Interviu cu Andi VANCA|PR Manager al Electric Castle, despre ultimele noutati ale festivalului!

10517394_10202188419857485_5809809902073594527_oIntr-un interviu acordat platformei RoEvents.ro, Andi Vanca, PR Managerul Electric Castle ne anunta pana cand si cate bilete putem sa mai cumparam pentru a participat la a treia editie a festivalului avand in vedere ca toate abonamentele au fost vandute si ultimele noutati ale evenimetului.

DISPERSIE#Răspândim Idei: Electric Castle 2015, abonamentele sunt SOLD OUT! Care este reteta succesului?

Andi Vanca: E prea mult spus o reteta. Dar cred ca editiile trecute au contat foarte mult. Oamenii stiu ceea ce inseamna Electric Castle si apreciaza experienta pe care vrem sa le-o oferim, iar acest lucru combinat cu lineup-ul extraordinar pe care il avem anul asta (The Prodigy, Fatboy Slim, Rudimental, Parov Stelar Band, The Cat Empire, The Glitch Mob si multi altii) i-a convins pe oameni sa-si cumpere abonamente cu mult timp inainte de eveniment

DISPERSIE#Răspândim Idei:Pentru cei care s-au hotarat mai tarziu sa vina la festival, „intarziatii” evenimentului ce solutii aveti?

Andi Vanca: Spatiul este limitat, din acest motiv am si limitat numarul abonamentelor. Cei ce nu au reusit sa isi cumpere abonament, dar vor sa ia parte la experienta Electric Castle, isi mai pot cumpara bilete de o zi, dar sfatul nostru este sa se grabeasca deoarece si acestea sunt limitate si se vand foarte repede. Pretul unui bilet este de 149 de lei, iar detalii despre locurile din care le pot cumpara gasesc pe electriccastle.ro/tickets

DISPERSIE#Răspândim Idei: Ce surprize pregatiti participantilor, activitati interactive de entertainment, in afara line-up-ului de foarte buna calitate?

Andi Vanca: Pe langa cele 8 zone muzicale si cei peste 230 de artisti avem o multime de activitati non-muzicale. Vom construi cel mai mare traseu de Dirt Bike din Europa de Est, vom avea un skate park, o zona ECO, un Fashion Corner, o zona de Fair si multe alte surprize. Totul pentru a intregi o experienta completa de festival.

DISPERSIE#Răspândim Idei: Cand isi pot instala participantii corturile si ce masuri organizatorice trebuie respectate?

Andi Vanca: Intrarea in zona festivalului se va face incepand de joi dimineta, ora 10. Cei vor campa sunt sfatuiti in primul rand sa isi cumpere biletul de camping pana in 25 Mai si sa vina de joi dimineata sa isi monteze corturile.

DISPERSIE#Răspândim Idei:Ce sentiment va incearca inainte de cea mai asteptată editie a festivalului?

Andi Vanca: O combinatie intre nerabdare si bucurie 🙂 Am lucrat foarte mult la aceasta editie si suntem convinsi ca va fi mult mai reusita decat precedentele. Din pacate, va trece foarte repede, dar speram ca toti ce vor veni la Castel intre 25-28 Iunie vor reusi sa guste din tot ceea ce inseamna Electric Castle.

3 COMMENTS

Comments are closed.

Actualitate

Coldplay la Bucuresti, doua zile de show la superlativ

  Arena Nationala din  Bucuresti, a gazduit zilele trecute  doua concerte ale trupei britanice Coldplay. Au cantat pentru prima data...

Megadeth la Romexpo

 Foto: Theodor Tudose

Corey Taylor (Slipknot, Stone Sour), Arenele Romane din Bucuresti In cadrul turneului CMF2, “Europe 2024”

Ultima zi de primavara ne-a adus impreuna la Arenele Romane pentru a urmari un concert fabulous marca Corey Taylor.Aflat...

Program Teatrul Naţional de Operetă şi Musical Ion Dacian – luna IUNIE

Teatrul Naţional de Operetă şi Musical Ion Dacian prezintă în luna Iunie o serie de spectacole foarte îndrăgite, dar...

Ce mai este nou?Citeste
www.roevents.ro

Recomandările redacțieiStiri
www.roevents.ro