Home Recenzii Godsmack la Arenele Romane, doua zile de rock in forta

Godsmack la Arenele Romane, doua zile de rock in forta

Anul trecut a fost anuntat concert Godsmack in Bucuresti .  Bucurie, nerabdare, nu stiu exact ce am simtit atunci, dar, dupa concertul de la Arene din 2015 imi parea bine sa ii revad. Concertul s-a amanat pentru 2019 iar marea surpriza a fost ca au fost chiar 2, pe 31 martie si 1 aprilie si nu, nu a fost o pacaleala, a fost unul dintre cele mai bune concerte din acest inceput de an.

In 2015 concertul a fost in aer liber, anul acesta tot la Arenele Romane  dar la cort incalzit, un cort cam neincapator pentru toti cei care au dorit sa ii revada pe baietii fenomen de la Godsmack.

Lucrurile s-au desfasurat cu o precizie de ceasornic si la ora 20  a urcat pe scena trupa invitata sa incalzeasca un pic atmosfera , Like A Storm din Noua Zeelanda.

Vizual mai mult decat ok, multa energie, piese faine dar pacat ca nu le-a fost de ajutor sunetul, sunetistul, acel ceva ce ar fi facut diferenta dintre ce am ascultat eu acasa, si suna bine, si ceea ce am auzit live. Muzica a fost mult prea tare. Din fata se auzeau prea tare tobele, din spate nu se auzea basul deloc , iar eu m-am plimbat prin sala pe toata durata concertului, doar doar gasesc un loc de unde sa se auda decent.

Nu stiu cum a fost in prima zi cand la concertul Godsmack a fost sold out, dar stiu ca pe 1 aprilie cortul a fost plin ochi. O multime ordonata cum rar imi este dat sa vad, oameni care i-au primit cald, si care au cantat si ovationat tot concertul.

Godsmack fac show. Asta auzeam mereu si am vazut inregistrari ale concertelor lor dar nimic nu se compara cu un show Godsmack live.

Sully Erna, chitaristul Tony Rombola, basistul Robbie Merrill si tobosarul Shannon Larkin au avut in Romania ultimul concert din Europa din acest an din turneul de promovare al celui de-al 7-lea album ,  lansat pe 27 aprilie 2018, “When Legends Rise”, si poate ca a fost asa cum au zis chiar ei, au lasat ce a fost mai bun pentru final, asa cum s-a intamplat si in 2015.

Am avut parte de solouri de chitara iar  Sully Erna a fost un frontman priceput si charismatic, dar mai ales am avut parte de un drum battle superb executat de Sully Erna si Shannon Larkin, cu seturi de tobe ce s-au rotit pe scena si o executie impecabila.. A fost ceva ce rar iti este dat sa vezi. Coordonarea miscarilor, unicitatea ritmului dar si stilul te lasa fara suflare. Am fost impresionata de ceea ce au facut la cele doua seturi de tobe, de modul in care si-au unit talentele. Acest drum battle reprezinta, pe langa o demonstratie de forta si profesionalism, un omagiu adus celor care le-au influentat stilul muzical pana acum (Aerosmith, Alice in Chains, Black Sabbath, Metallica, Pantera, etc)

Tobosarul Shannon Larkin este fantastic (poate unul dintre cei mai buni tobari), un om care pare ca nici nu atinge tobele cateodata si ele totusi il asculta si dau exact acele sunete de care piesa are nevoie. La multe trupe poate ca nici nu il obesrvi pe cel care bate undeva in spate in tobele lui si totusi completeaza perfect trupa dar aici lucrurile se schimba.

Erna a reusit sa ne demonstreze pana la final ca este nu numai o voce si un compozitor bun dar si un chitarist si un tobar de exceptie, un showman desavarsit, un artist complex.

Daca au lansat , “When Legends Rise”, au cantat cam toate piesele dar ne-au delectat si cu piese mai vechi, plimbandu-ne un pic prin toata discografia si spre incantarea mea au cantat Voodoo,  Cryin’ Like a Bitch si Awake, piese pe care cred ca mi-am pierdut vocea in acea seara.

Cat de usor s-a trecut de la o piesa la alta, de la un ritm brutal la unul fluid. Piese compuse numai de Erna (care a compus majoritatea pieselor din albumele de debut ale trupei) sau cu ajutorul celorlalti membrii ai trupei, o voce puternica, grava dar foarte clara, riffuri excelent executate, compozitii complexe.

Am fost intrebati cine ii  vede live pentru prima data si cateva maini s-au ridicat in aer. Ne-au intrebat care dintre noi vom reveni cu placere data viitoare cand vor canta in Romania si un vuiet de voci s-a auzit, romanii scandand neintrerupt numele trupei. Au promis ca vor reveni curand, poate nu dupa inca 4 ani.

Daca au aparut pe un  intro  mix, We Will Rock You/Dream On/Hey Jude si au debutat concertul cu Someday si au terminat cu Whatever, pentru bis au pastrat 4 piese.

Under Your Scars a fost dedicata celor cu cicatrici atat fizice cat si emotionale iar Sully Erna a avut un discurs puternic, emotionant, a precizat ca vor face o fundatie pentru acest gen de personane deoarece s-a saturat sa vada murind inainte de vreme oameni deosebiti.

Au urmat  Bulletproof si I Stand Alone iar finalul a fost un cover AC/DC perfect, Highway to Hell.

Nu stiu cand s-a terminat seara, concertul, prea putin Godsmack.  Frumos concert, Godsmack @ Arenele Romane o adevarata  demonstratie de forta si profesionalism.

GALERIE FOTO: MIHAI VOICU

Word count: 850 Draft saved at 9:00:59 am.

Publish

 Status: Draft Edit status
 Visibility: Public Edit visibility
 Publish on: Apr 5, 2019 @ 08:50 Edit date and time
Readability: Needs improvement
SEO: Not available

Format

Post Formats

 
 

Categories

Tags

Separate tags with commas

 •  Godsmack
 •  Like A Storm
 •  When Legends Rise
 •  Arenele Romane

Featured Image

Click the image to edit or update

Remove featured image

Post Settings

Post template:?

Primary category:?

If the posts has multiple categories, the one selected here will be used for settings and it appears in the category labels.

Sidebar position:?

Custom sidebar:?

Default Sidebar
Subtitle:This text will appear under the title
Quote on blocks:Show a quote (only when this article shows up in blocks that support quote and only on blocks that are on one column)
Source name:This name will appear at the end of the article in the “source” spot on single posts
Source url:Full url to the source
Via name:Via (your source) name, this will appear at the end of the article in the “via” spot
Via url:Full url for via

Yoast SEO Premium

Snippet preview

You can click on each element in the preview to jump to the Snippet Editor.

SEO title preview:Godsmack la Arenele Romane, doua zile de rock in forta 
Slug preview:https://www.roevents.ro/godsmack-la-arenele-romane-doua-zile-de-rock-in-forta/
Meta description preview:Anul trecut a fost anuntat concert Godsmack in Bucuresti. Bucurie, nerabdare, nu stiu exact ce am simtit atunci, dar, dupa concertul de la Arene din 2015 im

Focus keyword

Analysis

 • No focus keyword was set for this page. If you do not set a focus keyword, no score can be calculated.

 • No meta description has been specified. Search engines will display copy from the page instead.

 • No internal links appear in this page, consider adding some as appropriate.

 • The images on this page contain alt attributes.

 • No outbound links appear in this page, consider adding some as appropriate.

 • The slug for this page is a bit long, consider shortening it.

 • The slug for this page contains a stop word, consider removing it.

 • The text contains 864 words. This is more than or equal to the recommended minimum of 300 words.

 • The SEO title has a nice length.

Insights

Prominent words

The following words and word combinations occur the most in the content. These give an indication of what your content focuses on. If the words differ a lot from your topic, you might want to rewrite your content accordingly.

 1. fost
 2. un
 3. demonstratie de forta si profesionalism
 4. este dat sa
 5. tobosarul shannon larkin

Read our ultimate guide to keyword research to learn more about keyword research and keyword strategy.

Revolution Slider Options

 • Choose Slide Template

Excerpt

Excerpts are optional hand-crafted summaries of your content that can be used in your theme. Learn more about manual excerpts.

Send Trackbacks

Separate multiple URLs with spaces

Trackbacks are a way to notify legacy blog systems that you’ve linked to them. If you link other WordPress sites, they’ll be notified automatically using pingbacks, no other action necessary.

Custom Fields

Add New Custom Field:

 Enter new

Custom fields can be used to add extra metadata to a post that you can use in your theme.

Discussion


Slug

Author

NextScripts: Social Networks Auto Poster – Post Options

URL to use for links, attachments and %MYURL%:   Shorten URL      Auto – Post URL will be used

Google+ (roevents +)

Message Format:
Post Type:
 Text Post – just text message
 Image Post – Text with Image
Text Post with “attached” blogpost
URL to use:
 Auto – Post URL or globally defined URL will be used

Tumblr (Roevents)

Message Format:
Post Type:
Text Post

Title Format:

 Image Post
 Video Post
 Audio Post

Image to use:
 Auto
URL to use:
 Auto – Post URL or globally defined URL will be used

Twitter (roevents)

Message Format:
Attach Image to the Post
Image to use:
 Auto
URL to use:
 Auto – Post URL or globally defined URL will be used

Term added.
No results found.

forta si profesionalism.

GALERIE FOTO : MIHAI VOICU

X
X
X