Intre 31 iulie si 6 august este saptamana Malaele la Teatrul National din Bucuresti!

In intervalul 31 iulie – 6 august sunteti invitati la Saptamana Malaele – un maraton teatral de exceptie!

Dupa succesul rasunator al spectacolelor programate in preajma zilei sale de nastere, Horatiu Malaele anunta o surpriza de proportii pentru vara acestui an: in 2017 foarte indragitul actor si regizor isi va sarbatori ziua de nastere cu ceea ce am putea numi o petrecere gigantica!

Vor fi nu una, doua ori trei reprezentatii aniversare, ci sapte aparitii consecutive, in spectacole de mare succes, pe scena Nationalului bucurestean!  

Programul Săptămânii Malaele este următorul:

31 IULIE – REVIZORUL – comedie spumoasă de situaţie, generată de apariţia într-un oraş de provincie a unui călător venit  din “capitală”, care este luat drept un revizor aşteptat în inspecţie.

În distribuţie: Horaţiu Mălăele, George Mihăiţă, Virginia Mirea, Delia Seceleanu, Valentin Teodosiu, Vladimir  Găitan, Gheorghe Dănilă, Şerban Georgevici, Eugen Racoţi, Niculae Urs, Florin Dobrovici, Dragoş Huluba, Bogdan Ghiţulescu, Ana Maria Lazăr.

1 ŞI 2 AUGUST – DINEU CU PROŞTI – un festin comic de mare calibru, în care prostia inocentă şi umorul burlesc sunt ingredientele cheie.

În distribuţie: Horaţiu Mălăele, Ion Caramitru, Medeea Marinescu / Aylin Cadîr, Alexandru Bindea, Costina Ciuciulică / Teodora Mareş, Dorin Andone / Tomi Cristin şi Alexandru Georgescu.

Regia: Ion Caramitru.

 

3 AUGUST – CARAMITRU MĂLĂELE – CÂTE’N LUNĂ ŞI ÎN STELE,

Un seducător duel de poezie, fabule, vorbe de duh, povestiri şi amintiri, completat de participarea extraordinară a violoncelistului Adrian Naidin.

În distribuţie: Horaţiu Mălăele, Ion Caramitru.

 

4 AUGUST – CAFENEAUA – un regal actoricesc în trei tablouri în care se împletesc râsul, lacrimile şi ironia existenţei umane.

În distribuţie: Horaţiu Mălăele, Dana Dogaru, Emilia Popescu.

5 AUGUST – VALEA CU PARFUM DE FLORI ŞI ZUMZET DE ALBINE –  o comedie savuroasă despre rolul femeii şi al bărbatului, o ocazie rară de a îi vedea pe scenă împreună pe Horaţiu  Mălăele şi pe fiul său Bogdan.

În distribuţie: Horaţiu Mălăele, Meda Victor, Bogdan Mălăele.

Regia: Horaţiu Mălăele.

 

6 AUGUST – PODU’ – un spectacol emblematic în care un intelectual neînţeles, un îndrăgostit, şi o artistă trec prin situaţii de un absurd şi un umor copleşitor, stând la coadă în faţa morţii.

În distribuţie: Horaţiu Mălăele, Meda Victor, George Ivaşcu.

Regia: Horaţiu Mălăele.

Toate spectacolele din Săptămâna Mălăele au loc la Sala Mare a Teatrului Naţional Ion Luca Caragiale, începând cu ora 20.00. Biletele se găsesc la casa de bilete a Teatrului Naţional, şi online pe startickets.romystage.roblt.ro si bilete.ro.

 

 

Actualitate

Meshuggah, nume iconic al scenei metal internationale, vine la ARTmania Festival 2022

Meshuggah, nume iconic si „genre defining” al scenei metal internationale, una dintre zece cele mai importante formatii de hard...

W.A.S.P. va susține un concert special la București

W.A.S.P. va susține pe data de 17.05.2022 un concert special la Romexpo, în București. Evenimentul va face parte din...

Legendara trupa Mercyful Fate vine la ARTmania Festival 2022

Mercyful Fate, una dintre cele mai influente trupe ale scenei metal internationale, creatie a iconicului King Diamond, alege ARTmania...

Concert Pet Shop Boys la Bucuresti

Pet Shop Boys canta la Bucuresti pe 4 iulie la Arenele Romane! Biletele se pun in vanzare joi pe...
- Advertisement -spot_imgspot_img

BECOMING LANDSCAPE microRave în parcul Văcărești.Muzica plantelor și alte situații performative, într-o avanpremieră pentru petrecerile viitorului

Coregrafa Andreea David, alături de colectivul TechnoFields, așteaptă publicul în Parcul Natural Văcărești pentru o serie de întâlniri în...

Placebo in concert la Bucuresti in 2022

Renumita trupa britanica Placebo revine la Bucuresti pe 14 iulie 2022 la Romexpo, in aer liber. Dupa showul sold out de...
- Advertisement -spot_imgspot_img

Ce mai este nou?Citeste
www.roevents.ro

Recomandările redacțieiStiri
www.roevents.ro

X
X
X
X