Haggard anunță trupele care vor cânta în deschiderea concertelor din Cluj și București

După un concert excepțional susținut toamna trecută la Maximum Rock Festival, cunoscuta formație HAGGARD revine anul acesta în România și va susține un nou concert în Cluj-Napoca, în clubul /FORM SPACE, pe data de 25 octombrie 2019 și în București pe data de 26 octombrie, în club Quantic, unde vor putea fi auzite atât piese noi ce vor fi incluse pe viitorul album discografic, cât și dintre cele vechi, mult cunoscute.

În deschidere vor cânta Sound Storm și Eternal Silence.

Sound Storm este o trupă italiană de epic symphonic metal, fondată în anum 2002, care îmbină într-o manieră proprie elemente heavy metal cu elemente dramatice și teatrale, după cum poate fi foarte bine sesizat pe apreciatul album de debut „Twilight Opera”. Cel de-al doilea album, „Immortalia”, îmbină referințe istorice și literare, în căutarea neostenită a vieții veșnice. De-a lungul carierei, italienii au cântat alături de Tristania, Haggard, Epica, Therion și Arkona. Ei îi vor însoți și anul acesta pe cei de la Haggard, în turneul european „Bards Of Symphony And Metal”.

Eternal Silence este tot o trupă italiană, care combină pasaje orchestrale bombastice cu riffurile puternice ale lui Davide Rigamonti și cu o secțiune ritmică impresionantă asigurată de Alessio Sessa la bass. Formația are de asemenea doi soliști, pe Marika Vanni ca vocalistă principală și pe Alberto Cassina, vocalist și chitarist. Italienii au la activ 3 albume- „Raw Poetry”„Chasing Chimera” și „Mastermind Tyranny”, apărut în 2017. Au susțiunut nenumărate concerte de-a lungul timpului și au împărțit scena cu Therion și Temperance.

Biletele pot fi achiziționate online pe www.AmBilet.ro la următoarele prețuri:

București:

69 lei – Presale – Sold Out!
75 lei – Preț Normal
80 lei – Preț de acces în ziua evenimentului
125 lei – Bilet Meet & Greet (Bilet de acces + sesiune Meet & Greet, badge M&G, afișul evenimentului și acces cu 30 minute înaintea accesului general) – doar 20 astfel de bilete disponibile – Sold Out!

Cluj-Napoca: Sold Out!
Cu sute de concerte susținute în peste 30 de țări, îmbinând sunetele puternice de metal cu muzica clasică într-un „mozaic simfonic” special, patru albume de studio (dintre care trei fiind incluse în German Top 100 Album Charts), două DVD-uri lansate, apariții la numeroase festivaluri, dar și concerte și turnee prin Europa, Haggard și-a creat treptat un fan base destul de puternic, fiind o formație apreciată pretutindeni pentru unicitatea stilului său.

Social

9,491FansLike
9FollowersFollow
108FollowersFollow
92SubscribersSubscribe

Publicitate

Html code here! Replace this with any non empty raw html code and that's it.

ULTIMELE ȘTIRI

Kamelia lanseaza de ziua ei un cover al piesei “New rules”, semnata Dua Lipa

Daca anul trecut Kamelia a lansat o varianta proprie a piesei „Pillowtalk“ a lui Zayn, frumoasa...

Bucium anunță turneul național de promovare a noului album, “Miorița”

Trupa de folk-rock Bucium lansează în această toamnă un nou material discografic, numit "Miorița". Fanii trupei vor...

Restaurantul Elisabeta va invita sa gustati bucate alese, completate de muzica lautareasca si jazz clasic

Restaurantul Elisabeta a pregătit un concept nou, inspirat din deja cunoscuta emisiune televizată "Te cunosc de...

Stelu Enache a lansat videoclipul piesei “Ce bine ca e joi”

În urmă cu mai bine de 15 ani, Stelu Enache a intrat în familia selectă a...

METALHEAD Live Awards în The Silver Church

Joi, 31 ianuarie 2013, începând cu ora 19:00, în The Silver Church din Bucureştiva avea loc evenimentul special METALHEAD...
X
X
X
X