Finala gamerilor profesionisti Digital Crusade se organizeaza la Cluj Napoca

Calificarile pentru turneul national de esports, League of Legends, vor avea loc in patru orase

11 februarie 2020, Cluj Napoca – Digital Crusade, cea mai vasta retea de evenimente de esports din Romania, anunta, in perioada martie – aprilie 2020, un nou turneu national de League of Legends (LoL), cu calificari in patru orase: Brasov, Sibiu, Iasi si Cluj Napoca, premiile oferite castigatorilor insumand peste 7000 euro.

 

Echipe de cate 5 jucatori se vor inscrie in preliminariile competitiilor, in etapa calificarilor online, iar 8 echipe vor fi validate pentru fiecare dintre cele patru orase. Calificarile in LAN vor avea loc in perioada martie – aprilie 2020, dupa urmatorul calendar:

 

Brasov: 6 – 7 martie

Sibiu: 10 – 11 martie

Iasi: 20 – 21 martie

Cluj: 3 aprilie

 

Inscrierea echipelor este gratuita, iar castigatorii din fiecare locatie vor participa la finalele turneului din Cluj Napoca, cheltuielile fiind acoperite de catre organizatorii Digital Crusade.

 

Finalele turneului national League of Legends vor avea loc in data de 4 aprilie, la BT Arena, Cluj Napoca, in cadrul evenimentului Cluj Tech Society. Premiile oferite de sponsorii evenimentului vor consta in periferice si bani, locul doi fiind 1000 euro, iar locul intai 4000 euro.

 

Digital Crusade se afla la a doua editie, in 2019 fiind organizate turnee in 5 locatii diferite in Romania si Republica Moldova. Jocurile aduse la evenimentele din toamna 2019 au fost: League of Legends, Counter Strike: Global Offensive, FIFA, Teamfight Tactics, DoTA si Hearthstone.

 

League of Legends este cel mai popular joc de tip MOBA (multiplayer online battle arena) din lume, in 2019 acesta fiind jucat de peste 120 de milioane de jucatori activi la nivel mondial. Turneul organizat de Digital Crusade este cel mai mare astfel de eveniment din Romania, la editia din primavara 2020 estimandu-se participarea a peste 600 jucatori activi.

 

Digital Crusade este o initiativa Transylvania Esports si Targul de Cariere, fiind implementata pentru prima data in toamna anului 2018 la Cluj Napoca, sub numele  „Gaming Tournaments”, iar in prezent este cea mai vasta retea de evenimente de esports din Romania.

Actualitate

“LIA (RAMAI CUMVA)”, VARIANTA ACUSTICA, IN PREMIERA IN CADRUL EVENIMENTULUI “ACOUSTIC SATELLITES”, 9 IULIE, CLUB QUANTIC Green Shepherd canta in deschiderea concertului!

“LIA (Ramai cumva)”, cel mai nou single al grupului DAYS OF CONFUSION, va putea fi ascultat in varianta acustica,...

Maximum Rock Festival 2021

Suntem extrem de bucuroși să anunțăm oficial că Maximum Rock Festival 2021 (Open Air) va avea loc, în perioada 04 – 05...

GREEN SHEPHERD CANTA IN DESCHIDEREA CONCERTULUI DAYS OF CONFUSION, “ACOUSTIC SATELLITES”

 Bucurestenii de stoner rock - GREEN SHEPHERD - vor fi invitatii din deschiderea concertului DAYS OF CONFUSION, “Acoustic Satellites”,...

Luna Amară – CONCERT LIVE STREAMING – din Music Hub

SÂMBĂTĂ 11 IULIE https://www.facebook.com/events/783437465796929/ PRIMUL CONCERT LUNA AMARĂ după Starea de Urgență După luni de absenta, Luna Amară va susține primul concert propriu în...
- Advertisement -

“ACOUSTIC SATELLITES”, CONCERT DAYS OF CONFUSION, PE 9 IULIE, IN QUANTIC CLUB

Dupa o lunga perioada in care muzica s-a cantat in mare parte in mediul online, usor incercam sa revenim...

Paula Hriscu, o „Regina Pădurii” modernă

Preocupată serios de lifestyle, Paula Hriscu, cantăreața de muzică populară cu un debut spectaculos, surprinde prin atitudinea avantgardistă pe...
- Advertisement -

Ce mai este nou?Citeste
www.roevents.ro

Recomandările redacțieiStiri
www.roevents.ro

X
X
X
X