International Tattoo Convention Bucharest | 11th edition

Bucharest International Tattoo Convention revine după 3 ani de pauză la Palatul Bragadiru din București, în 20-22 octombrie.

Cei mai buni artiști tatuatori din lume sunt în acțiune, disponibili pentru tatuaje sau piercing-uri și așteaptă profesioniști, fani și persoane interesate de domeniu la cea de-a XI ediție International Tattoo Convention Bucharest pentru experiențe magice. Concertele, concursurile variate, spectacolele de magie și acrobație vin să completeze agenda evenimentului, așa că e momentul să faci lista cu tot ce vrei să explorezi pe parcursul celor trei zile.

Evenimentul așteptat cu mult interes de către pasionații de arta tatuajului și a piercingurilor se pregătește să își deschidă porțile pentru o nouă experiență, plină de creativitate și inspirație inovativă. În perioada 20-22 octombrie 2023, Palatul Bragadiru va fi gazda Convenției Internaționale de Tatuaje, un loc în care profesioniștii și iubitorii acestei forme de expresie artistică se vor reuni pentru a împărtăși idei, a primi sfaturi și a explora cele mai noi inovații din acest sector fascinant.

Această ediție a convenției aduce împreună 120 de artiști talentați, atât locali, cât și internaționali, din Europa, America și Asia. Acești artiști remarcabili își vor etala în fața publicului abilitățile într-o varietate de stiluri, de la arta japoneză, dark, și realistic, până la fantasy, crazy, și tribal. Cei care aleg să treacă pragul Palatului Bragadiru vor avea oportunitatea de a se conecta la experiențe care vor crea amintiri de neuitat. Printre artiștii confirmați, recunoscuți în această lume a desenelor pe piele, se numără Alex Pancho, Jacob Angel, Remis sau James. Nu uita că cele mai impresionante tatuaje din fiecare categorie vor fi supuse jurizării și premiate.

Dar asta nu e tot! La International Tattoo Convention Bucharest, vei avea oportunitatea de a asculta muzica unor trupe de top precum Cargo, Fără Zahăr, Glance, Selfish Murphy Trio, MBP și SeteHash.

Sesiunile Meet & Greet îți oferă șansa de a afla mai multe lucruri interesante despre artiști. În timp ce îți îmbogățești cunoștințele despre istoria și cultura tatuajului, poți savura și momente de acrobație uluitoare. În cazul în care vrei să ai parte de o experiență competitivă, poți participa la concursuri neobișnuite pe diverse tematice ieșite din comun, pentru a-ți testa creativitatea și îndrăzneala.

Acesta este doar un mic aperitiv din ceea ce te așteaptă la eveniment, așa că pregătește-te să te lași uimit de o călătorie plină de culoare și de inovație. La fel ca orice artă, arta semnelor imprimate pe piele este o metodă de comunicare; o cale alternativă de exprimare a emoțiilor, o expunere a faptului puternic că suntem ființe unice care caută conexiuni magice.

Programul complet al evenimentului poate fi consultat pe site-ul nostru oficial, aici. Biletele pentru acest eveniment pot fi achiziționate online prin intermediul https://itcb.iabilet.ro/, sau la intrare, în limita locurilor disponibile, în fiecare zi.

Despre Convenția Internațională de Tatuaje:

Convenția Internațională de Tatuaje este un eveniment anual care aduce împreună artiști, pasionați și curioși din întreaga lume pentru a celebra arta tatuajului în toate formele și culorile sale. În fiecare an, evenimentul oferă o platformă și o rețea de inspirație, educație și distracție, promovând artiștii talentați și dezvoltând comunitatea pasionaților de tatuaje.

Social

9,341FansLike
10FollowersFollow
109FollowersFollow
92SubscribersSubscribe

Publicitate

Html code here! Replace this with any non empty raw html code and that's it.

ULTIMELE ȘTIRI

Crusaders au anihilat „Monstrii” de pe malurile Muresului

Duminică, echipa clujeană de fotbal american, Cluj Crusaders a ȋntâlnit, ȋn deplasare, gruparea mureşeană, Mureş Monsters ȋn cadrul etapei interconferinţe a CNFA 2015. Chiar dacă...

Categorie nouă de bilete pentru concertul Mircea Vintilă şi Brambura din Hard Rock Cafe

Iubitorii muzicii şi vorbelor cu tâlc nu au voie să rateze întâlnirea cu unul dintre cei mai apreciaţi muzicieni contemporani: Mircea Vintilă, acompaniat de...

MELANIA URSU IN MEMORIAM 16 IUNIE 1940 – 11 IANUARIE 2016

UNITER - Uniunea Teatrală din România îşi exprimă profunda tristeţe la dispariţia celei care a fost Melania Ursu, actriţa care a oferit emoţie miilor...

Enrique Iglesias lanseaza single-ul “Duele El Corazon”

  https://www.youtube.com/watch?v=vSk_xOy6Bwc&feature=youtu.be Dupa succesul hiturilor "Bailando" si "El Perdon", lansate in 2015, Enrique Iglesias revine cu single-ul "Duele El Corazon", de aceasta data alaturi de Sony...

Mette Edvardsen, câștigătoare a Premiului Ibsen pentru contribuția sa în artele spectacolului, la eXplore festival #12

Artista norvegiană Mette Edvardsen, cea care a câștigat în 2016 cu spectacolul "WE TO BE" Premiul IBSEN pentru contribuția sa în artele spectacolului, este...