FORMATIA DE PROG-METAL MOTHER OF MILLIONS SI-A ANUNTAT TURNEUL IN EUROPA DE EST. UNA DINTRE OPRIRI VA FI LA SOUNDART FESTIVAL 2023

 Grupul de metal progresiv din Grecia, MOTHER OF MILLIONS, si-a anuntat, recent, turneul european, Romania gasindu-se pe lista tarilor unde vor concerta. Unul dintre evenimente va avea loc pe data de 1 aprilie, in cadrul cunoscutului festival SoundArt Festival, care va avea loc in Quantic Club din Bucuresti.

Turneul grecilor cuprinde si orasul Cluj-Napoca, concertul desfasurandu-se pe data de 31 martie in Hardward Pub.

Lista oraselor din cadrul turneului “In Orbit”, Mother of Millions, organizate de Cavalleria Events:

  • 28/03, Plovdiv;
  • 30/03, Budapesta;
  • 31/03, Cluj-Napoca;
  • 01/04, Bucuresti;
  • 02/04, Sofia.
Exemplificari Mother of Millions:
  • https://www.youtube.com/watch?v=tvuSItJ12tc&list=OLAK5uy_lGrS4DCdY0Yq1b0qwVoZBfd71Whho8cn0&index=4
  • https://www.youtube.com/watch?v=ATgscLIGS4I
  • https://www.youtube.com/watch?v=S3nYemPoafs&list=PLAKaEjuJ9cNwc_cBGXNbxw0v6b8VVsa0N&index=9
Pe aceasta cale, reamintim publicului iubitor de sonoritati rock si metal ca SOUNDART FESTIVAL revine cu o noua editie in aceasta primavara, sambata, 1 aprilie, in Quantic Club din Bucuresti, editie dedicata in totalitate sunetelor experimentale, vintage, din zona stoner, desert rock, prog si post-rock, imbinate intr-un nou format, tip doza de soc!
SOUNDART FESTIVAL nu este un festival al trupelor care canta dupa o anume reteta muzicala de succes, ci te surprind cu elemente personale, se reinventeaza in timp, sunt in cautare continua si  nu se refera doar la muzica, ci inclusiv la alte tipuri de arta.
“Mi-ar placea ca la fiecare editie sa ne asociem cu un artist plastic care sa expuna, sa avem in fiecare an o tema a festivalului, pe care artistii sa o trateze in felul lor. Ar fi frumos!
Amprenta festivalului, pe care am ales-o dupa gustul meu, este cea a muzicii experimentale, cu sonoritatile de inceput ale metalului, pornind de la Black Sabbath sau Led Zeppelin, dar si cu elemente de clasic prog, reinterpretat in maniera contemporana.”, a declarat project managerul Cavalleria Events, Mihnea Badea.
Line-up-ul complet SoundArt Festival 2023 este alcatuit din: Sunnata (Polonia), Mother of Millions (Grecia), Green Yeti (Grecia), Risin Sabotage (Ucraina), Stonus (Cipru), Fakir Thongs (Italia), Lady Lizard (Malta), Gunshee (Romania), Doomsday Astronaut (Pakistan/Romania) si Deaf Hombre (Romania).

Abonamentele pot fi achizitionate din reteaua iabilet.ro la urmatoarele oferte:

Presale I: 120 de lei (limitat la 50 de abonamente).
Presale II: 150 de lei.
In ziua evenimentului, la acces: 200 de lei.
Bilete: https://www.iabilet.ro/bilete-soundart-festival-2023-80767/?utm_source=HpRecomandariWeb
Line-up complet:

Sunnata – dark psychedelia/grunge/doom, Polonia;
Mother of Millions – prog metal, Grecia;
Green Yeti – stoner doomed psych rock, Grecia;
Risin Sabotage – psychedelic stoner rock, Ucraina;
Stonus – heavy rock, Cipru;
Fakir Thongs – psychedelic stoner/space rock, Italia;
Lazy Lizard – sludge/desert/stoner rock, Malta;
Gunshee – instrumental prog rock, Romania;
Doomsday Astronaut – instrumental/prog metal, Pakistan/Romania;
Deaf Hombre – stoner rock, Romania.

DESPRE MOTHER OF MILLIONS

Mother of Millions este genul de formatie al carui sunet este unul de impact si greu, exact ca al unei coloane sonore dintr-un film. Pasaje intense care implica armonii, ritmuri complexe, influente din muzica traditionala si foarte mult rock progresiv.
Mother of Millions s-a infiintat in anul 2008 si este un cvartet prog-metal din Atena, Grecia. Trupa a lansat 3 albume: “Human” (2014), „Sigma” (ViciSolum Productions, 2017), Artifacts (ViciSolum Productions, 2019), obținând cele mai bune recenzii din partea publicului și din partea presei internationale de specialitate.
Un nou EP intitulat „In Orbit” urmează să fie lansat, în timp ce grecii lucrează inclusive la un nou album de studio. Formatia a susținut concerte sold-out în Atena si a realizat turnee prin intreaga Europa, impartind scena cu artiști care definesc metalul modern, precum: Pain of Salvation, Devin Townsend, Leprous, Oceans of Slumber, Sleepmakeswaves, Septicflesh etc.
În iunie 2019, în timpul unui spectacol de promovare pentru “Artifacts”, claparul formatiei și îndrăgitul prieten al grupului, Makis Tsamkosoglou, a murit. În urma acestui tragic incident, trupa a decis să mearga mai departe sub forma de cvartet.

Componenta Mother of Millions:

•              George Prokopiou – voce;
•              Kostas Konstantinidis – chitara;
•              Panos Priftis – chitara bas;
•              George Boukaouris – percutie, clapa.

DESPRE SOUNDART

SoundArt este o proiectie curajoasa intr-un mediu social in care evenimentele axate pe o anumita nisa muzicala necesita munca masiva pentru a fi construite si comunicate publicului.
“Dupa cele doua proiecte anterioare pe care le-am infiinţat si organizat, adică OST FEST si GHOST GARHERING, mi-am dorit un festival mai…”luminos”. Tot din zona underground, tot muzică liberă, netributara industriei muzicale, un festival unde spectatorul si artistul sunt egali, pot comunica direct”, potrivit project managerului Cavalleria Events, Mihnea Badea.
Obiectivul este unul extrem de clar: promovarea artelor si artistilor la nivel local, intr-un cadru muzical cu totul special. Principalul ambasador al brandului este SoundArt Festival, un velier care poarta publicul prin spirala calatoriilor muzicale rare si aparte, aducand pe scena sa formatii alese cu sufletul.
SoundArt si-a rezervat, din prima clipa a existentei sale, dreptul de a oferi publicului concerte cu nume extrem de asteptate in Romania!

  • SoundArt Festival 2023 FB event – https://www.facebook.com/events/889653232403713/
  • SoundArt Festival FB page – https://www.facebook.com/soundartfestival/

Social

9,341FansLike
10FollowersFollow
109FollowersFollow
92SubscribersSubscribe

Publicitate

Html code here! Replace this with any non empty raw html code and that's it.

ULTIMELE ȘTIRI

Jorge Gonzalez lanseaza single-ul “Tu Boquita”

Cantaretul spaniol, Jorge Gonzalez, vrea sa cucereasca Romania cu ritmurile caliente si cea mai seducatoare piesa - "Tu Boquita", prima lansata in Romania, alaturi...

Goran Bregovic la Bucuresti: program si reguli de acces

Goran Bregovic se intoarce in Romania alaturi de "Wedding and funeral orchestra”, pentru un show de senzatie care va purta fanii prin toate albumele...

“Caravana filmului românesc” revine la Zalău

Primăria Municipiului Zalău, împreună cu Asociaţia CineCultura, invită copiii, tinerii şi publicul cinefil de toate vârstele la proiecţiile de film clasic românesc ce vor...

Adam Sandler salvează lumea in “Pixels” (2015)

Adam Sandler salvează lumea de PAC-MAN și Space Invader în Pixels, o aventură digitală – din 24 iulie în Cinematografe   Adam Sandler joacă rolul principal în...

Corul MADRIGAL – concert extraordinar de Craciun la Ateneul Roman Bucuresti , Ateneul Roman Bucuresti

Corul Naţional de Cameră MADRIGAL, simbol al măiestriei interpretative corale romanesti, va susţine un concert extraordinar de Crăciun, pe scena Ateneului Român, pe 9...