Fratii lui Paul Walker vor juca in Fast and Furious 7

Paul-Walker-in-Fast-and-Furious-6-HD-Wallpaper

Productia filmului cu numarul 7 din seria Fast & Furious a luat o pauza de lucru, binemeritata, dupa moartea actorului american Paul Walker, intr-un accident de masina, pe data de 30 noiembrie 2013.

Ultimul film al lui Paul Walker, din seria Fast & Furious, are o poveste bazata pe relatia de prietenie dintre personajul sau, Brian O`Conner si cel a lui Vin Diesel, Dominic Toretto, ca urmare a succesului imens obtinut cu filmul anterior: Fast & Furious 6 (2013)

Disparitia lui Paul Walker, un actor mediocru, dar apreciat pentru implicarea si loialitatea dovedita francizei Fast & Furious, este cunoscut si pentru filmele anterioare: The Death and Life of Bobby Z (2007), Flags of Our Fathers (2006), Into the Blue (2005) si Timeline (2003).

In urma accidentului, mass-media a vehiculat cateva informatii neconfirmate despre directia in care se indreapta povestea seriei Fast & Furious si modalitatea de a-l scoate pe Brian O`Conner din urmatorul film. Acest lucru pare imposibil, pentru ca filmarile se aflau la jumatate cand a fost declarat decesul actorului.

Recent, pe pagina de Facebook a filmului, producatorii de la Universal au oferit cateva informatii despre o continuare a seriei, in care sa apara, pentru ultima data, actorul Paul Walker.

“Am inceput cu totii si am simtit ca tot asa trebuie sa terminam. Noi credem ca fanii vor asta, la fel si Paul”, apoi se explica faptul ca Walker “si-a filmat deja scenele dramatice si majoritatea secventelor de actiune” pentru film.

In continuare, se mentioneaza ca actorul lipsa va fi dublat de fratii sai din realitate Caleb si Cody. “Caleb si Cody ne vor ajuta sa terminam cateva scene de actiune ramase pentru fratele lor, si cateva elemente lipsa din productie”.

Dupa aceasta lamurire mult asteptata de fani, mesajul face apel si la inimile indurerate ale parintilor, fratilor, prietenilor apropiati si ai fanilor: ”Cand i-am avut ( pe Caleb si Cody) la filmari, ei ne-au facut sa simtim ca si Paul este cu noi.”

Cu siguranta, este ceva neobisnuit la transparenta aratata de creatorii seriei Fast & Furious, care isi continua munca pentru fanii seriei in memoria actorului plecat dintre noi. “Avem mai putin de un pana la premiera filmului Fast & Furious 7” spun acestia pe pagina de Facebook.

Cat despre pauza foarte scurta din timpul productiei: “Am vrut sa asteptam un timp pentru a vorbi direct cu fanii nostrii si pentru a va multumi pentru iubirea voastra si sprijinul pe care il aratati mereu, atunci cand ne apucam de treaba.”

Pare a fi ce-a mai buna solutie. Paul Walker ramane in film cu scenele existente, pentru restul secventelor vor fi folositi fratii sai ca dublura a corpului, iar completarile din montaj vor fi facute cu imagini procesate pe calculator (C.G.I).

Nu este prima data cand se recurge la acesta metoda. Ceva asemanator s-a intamplat in 1993, cand actorul american Brandon Lee (fiul lui Bruce Lee), a fost impuscat accidental pe platourile de filmare ale filmului The Crow. In acel caz, regizorul si tehnicienii au folosit dubluri ale corpului si imagini cu fata actorului inserate in scenele ulterioare.

 

1 COMMENT

Comments are closed.

Actualitate

A apărut un nou număr al revistei “Close up”

A apărut un număr nou al revistei academice“Close up”(nr 1/2020) editată de UNATC cu sprijinul Uniunii Cineaştilor din România. Conţinutul...

ARTmania, singurul festival romanesc membru al European Metal Festival Alliance 2020

Line-up complet cu peste 35 de trupe care vor putea fi ascultate din confortul casei la European Metal...

Anita Ramona – lansare single & videoclip

Anita Ramona lansează o nouă piesă intitulată “All Tomorrows” împreună cu videoclip. Cu noul single, al patrulea de la...

Concert Days Of Confusion – ‘Acoustic Satellites’, in vremurile lui Covid

De cateva zile, tot stau, si ma gandesc, daca sa scriu sau nu despre acest concert. De ce? Pentru...
- Advertisement -

Călin Pop a lansat o nouă melodie, ”Respect”

Călin Pop, vocalistul si chitaristul trupei Celelalte Cuvinte, a lansat melodia “Respect” (feat Toni Dijmarescu & Flavius Suciu), al...

Concert Opeth și The Vintage Caravan la București 19.03.2020 / Arenele Romane

OPETH revine la București, vineri 19 martie 2021, după o pauză de opt ani de zile. Evenimentul va avea loc...
- Advertisement -

Ce mai este nou?Citeste
www.roevents.ro

Recomandările redacțieiStiri
www.roevents.ro

X
X
X
X