Festivalul Inner Sound. Editia a II-a

innersound_2013_afis_23669100Festivalul International de Arte Noi InnerSound se afla la a doua editie, in perioada 26-31 august 2013, în sase locatii  din Bucuresti unde se vor organiza spectacole si evenimente interactive  ce vor avea ca tema ”misterul”.

Conceptul “Mysterium” vine sa testeze nevoia oamenilor de a crede în mistere, sau capacitatea acestora de a descoperi ceva nou despre propriile trairi si sentimente.
Deasemenea, festivalul doreste sa ne arate cum reusesc sunetul (muzicii) si imaginea sa imortalizeze momentele rare din viata grabita a omului contemporan.

Mai multe despre acest subiect vom putea  discuta cu Diana Rotaru si Sabina Ulubeanu, directorii artistici ai Festivalului InnerSound. Editia de anul acesta, propune subiecte noi si viziuni diferite despre muzica contemporana culta.

Pentru ca acest scop sa fie atins, organizatorii au decis dublarea zilelor în care se tin evenimentele.

Daca la prima editie au existat doar 3 zile anul acesta vom avea la dispozitie, 6 zile pentru a redescoperi misterul prin muzica si imagini. Locatiile avenimentului sunt departe de a fi plictisitoare sau banale. Acestea sunt: Sediul Fundatiei Lowendal, Bar A1, Black Box (Atelier NAG), Clubul Taranului, Universitatea Nationala de Muzica din Bucuresti si Muzeul National al Taranului Român.

Participantii vor fi delectati cu concerte de camera, auditii de muzica electronica în Camera Neagra (Dark Room Auditions), concerte, numere de pantomima si art-pop, filme mute de scurtmetraj acompaniate de muzica contemporana înterpretata live si expozitie de fotografie.

Regimul de distractie nu este întrutotul conventional. Va rasuna muzica clasica dar si electronica, vor fi auditii absolute si creatii muzicale, cinematografice si fotografice în premiera. Artisti din România, Austria, Polonia si Olanda, vor crea un spectacol neconvetional pentru publicul participant.

Pianista Adriana Paler-Nicolescu, actorul Mihai Bisericanu, compozitorii Marko Ciciliani, Krzysztof Wolek, flautistul Matei Ioachimescu, violoncelista Ana Topalovic, violonista Barbara Luneburg, grupul art-pop Controllar sunt doar câtiva dintre invitatii InnerSound, care, la sfârsitul acestei veri, vor transmite energie, si dinamism pentru a darâma zidul monotoniei.

A doua editie a Festivalului InnerSound aduce în atentia publicului bucurestean, dinamismul, originalitatea si potentialul artistilor contemporani internationali, care au ocazia sa se autopromoveze ca tineri compozitori, instrumentisti, regizori, fotografi si artisti vizuali ai prezentului.

Mai jos, clipul de promovare al festivalului InnerSound – editia 2013.

[tube]https://www.youtube.com/watch?v=Sm6AY-1Unqs[/tube]

Social

9,341FansLike
10FollowersFollow
109FollowersFollow
92SubscribersSubscribe

Publicitate

Html code here! Replace this with any non empty raw html code and that's it.

ULTIMELE ȘTIRI

Concerte NAVI in Bucuresti si Vama Veche

Miercuri, 22 iulie, ora 20:30 - Pura Vida Sky Bar, Bucuresti https://www.facebook.com/events/504030806411231/   Vineri, 24 iulie, ora 20:30 - Pura Vida Beach Bar, Vama Veche Sambata, 25 iulie, ora 20:30 - Pura...

“JeruZalem”este marele câștigător al Trofeului Dracula la Dracula Film Festival 2015

Sâmbătă, 10 octombrie, la Teatrul Sică Alexandrescu din Brașov, a avut loc Gala de închidere a celei de-a treia ediții a  Dracula Film. Trofeul Dracula...

remesh a lansat geanta de bicicletă rebicycle!

Joi seară, într-o atmosfera extrem de plăcută, la Grădina cu Filme din Piată Lahovari Nr. 7 s-a lansat geanta pentru bicicletă rebicycle, confectionată din...

Program Acustic Live Festival 2016

Vino alături de noi la Acustic Live Festival și bucură-te de muzica bună! Reghin, Casa de Cultură a Tineretului “G. Enescu” pe 17 -...

A 28-a editie a FESTIVALULUI NATIONAL DE TEATRU, dedicata regizoarei Catalina Buzoianu

Cea de-a 28-a ediţie a Festivalului Naţional de Teatru va avea loc la Bucureşti, în perioada 19 – 28 octombrie 2018. În anul în care...