International Tattoo Convention Bucharest | 11th edition

Bucharest International Tattoo Convention revine după 3 ani de pauză la Palatul Bragadiru din București, în 20-22 octombrie.

Cei mai buni artiști tatuatori din lume sunt în acțiune, disponibili pentru tatuaje sau piercing-uri și așteaptă profesioniști, fani și persoane interesate de domeniu la cea de-a XI ediție International Tattoo Convention Bucharest pentru experiențe magice. Concertele, concursurile variate, spectacolele de magie și acrobație vin să completeze agenda evenimentului, așa că e momentul să faci lista cu tot ce vrei să explorezi pe parcursul celor trei zile.

Evenimentul așteptat cu mult interes de către pasionații de arta tatuajului și a piercingurilor se pregătește să își deschidă porțile pentru o nouă experiență, plină de creativitate și inspirație inovativă. În perioada 20-22 octombrie 2023, Palatul Bragadiru va fi gazda Convenției Internaționale de Tatuaje, un loc în care profesioniștii și iubitorii acestei forme de expresie artistică se vor reuni pentru a împărtăși idei, a primi sfaturi și a explora cele mai noi inovații din acest sector fascinant.

Această ediție a convenției aduce împreună 120 de artiști talentați, atât locali, cât și internaționali, din Europa, America și Asia. Acești artiști remarcabili își vor etala în fața publicului abilitățile într-o varietate de stiluri, de la arta japoneză, dark, și realistic, până la fantasy, crazy, și tribal. Cei care aleg să treacă pragul Palatului Bragadiru vor avea oportunitatea de a se conecta la experiențe care vor crea amintiri de neuitat. Printre artiștii confirmați, recunoscuți în această lume a desenelor pe piele, se numără Alex Pancho, Jacob Angel, Remis sau James. Nu uita că cele mai impresionante tatuaje din fiecare categorie vor fi supuse jurizării și premiate.

Dar asta nu e tot! La International Tattoo Convention Bucharest, vei avea oportunitatea de a asculta muzica unor trupe de top precum Cargo, Fără Zahăr, Glance, Selfish Murphy Trio, MBP și SeteHash.

Sesiunile Meet & Greet îți oferă șansa de a afla mai multe lucruri interesante despre artiști. În timp ce îți îmbogățești cunoștințele despre istoria și cultura tatuajului, poți savura și momente de acrobație uluitoare. În cazul în care vrei să ai parte de o experiență competitivă, poți participa la concursuri neobișnuite pe diverse tematice ieșite din comun, pentru a-ți testa creativitatea și îndrăzneala.

Acesta este doar un mic aperitiv din ceea ce te așteaptă la eveniment, așa că pregătește-te să te lași uimit de o călătorie plină de culoare și de inovație. La fel ca orice artă, arta semnelor imprimate pe piele este o metodă de comunicare; o cale alternativă de exprimare a emoțiilor, o expunere a faptului puternic că suntem ființe unice care caută conexiuni magice.

Programul complet al evenimentului poate fi consultat pe site-ul nostru oficial, aici. Biletele pentru acest eveniment pot fi achiziționate online prin intermediul https://itcb.iabilet.ro/, sau la intrare, în limita locurilor disponibile, în fiecare zi.

Despre Convenția Internațională de Tatuaje:

Convenția Internațională de Tatuaje este un eveniment anual care aduce împreună artiști, pasionați și curioși din întreaga lume pentru a celebra arta tatuajului în toate formele și culorile sale. În fiecare an, evenimentul oferă o platformă și o rețea de inspirație, educație și distracție, promovând artiștii talentați și dezvoltând comunitatea pasionaților de tatuaje.

Social

9,341FansLike
10FollowersFollow
109FollowersFollow
92SubscribersSubscribe

Publicitate

Html code here! Replace this with any non empty raw html code and that's it.

ULTIMELE ȘTIRI

Teatrul de Artă București – programul lunii aprilie 2017

Afara este cald si frumos, de aceea, va asteptam la Teatrul de Artă București sa va petreceti serile alaturi de personaje din piese fascinante,...

JOSÉ CARRERAS a lansat albumul „25 – Meraviglioso”!

Celebrul tenor care va concerta pe 15 decembrie la Bucuresti - José Carreras a lansat un nou album in urma cu cateva zile, la...

Doddy lanseaza single-ul si videoclipul “Figura”, in colaborare cu Shift

Dupa ce in 2014, Doddy cucerea topurile muzicale cu single-ul “Bine Mersi”, alaturi de Lora, iata ca acum, fix la doi ani distanta, artistul...

Două săptămâni până la concertul Lara Fabian de la Sala Polivalentă Craiova

În luna decembrie, darurile mult visate nu se lasă așteptate, iar iubitorii de concerte live din Craiova vor simți bucuria primului cadou special, peste...

Marllo si Dysher te provoaca … sa nu fi IndiGo!

Unii zic ca e un diss, altii zic ca-i old school, altii ca e fresh. IndiGo este, de fapt, despre muzica fara limite, bariere...