Fratii lui Paul Walker vor juca in Fast and Furious 7

Paul-Walker-in-Fast-and-Furious-6-HD-Wallpaper

Productia filmului cu numarul 7 din seria Fast & Furious a luat o pauza de lucru, binemeritata, dupa moartea actorului american Paul Walker, intr-un accident de masina, pe data de 30 noiembrie 2013.

Ultimul film al lui Paul Walker, din seria Fast & Furious, are o poveste bazata pe relatia de prietenie dintre personajul sau, Brian O`Conner si cel a lui Vin Diesel, Dominic Toretto, ca urmare a succesului imens obtinut cu filmul anterior: Fast & Furious 6 (2013)

Disparitia lui Paul Walker, un actor mediocru, dar apreciat pentru implicarea si loialitatea dovedita francizei Fast & Furious, este cunoscut si pentru filmele anterioare: The Death and Life of Bobby Z (2007), Flags of Our Fathers (2006), Into the Blue (2005) si Timeline (2003).

In urma accidentului, mass-media a vehiculat cateva informatii neconfirmate despre directia in care se indreapta povestea seriei Fast & Furious si modalitatea de a-l scoate pe Brian O`Conner din urmatorul film. Acest lucru pare imposibil, pentru ca filmarile se aflau la jumatate cand a fost declarat decesul actorului.

Recent, pe pagina de Facebook a filmului, producatorii de la Universal au oferit cateva informatii despre o continuare a seriei, in care sa apara, pentru ultima data, actorul Paul Walker.

“Am inceput cu totii si am simtit ca tot asa trebuie sa terminam. Noi credem ca fanii vor asta, la fel si Paul”, apoi se explica faptul ca Walker “si-a filmat deja scenele dramatice si majoritatea secventelor de actiune” pentru film.

In continuare, se mentioneaza ca actorul lipsa va fi dublat de fratii sai din realitate Caleb si Cody. “Caleb si Cody ne vor ajuta sa terminam cateva scene de actiune ramase pentru fratele lor, si cateva elemente lipsa din productie”.

Dupa aceasta lamurire mult asteptata de fani, mesajul face apel si la inimile indurerate ale parintilor, fratilor, prietenilor apropiati si ai fanilor: ”Cand i-am avut ( pe Caleb si Cody) la filmari, ei ne-au facut sa simtim ca si Paul este cu noi.”

Cu siguranta, este ceva neobisnuit la transparenta aratata de creatorii seriei Fast & Furious, care isi continua munca pentru fanii seriei in memoria actorului plecat dintre noi. “Avem mai putin de un pana la premiera filmului Fast & Furious 7” spun acestia pe pagina de Facebook.

Cat despre pauza foarte scurta din timpul productiei: “Am vrut sa asteptam un timp pentru a vorbi direct cu fanii nostrii si pentru a va multumi pentru iubirea voastra si sprijinul pe care il aratati mereu, atunci cand ne apucam de treaba.”

Pare a fi ce-a mai buna solutie. Paul Walker ramane in film cu scenele existente, pentru restul secventelor vor fi folositi fratii sai ca dublura a corpului, iar completarile din montaj vor fi facute cu imagini procesate pe calculator (C.G.I).

Nu este prima data cand se recurge la acesta metoda. Ceva asemanator s-a intamplat in 1993, cand actorul american Brandon Lee (fiul lui Bruce Lee), a fost impuscat accidental pe platourile de filmare ale filmului The Crow. In acel caz, regizorul si tehnicienii au folosit dubluri ale corpului si imagini cu fata actorului inserate in scenele ulterioare.

 

1 COMMENT

Comments are closed.

Actualitate

Paula Hriscu lanseaza primul album printr-un concert alaturi cele mai mari nume ale folclorului romanesc!

Talentul imens al artistei se materializeaza acum in albumul "Nu-i bai ca-s micuta", album ce va fi lansat  pe...

Warm-Up Party SoundArt Festival cu Roman Lomtadze Drum Empire / Cruise Control

SoundArt si Quantic va invita la o seara speciala cu Roman Lomtadze Drum Empire si Cruise Control pe 22...

Concert Hara la Hard Rock Cafe pe 15 Ianuarie

Noua piesa HARA. Cu "sufletul pe tava", cu cartile pe fata. Sinceritate masculina maxima. Autoironie. Confesiune si regret. Emotie autentica. Speranta....

Concert Cargo la Hard Rock Cafe pe 16 Ianuarie

BestMusic Live Concerts te invita la Hard Rock Cafe, joi, 16 ianuarie, incepand cu ora 21:30, la un concert...
- Advertisement -

Concert Compact la Hard Rock Cafe pe 18 Ianuarie

Pe 18 ianuarie, de la ora 22:30, BestMusic Live Concerts te invită la un concert extraordinar COMPACT, la fel de...

Hara lanseaza o piesa noua la Hard Rock Cafe pe 15 Ianuarie

Cu "sufletul pe tava", cu cartile pe fata. Sinceritate masculina maxima . Autoironie. Confesiune si regret. Emotie autentica. Speranta....
- Advertisement -

Ce mai este nou?Citeste
www.roevents.ro

Recomandările redacțieiStiri
www.roevents.ro

X
X
X
X