Jason Statham a dat peste cap cifrele box office-ului românesc cu “Mecanicul 2”

Jason Statham_Jessica Alba

Încă din primul weekend petrecut pe marile ecrane din România, Jason Statham şi-a redemonstrat statutul de superstar al filmelor de actiune, după ce “Mecanicul 2” a generat în doar câteva zile încasări de 826.189 lei în box office-ul naţional şi un număr de 42.857 spectatori.

Continuarea acţiunii de succes din 2011, “Mecanicul 2” marchează revenirea lui Jason Statham în rolul lui Arthur Bishop, care de această trebuie să se întoarcă la profesia la care renunţase definitiv, pentru a îndeplini o misiune extrem de periculoasă. Pentru a salva femeia iubită, acesta trebuie să ucidă mai mulţi interlopi periculoşi, din colţuri diferite ale lumii.

Statham se simte foarte mulțumit că își poate face singur cascadoriile. „Așa am procedat încă de la primul meu film de acțiune, Curierul, când am luat taurul de coarne și m-am ocupat singur de acest aspect atât de important în lumea filmelor de acțiune.

Aveam foarte multă experiență din copilărie când mă pregătisem în tot soiul de arte marțiale, gimnastică și sport, iar acest lucru chiar poate să-ți ofere un avantaj atunci când filmezi astfel de secvențe.”, a concluzionat Jason Statham despre provocările întâlnite în timpul filmarilor pentru “Mecanicul 2“.

Cât despre Armstrong, atunci când a fost întrebat care i s-a părut lui a fi cea mai solicitantă dintre toate cascadoriile și secvențele de acțiune, acesta a răspuns: „Cea mai chinuitoare și dificilă secvență de realizat este fiecare dintre ele, deoarece toate trebuie să fie originale. Toate s-au făcut până acum, dar trebuie să fii creativ și să adaugi diferite arome și unghiuri.

Există o mulțime de filme de acțiune bune deja lansate, de la Bond la Bourne și tot ce s-a mai produs pe lângă, de aceea este o provocare uriașă să poți inventa ceva la care oamenii să reacționeze ca în fața unei scene noi și proaspete. Cred că am fost la înălțimea situației în acest film.”

Un film distribuit de Freeman Entertainment, “Mecanicul 2 a avut premiera în cinematografe  pe 26 august, când a adus pe marile ecrane explozii, curse nebune şi multe răsturnări de situaţie.

1 COMMENT

Comments are closed.

Actualitate

Five Finger Death Punch – ROMEXPO – 04.07.2024

 Galerie Foto: Theodor Tudose 

Călin Pop lanseazăun nou single: „Pași de război”

Călin Pop, solistul și chitaristul grupului Celelalte Cuvinte, a lansat un nou single intitulat ”Pași de război” Melodia este disponibilă...

DOUĂ ZILE STELARE SUB CUPOLA MUZICII DE OSCAR, MARCA HANS ZIMMER

Două noi impresionante reprezentaţii la Ateneul Român, alături de cei mai experimentaţi tineri muzicieni, care vor interpreta celebrele coloane...

EFORIE COLORAT | Cinci vernisaje de artă contemporană deschid hub-ul creativ Eforie Colorat

Retro Party la Eforie ColoratSorin Lupașcu deschide vara în cel mai mare cinema în aer liber de la Marea...

Cargo in Quantic, o seara cu prietenii pe ritmuri rock

Chiar imi era dor de baietii de la Cargo. In ultimii ani nu prea am reusit sa ma intersectez...

Coldplay la Bucuresti, doua zile de show la superlativ

  Arena Nationala din  Bucuresti, a gazduit zilele trecute  doua concerte ale trupei britanice Coldplay. Au cantat pentru prima data...

Ce mai este nou?Citeste
www.roevents.ro

Recomandările redacțieiStiri
www.roevents.ro

Încă din primul weekend petrecut pe marile ecrane din România, Jason Statham şi-a redemonstrat statutul de superstar al filmelor de actiune.Jason Statham a dat peste cap cifrele box office-ului românesc cu "Mecanicul 2"