos, iar un bilet este valabil pentru toate cele 4 zile de eveniment!

89 lei (20 euro) primele 100 de bilete – Sold out!
99 lei (22,5 euro) urmatoarele 250 de bilete – Disponibile prin www.AmBilet.ro (varianta print at home), lasediul Maximum Rock Romania si prin reteaua Eventim (Magazinele Germanos, Orange, Vodafone, Domo, librariile Carturesti, Humanitas) pentru variant bilete fizice. -Sold out!
110 lei (25 euro) urmatoarele 500 de bilete
125 lei (28,5 euro) restul biletelor
135 lei (30,5 euro) pentru biletele achizitionate in perioada festivalului
250 lei (56,5 euro) bilete VIP – 30 buc (meet & greet + afis + pachet cu material promotionale) – disponibile numaiwww.AmBilet.ro si la sediul Maximum Rock Romania.

De retinut: biletele, in varianta print at home, sunt livrate automat pe e-mail, in format electronic, sub forma unui PDF ce contine un cod de bare si datele evenimentului. Acestea pot fi tiparite de dumneavoastra sau le puteti prezenta la intrare, direct de pe ecranul telefonului.

FACEBOOK EVENT
MAXIMUM ROCK FESTIVAL
WEBSITE OFICIAL