Girls 4 Metal scoate din umbra metalul feminin romanesc pe 22 ianuarie 2015, in Club Colectiv!

Pe data de 22 ianuarie 2015, in Club Colectiv din Bucuresti, are loc unul dintre cele mai importante evenimente dedicate metalului feminin romanesc.

Este vorba despre show-ul “GIRLS 4 METAL” , care va prezenta publicului una dintre fetele mai putin vazute ale industriei muzicale autohtone – lumea female fronted metal!

Pe scena vor urca Aura, Awake si StoneLight , trei dintre cele mai interesante nume, reprezentative pentru acest gen.

Astfel, maine, in Club Colectiv, sunt asteptati toti fanii genului si nu numai, care, prin prezenta lor, vor contribui la raspandirea awareness-ului asupra trupelor de acest fel din industria muzicala autohtona.

Usile se deschid la ora 20:00 iar concertul va incepe la 20:30. Prima formatie care va urca pe scena este StoneLight, urmata de Awake si Aura. Biletul la spectacol va costa 15 lei si va fi disponibil doar in ziua evenimentului, de la intrarea in Club Colectiv.

Cele trei formatii au tinut sa isi invite admiratorii la concert prin niste mesaje video speciale, pe care le puteti urmari mai jos.

[ot-video][/ot-video]
[ot-video][/ot-video]
[ot-video][/ot-video]

StoneLight este o formatie tanara de heavy metal melodic, avand-o ca “maestra de ceremonii” pe Vanda Restye , solista si multi-instrumentista, al carei timbru vocal se remarca inca de la inceput prin forta si expresivitate. In momentul de fata, StoneLight reprezinta o formatie de capatai a segmentului “female fronted metal” si promite sa se dezvolte foarte mult in viitor.

StoneLight este nominalizata la categoria “Best Romanian Metal Newcomer” din cadrul Maximum Rock Awards.

[ot-video][/ot-video]

Awake va aduce pe scena frumusetea complexa a pieselor Dream Theater! Tribute-band-ul o are ca solista pe Sabina Abrudian, o voce feminina exceptionala, care s-a remarcat prin forta si sensibilitate.

Restul componentilor trupei sunt nume importante ale rockului romanesc. Cristi Gram (chitara) mai activeaza in trupe ca Pasarea Rock si a facut parte din Phoenix, Sergiu “Sixfingers” Mitrofan (clape, backing vocals) presteaza alaturi de byron, Alex Musat (tobe) colaboreaza cu Addiction si Out of Signal iar Vlady Sateanu (bas) este cunoscut pentru munca sa alaturi de grupuri ca Trupa Toturi si Sarmalele Reci.

[ot-video][/ot-video]

Aura este exponenta a miscarii “female fronted metal” romanesti si are la activ foarte multe succese. Genul predilect al trupei este un mix intre hard rock, heavy metal si alternative. Pe data de 28 octombrie 2014, Aura a lansat materialul de debut “The Rock Chick”.

Mai mult decat atat, trupa a castigat prima editie a “Black Sea Battle of the Bands” de la Kavarna Rock Festival. Prestatia de la “GIRLS 4 METAL” reprezinta prima din anul 2015, asa ca va fi, cu siguranta, una speciala.

[ot-video][/ot-video]

Eveniment FACEBOOK. Nu uitati sa dati click si ATTEND!

Actualitate

CONCERTUL TRUPEI IL VOLO SE AMÂNĂ PENTRU VARA ANULUI VIITOR Concertul va avea loc pe 8 iulie 2021, la Sala Palatului

Dragi iubitori de concerte, Dragi prieteni ai lui Piero, Ignacio și Gianluca, Din cauza pandemiei de COVID-19, trupa Il Volo și-a...

RINOCERII de Eugène Ionesco, un spectacol emblematic semnat de Robert Willson, va putea fi vizionat pentru prima dată online, în TEATROTECA TNC

Teatrul Național „Marin Sorescu” din Craiova continuă seria marilor producții prezentate în TEATROTECA TNC, difuzând pe pagina oficială de...

Dirty Shirt a lansat piesa „Away” (Quarantine Orchestral Arrangement)​

Chiar dacă încet-încet România iese din perioada de carantină, mai sunt unele sectoare, printre care și cea de entertainment, în...

Maximum Rock Festival se amână pentru 2021

Am așteptat și sperat până în ultimul moment că nu va fi nevoie să luăm această decizie, dar situația...
- Advertisement -

Dirty Shirt: piesa „Geamparalele” depărește 100.000 de vizualizări

Multe formații au încercat să se adapteze perioadei de pandemie și să țină contactul cu fanii prin diferite mijloace....

Dirty Shirt a lansat piesa „Resonate” (The Prodigy Quarantine Metal Cover)​

După cum știm, criza declanșată de epidemia Covid 19 a avut deja un impact major asupra a numeroase sectoare...
- Advertisement -

Ce mai este nou?Citeste
www.roevents.ro

Recomandările redacțieiStiri
www.roevents.ro

X
X
X
X