James Bay revine cu single-ul “Wild Love”

Artistul nominalizat de 3 ori la Grammy, castigator BRIT Awards, compozitorul si artistul James Bay revine cu single “Wild Love”.

Dupa ce, timp de cateva luni, si-a tinut fanii in suspans, James Bay prezinta publicului primul single, dupa debutul Chaos & The Calm din 2015, cu care a fost nominalizat la Grammy.

Asteptandu-se ca fanii sai sa perceapa acest single ca o schimbare, James Bay declara: “Stiu ca stilul cu care vin acum, nu a fost regasit in primul album – poate, pe alocuri, am lasat sugestii in unele paragrafe, dar cred ca noua mea muzica ofera o imagine mai completa despre cine sunt.

De indata ce am observat ca sunt recunoscut de public ca “tipul cu chitara acustica”, mi-am dat seama ca trebuie sa ofer mai mult. Vreau ca acea perspectiva sa fie parte din viata mea artistica, dar nu imi doresc sa ma defineasca. Nu am ajuns inca in acel punct, dar sper ca stilul pe care il adopt acum, poate face pentru mine – un cantaret-compozitor, ceea ce Drake și Chance The Rapper fac pentru genul lor de muzica: abaterea de la reguli”.

Noul single “Wild Love” este despre experienta procesului in care te indragostesti de cineva. “Este ceea ce simti in momentul in care vezi pe cineva pentru prima oara si iti place, sau ceea ce se dezvolta in timp. De asemenea, este vorba despre dorința sau, in experienta mea, are legatura cu persoana la care te gandesti necontenit, oriunde te-ai afla in lume”, declara James Bay.

Social

9,490FansLike
9FollowersFollow
107FollowersFollow
92SubscribersSubscribe

Publicitate

Html code here! Replace this with any non empty raw html code and that's it.

ULTIMELE ȘTIRI

DinUmbră lansează albumul “Soul Of A Galaxy” pe 26 mai, la club Fabrica

DinUmbră lansează cel de-al patrulea material discografic - "Soul Of A Galaxy" -  joi, 26 mai,...

Festivalul “Viaţa e frumoasă!” 2012

În perioada 8-18 noiembrie 2012, la Bucureşti va avea loc Festivalul Internaţional al...

Mai sunt 2 zile pana la startul eXplore dance festival #8

Bucurestiul se pregateste de eXplore dance festival Sambata, 28 septembrie 2013 incepe editia a...

Festivalul Internaţional de Teatru Nou. Hai la teatru şi învaţă din viaţă – Înv(i)ață!

Cu speranța că teatrul nou a mişcat ceva în cugetul şi-n simţirile publicului arădean, şi nu...

Funny video! Un copil doarme pana aude melodia sa preferata

Funny video! Un copil doarme pana aude melodia sa preferata. Care sa fie? Gagnam Style, bineineles:) http://www.youtube.com/watch?v=Z08k2DpYKJg
X
X
X
X