Gala Tanarului Actor – HOP. Editia a XIX-a

Gala-Tanarului-Actor-–-HOP-1-600-x-450Gala Tanarului Actor-HOP, dedicata promovarii tinerilor actori, absolvenți ai facultaților de profil, se va desfasura și anul acesta la Costinesti. Evenimentul este organizat de UNITER impreuna cu Vox Maris Grand Resort Costinesti si finantat de Ministerul Culturii.

Ultimele trei editii ale Galei (2013-2015) s-au aflat sub directia artistica a regizorului Radu Afrim. Au fost trei ani spectaculosi, cu energii constructive, s-au rescris personaje, actorul a devenit el insusi spectacol, au fost show-uri care au impresionat, care au schimbat conceptii si au demitizat idei.

Au fost trei HOP-uri trecute cu brio de tinerii actori care au inteles perfect importanta tonusului in care s-au desfasurat discutiile si repetitiile cu Radu Afrim: „libertate absoluta, ignorarea limitelor, imaginatie, creativitate, mobilitate.”

hop-2015

In 2016 directia artistica a evenimentului este preluata de Miklos Bacs, actor al Teatrului Maghiar de Stat Cluj si profesor universitar doctor abilitat la Facultatea de Teatru si Televiziune din cadrul Universitatii „Babes Bolyai” din Cluj.

Pedagog foarte apreciat de studenți, Miklos Bacs este membru al corpului profesoral fondator al scolii de teatru  clujene (1991) si al sectiei maghiare (1992), coordonatorul a cinci generatii de absolventi ai sectiei romane si initiatorul festivalului studentesc „Galactoria” in 2004.

Multumim, Radu Afrim pentru trei ani de adevarat spectacol la Gala HOP si ii uram succes lui Miklos Bacs si bun venit in casa teatrului tanar de la Costinesti.

 

Vom reveni cu informatii noi despre editia din acest an a Galei Tanarului Actor – HOP.

Actualitate

De Ziua Culturii Naționale noi sărbătorim Ziua Culturii Invizibile

De Ziua Culturii Naționale noi sărbătorim Ziua Culturii Invizibile. De ce? Pentru că suntem mii de profesioniști, companii, artiști și lucrători...

Hooverphonic vor sustine trei concerte in Romania in 2022

Hooverphonic vor sustine trei concerte in Romania in 2022, pe 21 mai la Khrunen Musik Halle din Brasov, pe 22...

Concert GODSMACK la Bucuresti in 2022

Celebra trupa americana GODSMACK revine la Bucuresti dupa 3 ani de la cele doua showuri sold out din 2019. Concertul va...

Formația Revolver deschide concertul W.A.S.P. de la București

Anul 2022 va marca cea de-a 40-a aniversare a uneia dintre cele mai scandaloase, renumite și controversate trupe de...
- Advertisement -spot_imgspot_img

Nelu Dumitrescu încheie anul alături de fanii din București

După un an care i-a ținut pe artiști departe de fani, trupa IRIS – Nelu Dumitrescu invită din nou publicul bucureștean...

CălinPop a lansat o nouă melodie,”Vine timpul”

Călin Pop, vocalistul și chitaristul trupei Celelalte Cuvinte, a lansat melodia“Vine timpul”, un nou single din viitorul album solo...
- Advertisement -spot_imgspot_img

Ce mai este nou?Citeste
www.roevents.ro

Recomandările redacțieiStiri
www.roevents.ro

X
X
X
X