Finala gamerilor profesionisti Digital Crusade se organizeaza la Cluj Napoca

Calificarile pentru turneul national de esports, League of Legends, vor avea loc in patru orase

11 februarie 2020, Cluj Napoca – Digital Crusade, cea mai vasta retea de evenimente de esports din Romania, anunta, in perioada martie – aprilie 2020, un nou turneu national de League of Legends (LoL), cu calificari in patru orase: Brasov, Sibiu, Iasi si Cluj Napoca, premiile oferite castigatorilor insumand peste 7000 euro.

 

Echipe de cate 5 jucatori se vor inscrie in preliminariile competitiilor, in etapa calificarilor online, iar 8 echipe vor fi validate pentru fiecare dintre cele patru orase. Calificarile in LAN vor avea loc in perioada martie – aprilie 2020, dupa urmatorul calendar:

 

Brasov: 6 – 7 martie

Sibiu: 10 – 11 martie

Iasi: 20 – 21 martie

Cluj: 3 aprilie

 

Inscrierea echipelor este gratuita, iar castigatorii din fiecare locatie vor participa la finalele turneului din Cluj Napoca, cheltuielile fiind acoperite de catre organizatorii Digital Crusade.

 

Finalele turneului national League of Legends vor avea loc in data de 4 aprilie, la BT Arena, Cluj Napoca, in cadrul evenimentului Cluj Tech Society. Premiile oferite de sponsorii evenimentului vor consta in periferice si bani, locul doi fiind 1000 euro, iar locul intai 4000 euro.

 

Digital Crusade se afla la a doua editie, in 2019 fiind organizate turnee in 5 locatii diferite in Romania si Republica Moldova. Jocurile aduse la evenimentele din toamna 2019 au fost: League of Legends, Counter Strike: Global Offensive, FIFA, Teamfight Tactics, DoTA si Hearthstone.

 

League of Legends este cel mai popular joc de tip MOBA (multiplayer online battle arena) din lume, in 2019 acesta fiind jucat de peste 120 de milioane de jucatori activi la nivel mondial. Turneul organizat de Digital Crusade este cel mai mare astfel de eveniment din Romania, la editia din primavara 2020 estimandu-se participarea a peste 600 jucatori activi.

 

Digital Crusade este o initiativa Transylvania Esports si Targul de Cariere, fiind implementata pentru prima data in toamna anului 2018 la Cluj Napoca, sub numele  „Gaming Tournaments”, iar in prezent este cea mai vasta retea de evenimente de esports din Romania.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Actualitate

Dirty Shirt featuring Caliu – Latcho Drom (Live Session, Casa Radio) – Video​

Maramureșenii de la DIRTY SHIRT au lansat un video, înregistrat live la Casa Radio din Cluj-Napoca, pentru piesa „Latcho Drom”, alături de...

Noi informatii cu privire la amanarea concertului Riverside / SoundArt Festival 2020

Dupa impunerea noilor restrictii legate de adunarile publice din 11.03.2020, organizatorii celor doua evenimente amanate, concertul Riverside si SoundArt...

Concertul tribut QUEEN de la Hard Rock Cafe este reprogramat pentru data de 18 septembrie

În urma situației create de răspândirea virusului Covid-19, concertul-tribut Queen programat pentru luna aprilie în Hard Rock Cafe este...

Luna Amară a lansat videoclipul „Tacerea”

Luna Amară a lansat videoclipul melodiei „Tacerea”, acesta putand fi urmarit mai jos: https://www.youtube.com/watch?v=CuCCrXEN3LI   „„Tăcerea” este despre paradoxurile societății în care...
- Advertisement -

Fiica si nepotica ei nu au putut. Cine ii implineste visul Mioarei Velicu? sau Cine este copilul de suflet al Mioarei Velicu?

Fiecare vis implinit face din lumea asta o lume mai buna, mai frumoasa. Sunt visuri la care renuntam si...

Dragos Moldovan lanseaza alaturi de trupa sa, Pandora, melodia „Asa cum sunt”

Dragos Moldovan, castigatorul Vocea Romaniei 2019, lanseaza alaturi de trupa sa, Pandora, melodia „Asa cum sunt”, al treilea single...
- Advertisement -

Ce mai este nou?Citeste
www.roevents.ro

Recomandările redacțieiStiri
www.roevents.ro

X
X
X
X