Festivalul premierelor Unforgettable – 12 recitaluri, 3 zile de poveste, cate 5 ore magice pe zi

mpreună, în premieră mondială:

Lara Fabian, Al Bano si Romina Power, Gheorghe Zamfir, Havasi, Julien Dassin, Gipsy Kings, Garou, Daniel Lavoie, Chiara di Bari, Laura Bretan, Monsserat Marti Caballe, Elena Mosuc, Sorin Francu sub bagheta maeștrilor dirijori: Daniel Jinga, Giora Linenberg, Alterisio Paoletti, alături de Orchestra Operei Naționale București va vor incanta la UNFORGETTABLE Festival.

Puteti trai atmosfera magica de la Sanremo Festival sau Arena di Verona alaturi de legendarii Al Bano și Romina Power care vor interpreta pentru prima oara în România acompaniati simfonic toate hiturile lor: “Felicita”, “Liberta”, “Sharazan”, “Sempre Sempre” si multe altele.

Garou, alături de prietenii sai Daniel Lavoie și Chiara di Bari, care au facut parte din castingul legendar al celebrului music hall Notre-Dame de Paris vor interpreta pentru prima oara in Romania melodii celebre precum: “Belle”, “Tu vas me detruire”, “Le temps des cathedrals” etc.

O colaborare magica in premiera alaturi de orchestra simfonica va fi cea dintre extraordinarii artisti francezi Lara Fabian si Garou.
Vocea marii artiste, Lara Fabian, va va rasfata auzul si sufletul cu melodiile sale inconfundabile cum ar fi: “Je t’aime”, “Je suis malade”, “Adagio” si multe altele.

Bineinteles ca veți avea ocazia de neuitat de a vedea si asculta tot intr-o premiera mondiala interpretarea de exceptie a hitului international “Belle” de catre: Garou, Lara Fabian, Daniel Lavoie și Julien Dassin.

De asemenea, Julien Dassin in cadrul recitalului sau va interpreta intr-o maniera simfonica si multimedia celebrele cantece ale legendarului sau tata, Joe Dassin: “Et si tu n’existais pas”, “Salut”, “A toi” etc.

Vocea inconfundabila de bariton, cu raguseala caracteristica a lui Garou te va incanta pe parcursul recitalului sau cu melodii precum: “Sous le vent”, “Gitan”, “Que le temps” si multe altele.

Havasi, cel mai rapid pianist din lume, de o virtuozitate unică, va va transpune  intr-o experiență de o intensitate memorabilă, ca o calatorie într-un carusel al emoțiilor, accentuată de cea mai recentă tehnologie în materie de sunet, scenă, lumini și proiecții video. Din compozițiile sale originale amintim : ” The Storm”, “The City”, “Prelude Age of Heroes” și multe altele.

Nu putea sa lipsească ceea ce a devenit o tradiție anuala și anume celebrarea celui mai mare naist al tuturor timpurilor, geniul Zamfir, care într-un spectacol unic în premiera mondiala va înălța din nou spiritul românesc, alături de doi giganti ai scenei mondiale ale căror nume le vom dezvălui în curând, cu promisiunea unui show de neuitat și de neratat.

Un tribut adus de către Monsserat Marti Caballe, fiica marii soprane Monsserat Caballe, mamei sale, prin lansarea in premiera mondiala a unui proiect special alături de vocile de aur ale Laurei Bretan și Elenei Mosuc.

Magnificii Gipsy Kings, într-o colaborare unica si inedita cu susținere simfonică împreună cu soprana noastră, Laura Bretan, vor sustine un recital exceptional in care vom regasi hituri precum: “Bamboleo”, “Volare”, “Baila me”, “Vamos a bailar” si multe altele.
Toate experientele unice și memorabile muzicale oferite de Unforgettable Festival vor fi susținute de către prestigioasa Orchestra a Operei Naționale București, sub bagheta maestrilor dirijori de talie mondiala: Daniel Jinga, Giora Linenberg și Alterisio Paoletti.

Nu va lipsi poezia pe care o va insera cu măiestrie actorul Sorin Francu, cel care împreună cu talentatul regizor Claudiu Stan vor pune in scena momentele magice din festival.
Fiind un festival care se respectă și își iubește publicul, un festival al premierelor, promitem și trei zone gastronomice, respectiv cea franțuzească, cea britanica și cea italieneasca ce se vor împleti într-o simfonie a gusturilor oferite de restaurante cunoscute.
Romexpo va fi pentru trei zile un areal cosmopolit, o grand place dintr-o capitala europeana celebră unde va veți putea întâlni cu spectaculoși artisti stradali, stand up si comedianți, veți trăi experiente de magie și iluzionism, veți întâlni oamenii statui și bineînțeles vă veți incărca de multa voie buna și distracție garantata alaturi de trupa de variete a festivalului.

Nu vor lipsi și experientele unice oferite de sponsorii și partenerii festivalului si va veti bucura de o scena concept unica cu ecrane uriașe care va va transpune într-o lume magica.

Vino sa vezi 12 spectacole memorabile într-un singur weekend de poveste.

Traieste o experienta simfonica de neuitat la Romexpo pe 13, 14 si 15 septembrie.

UNFORGETTABLE un festival al premierelor, o calatorie muzicala care te va purta dincolo de orizonturile cunoscute, într-o lume unde muzica este magie si magia devine realitate.

Together. Unforgettable

Mai multe informatii pe: https://unforgettablefestival.com/

Bilete pe: https://tickets.unforgettablefestival.com/ solutie de ticketing oferta de www.iaBilet.ro, lider in ticketing in Romania

Contact: media@unforgettablefestival.com

Social

9,341FansLike
10FollowersFollow
109FollowersFollow
92SubscribersSubscribe

Publicitate

Html code here! Replace this with any non empty raw html code and that's it.

ULTIMELE ȘTIRI

Divanul Degustătorilor de Film și Artă Culinară – ziua 4

După cele două zile de proiecții în Craiova, duminică, 23 august, Divan Film Festival s-a mutat în locul tradițional de desfășurare, Portul Cultural Cetate,...

Astazi se implinesc 35 de ani de la debutul lui José Carreras in rolul lui Werther

Acum 35 de ani, pe 18 octombrie 1978, celebrul José Carreras interpreta pentru prima oara rolul lui Werther      José Carereras interpreteaza rolul...

Filmul ,”Ana, mon amour”, de Călin Peter Netzer, selectat la Festivalul Internațional de Film de la Berlin

Cel mai aşteptat film românesc al anului 2017, "Ana, mon amour", în regia lui Călin Peter Netzer, a fost selectat în competiţia oficială a...

Luna mai, la Teatrul de Artă București

Luna mai vine cu soare, cireșe și flori, iar Teatrul de Artă București vă așteaptă cu spectacole, muzică și poezie. Comedie, dramă, zâmbet, încântare, o...

Charlize Theron, încurcată de noul rol din comedia “Gringo: Amator în misiune”

Recunoscută deja ca actriţă versatilă prin interpretările dramatice sau rolurile de acțiune, câștigătoarea Premiului Oscar, Charlize Theron, dovedeşte că are şi simţul umorului odată...