#ImpreunaRezistam – CONCERT CARITABIL pentru victimele #Colectiv, 14 noiembrie, la Arenele Romane

0
280

12227228_1060445607329017_4321574773467301556_n

Grupul de ajutor #ImpreunaRezistam organizează sâmbătă, 14 noiembrie, un concert caritabil cu același nume (Împreună Rezistăm), toți banii strânși din vânzarea biletelor fiind destinați victimelor și familiilor victimelor, la care vor ajunge prin intermediul Fundației Estuar. Concertul are loc la Arenele Romane, în cort acoperit și încălzit.

Biletele (în număr de 1.500) pot fi achiziționate cu 50, 100 sau 150 lei ( în funcția de generozitatea fiecăriua) online pe www.iabilet.ro și în format fizic de la Magazinul Muzica și Hard Rock Cafe, din reţeaua de magazine SAY Shops, UMAN, Senia, IQ BOX, de la agenţiile Perfect Tour din toată ţara, dar si de pe cele 1500 de automate self-serving ZebraPay.

De asemenea, biletele vor putea fi achiziționate (doar in limita disponibilității) si de la intrarea la concert, în ziua evenimentului (14 noiembrie).

Event FB – www.facebook.com/events/1651634365117989

#ImpreunaRezistam CONCERT CARITABIL pentru victimele #Colectiv

15.00 – Opern doors
16.00 – AEON BLANK
16.25 – COMA
17.00 – PISTOL CU CAPSE
17.30 –9.7 RICHTER
18.00 – SOPHISTICATED LEMONS
18.25 – HARLEQUIN JACK
18.50– THE KRYPTONITE SPARKS
19.20 – R.O.A.
19.50 – H8
20.20 – ABIGAIL
20.45 – PARAZITII
21.20 – BREATHELAST
21.45 – SUIE PAPARUDE
22.25 – E.M.I.L.

Grupul de ajutor #ImpreunaRezistam este o comunitate de voluntari, fără niciun fel de implicare politică.

REGULI DE ACCES:
Porțile se deschid la ora 15:00.

Accesul în spațiul evenimentului va fi permis pe baza biletului valid, unei singure persoane, o singura dată.

Sunt puse in vanzare un numar limitat de 1.500 de bilete, fiind capacitatea maxima acceptata.

Deoarece evenimentul este unul special si biletele ce vor fi disponibile pentru acest eveniment vor avea preturi speciale.

Nu emitem nici un fel de invitatie. Tinand seama de natura si scopul evenimentului, toata lumea plateste intrarea.

Biletele sunt disponibile pe www.iabilet.ro si în format fizic din reţeaua de magazine SAY Shops, UMAN, Senia, IQ BOX, Magazinul Muzica si Hard Rock Cafe, de la agenţiile Perfect Tour din toată ţara, dar si de pe cele 1500 de automate self-serving ZebraPay , urmand ca in ziua evenimentului acestea sa poata fi achizitionate (in limita disponibilitatii!) si de la intrare, de la casa de bilete amplasata in dreptul caii de acces.

Cand posesorul biletului face accesul, biletul va fi preschimbat intr-o BRATARA pe care posesorul ARE OBLIGATIA sa O POARTE PE TOT PARCURSUL EVENIMENTULUI, din motive de securitate.

Ruperea bratarii duce cu sine ANULAREA biletului!

In cazul in care spectactorul paraseste locatia si doreste sa se intoarca, trebuie sa isi pastreze bratara la mana, pe baza careia poate avea din nou acces.

In incinta cortului NU SE FUMEAZA. Vom amenaja un spatiu special pentru fumatori.

NU VA FI PERMIS accesul in cadrul evenimentului cu: bauturi din afara perimetrului locatiei, sticle, bidoane de plastic, cutii de bautura, conserve, artificii, explozibili, arme de foc, arme albe, bannere sustinute de bete, spray-uri iritant lacrimogene, lasere, substante halucinogene, scaune, obiecte contondente, animale de companie, bagaje voluminoase.

Minorii cu varsta sub 16 ani pot participa la eveniment doar insotiti de parinti sau de un adult tutore, iar acesta va raspunde de minor intrucat organizatorii nu isi pot asuma responsabilitatea pentru copiii lasati neinsotiti.

Datorită zgomotului foarte puternic produs în cadrul evenimentelor de acest tip, organizatorii nu recomandă prezența la eveniment a copiilor sub 12 ani.

Din același motiv, prezența copiilor sub 7 ani este strict interzisă. Organizatorii avertizează participanții că spectacolele includ puternice efecte de lumină, care ar putea dăuna copiilor sau persoanelor epileptice. În situația în care părintele alege să vină însoţit de copil, accesul acestuia se va putea face doar pe baza unui bilet valid, fără gratuitate sau reducere la achiziţionarea acestuia.

Organizatorii roagă publicul:
– pe toată durata evenimentului, spectatorii vor avea la dispoziție un punct medical pentru asigurarea primului ajutor, în caz de urgență. Se vor respecta cu strictețe instrucțiunile și indicațiile angajaților, organizatorului și cele ale pompierilor sau cadrelor medicale.

– să se adreseze echipei de securitate, pompierilor, cadrelor medicale sau reprezentanţilor organizatorilor în cazul în care sesizează nereguli (emisii de substanţe periculoase; avarii şi accidente; accidente majore; incendii; explozii; etc ), sa nu se panicheze si sa intreprinda actiuni ce pot duce la agravarea situatiei ci sa respecte cu strictețe instrucțiunile și indicațiile primite din partea persoanelor abilitate.

– să nu se apropie sub nicio formă de baricadele de la scenă, astfel încât toți participanții la spectacol să poată beneficia de vizibilitate optimă în condiții de maximă siguranță.

– să aibă asupra lor şi un act de identitate valid.

– să vină din timp la spectacol, pentru a evita aglomeraţia în jurul punctelor de intrare.

– Pentru ca traficul din zonă să nu perturbe accesul la eveniment, organizatorii recomandă publicului să utilizeze transportul în comun sau a serviciilor de taximetrie ori car pooling.

Este strict interzisă vânzarea sau cumpărărea biletelor la suprapreţ. Organizatorii îşi rezervă dreptul de a interzice intrarea la eveniment a persoanelor care vor fi depistate că desfaşoară astfel de activităţi şi de a confisca biletele, aflate în posesia acestora.

De asemenea, organizatorii roagă publicul să se adreseze echipei de securitate sau reprezentanţilor organizatorilor în cazul în care sesizează nereguli. Se recomandă cu fermitate achiziţionarea biletelor doar din punctele autorizate.

Nerespectarea regulamentului sau folosirea biletului in alte scopuri decat cele prevazute poate aduce cu sine anularea biletului si poate interzice accesul detinatorului biletului la eveniment.