Inca o formatie confirmata Rockstadt Extreme Fest 2014

Obituary2014Pic

OBITUARY la Rockstadt Extreme Fest 2014

Formatia OBITUARY (SUA) un nume ce a scris istorie pe scena death metal inca de la inceputul anilor `80,  este cea mai recenta confirmare pentru Rockstadt Extreme Fest 2014.

Atmosfera macabra, riff-urile clasice, abordarea ritmica primordiala si desigur,  growl-ul lui John Tardy sunt elementele cheie ale unui recital ce va sintetiza pe scena de la Rasnov esenta death metalului.

Cu peste 30 de ani de cariera, 8 albume full length, doua DVD-uri si nenumarate turnee in spate, OBITUARY isi pastreaza statutul de reprezentant de marca al curentului death metal. Albumul “Cause Of Death,” lansat in 1990 este piatra de hotar a discografiei formatiei si un material ce va ramane in antologia genului death metal. Tonalitatea foarte joasa si agresiva a vocalului John Tardy – recunoscut ca pionier al abordarii death grunt – este elementul ce defineste identitatea sonora a formatiei.

OBITUARY ajunge la Rasnov in urmatoarea formula:

John Tardy- voce
Trevor Peres- chitara
Kenny Andrews – chitara
Terry Butler- bass
Donald Tardy – tobe

Rockstadt Extreme Fest,  singurul festival de metal extrem din Romania, isi continua parcursul cu editia din 2014. Aceasta va avea loc in perioada 14 – 16 august la Rasnov. Abonamentele pentru Rockstadt Extreme Fest 2014 sunt deja in vanzare, la urmatoarele categorii de pret:
 
 
9 septembrie 2013 – 31 decembrie 2013: 100 lei
1 ianuarie 2014 – 13  iulie 2014: 130 lei
14 iulie – 16 august 2014: 150 lei

Categoria VIP Backstage – 250 lei – acces backstage, poze cu artistii, abonament pentru editia din 2015 + tricoul festivalului.
 

KATATONIA (Suedia), una dintre cele mai apreciate trupe de pe firmamentul metalului extrem modern si ROTTING CHRIST (Grecia), legenda elenaa scenei black metal, sunt si ele deja confirmate la Rockstadt Extreme Fest 2014. Panain acest moment, line-up-ul festivalului mai este completat de: DAGOBA (Franta), MORS PRINCIPIUM EST (Finlanda) si GRANDEXIT (Suedia).

Biletele pentru Rockstadt Extreme Fest 2014 se gasesc la Hard Rock Cafe, in magazinul Biletoo din Unirea Shopping Center (parter), magazinele Flanco, Librariile Adevarul si Eminescu, la Palatul National al Copiilor, in oficiile Postei Romane, in magazinele Inmedio semnalizate Bilete.ro, in magazinele Germanos, Vodafone, Orange si Diverta, si online pe Biletoo.ro, BLT.ro, Bilete.ro, MyTicket.ro, IaBilet.ro, Metalhead.ro/bilete si Eventim.ro.

Actualitate

De Ziua Culturii Naționale noi sărbătorim Ziua Culturii Invizibile

De Ziua Culturii Naționale noi sărbătorim Ziua Culturii Invizibile. De ce? Pentru că suntem mii de profesioniști, companii, artiști și lucrători...

Hooverphonic vor sustine trei concerte in Romania in 2022

Hooverphonic vor sustine trei concerte in Romania in 2022, pe 21 mai la Khrunen Musik Halle din Brasov, pe 22...

Concert GODSMACK la Bucuresti in 2022

Celebra trupa americana GODSMACK revine la Bucuresti dupa 3 ani de la cele doua showuri sold out din 2019. Concertul va...

Formația Revolver deschide concertul W.A.S.P. de la București

Anul 2022 va marca cea de-a 40-a aniversare a uneia dintre cele mai scandaloase, renumite și controversate trupe de...
- Advertisement -spot_imgspot_img

Nelu Dumitrescu încheie anul alături de fanii din București

După un an care i-a ținut pe artiști departe de fani, trupa IRIS – Nelu Dumitrescu invită din nou publicul bucureștean...

CălinPop a lansat o nouă melodie,”Vine timpul”

Călin Pop, vocalistul și chitaristul trupei Celelalte Cuvinte, a lansat melodia“Vine timpul”, un nou single din viitorul album solo...
- Advertisement -spot_imgspot_img

Ce mai este nou?Citeste
www.roevents.ro

Recomandările redacțieiStiri
www.roevents.ro

X
X
X
X