Grand Cinema & More va difuza filmul “Roger Waters – The Wall”

Grand Cinema & More va difuza filmul-concert „Roger Waters The Wall”, un film inspirat din „The Wall Live” – cel mai mare turneu din lume de până acum, susținut de către un artist solo

 

Fanii legendarului muzician îl vor putea urmări pe data de 29 septembrie de la ora 20:00, pe marile ecrane, în Grand Cinema & More, inclusiv în sala Grand Ultra.

În cadrul evenimentului, Marius Chivu, unul dintre cei mai recunoscuți critici literari contemportani, va împărtăși cu spectatorii pasiunea sa pentru elementele și creațiile universului Pink Floyd, care se ridică la înălțimea muzicii celei mai mari trupe din istoria rock-ului.

Biletele sunt disponibile pentru rezervare și cumpărare pe site-ul cinematografului: http://grandentertainment.ro/.

În seara concertului, la intrarea în sală, spectatorii vor primi cadou cartea „Inside Out – O istorie personală a trupei Pink Floyd”, scrisă de Nick Mason, o carte de referință și o lectură fascinantă despre drumul parcurs de formație de la începuturile primitive până la imaginile cu stadioane pline.

Roger Waters, geniul creator din spatele muzicii Pink Floyd, prezintă filmul-concert “Roger Waters The Wall“, dezvăluind imagini uluitoare din turneu, care nu au fost văzute niciodată și hit-urile “Another Brick in the Wall”, “Comfortably Numb”, “Running like Hell”.

Filmul a fost scris și regizat de însuși Waters, alături de Sean Evans, fiind filmat în perioada concertului The Wall Live Tour 2010-2013, la care au fost prezenți peste 4 milioane de fani din toată lumea.

Prin artă și muzică, prin nenumăratele spectacole de pe scenă, dar și prin intermediul acestei producții, Roger Waters își exprimă convingerile despre realitatea din jurul său. Filmul “Roger Waters The Wall” nu este doar unul autobiografic, ci și o reflecție personală a artistului asupra războiului, a efectelor acestuia asupra vieții sale și a familiei, reafirmând dragostea pentru toți oamenii indiferent de naționalitate, religie sau credință.

Mai multe informatii si bilete gasiti pe www.grandentertainment.ro

Despre Grand Cinema & More

Grand Cinema & More, situat în Băneasa Shopping City, acoperă o suprafaţă  totală de ​​14.000 mp şi are o capacitate de 2600 de locuri.

Cele 13 ecrane adaptate pentru suprafeţe largi de proiecţie 3D, unghiurile perfecte de vizibilitate şi locurile ultra-confortabile fac din Grand Cinema & More destinaţia perfectă pentru vizionarea filmelor la o calitate premium. Accesul se face direct pe la etajul întâi al centrului comercial Băneasa Shopping City.

Pentru mai multe informaţii privind programul filmelor şi al tuturor activităţilor din cinematograf, vizitaţi www.grandentertainment.ro și pagina de Facebook a Grand Entertainment www.facebook.com/GrandCinemaDigiplex.

Actualitate

Meshuggah, nume iconic al scenei metal internationale, vine la ARTmania Festival 2022

Meshuggah, nume iconic si „genre defining” al scenei metal internationale, una dintre zece cele mai importante formatii de hard...

W.A.S.P. va susține un concert special la București

W.A.S.P. va susține pe data de 17.05.2022 un concert special la Romexpo, în București. Evenimentul va face parte din...

Legendara trupa Mercyful Fate vine la ARTmania Festival 2022

Mercyful Fate, una dintre cele mai influente trupe ale scenei metal internationale, creatie a iconicului King Diamond, alege ARTmania...

Concert Pet Shop Boys la Bucuresti

Pet Shop Boys canta la Bucuresti pe 4 iulie la Arenele Romane! Biletele se pun in vanzare joi pe...
- Advertisement -spot_imgspot_img

BECOMING LANDSCAPE microRave în parcul Văcărești.Muzica plantelor și alte situații performative, într-o avanpremieră pentru petrecerile viitorului

Coregrafa Andreea David, alături de colectivul TechnoFields, așteaptă publicul în Parcul Natural Văcărești pentru o serie de întâlniri în...

Placebo in concert la Bucuresti in 2022

Renumita trupa britanica Placebo revine la Bucuresti pe 14 iulie 2022 la Romexpo, in aer liber. Dupa showul sold out de...
- Advertisement -spot_imgspot_img

Ce mai este nou?Citeste
www.roevents.ro

Recomandările redacțieiStiri
www.roevents.ro

X
X
X
X