Festivalul Posada Rock

Festivalul-Posada-Rock-2013-in-septembrie-la-Campulung-Muscel---Concerte-2013In perioada 6-8 septembrie 2013, la Câmpulung Muscel, cel mai bun festival concurs de la noi din ţară pentru muzica rock, Festivalul  Posada Rock revine cu o nouă ediţie.
Desfasurat intr-un oras istoric, festivalul ofera atat o rampa de lansare pentru trupele aflate la inceput de drum si muzica de calitate iubitorilor genului, trupele deja consacrate promitand un spectacol si o atmosfera incendiara.
Festivalul se va intinde pe durata a trei zile timp in care vor concerta 22 de formatii.
Festivalul a debutat in anul 1996  si se desfasura anual, timp de 3 zile in septembrie, la Teatrul de Vara al Casei de cultura “Tudor Musatescu” din Campulung . Dupa catva ani de pauza a fost reluat in 2011, an in care pe Stadionul Municipal au concertat nume mari precum: Altar, Taine, Celelalte Cuvinte, Ava Inferi, Krypton Reunion sau White Walls.
In acest an in zilele de 6 si 7 septembrie se va desfasura concursul trupelor tinere iar pe 8 septembrie va avea loc Gala Laureaţilor. In concurs vor participa maxim 10 formatii, selectate in urma materialelor transmise plus doua formatii care au in componenta membrii nascuti sau cu domiciliul in Campulung. Fiecare formaţie din concurs va avea la dispoziţie un total de 30 de minute pentru set up şi recitalul propriu-zis. Orice depăşire a timpului alocat duce la depunctarea sau chiar eliminarea trupei respective.
Prospetiea trupelor tinere se va combina cu experienta si valoarea trupelor deja consacrate ce vor susţine recitaluri în cele trei seri de festival.
Structura orientativă a festivalului: vineri, 6 septembrie- şase trupe în concurs şi trei formaţii în recital; sâmbătă, 7 septembrie- şase trupe în concurs şi trei formaţii în recital; duminică, 8 septembrie- Gala Laureaţilor (cinci trupe)  şi o formaţie în recital/jam session.
In parteneriat cu clubul moto “Legion of Iron” din Campulung Muscel, in perioada festivalului (6-8 septembrie 2013) va avea loc o intalnire a motociclistilor pe Stadionul Municipal din Campulung Muscel.
Programul final al Festivalului concurs Posada Rock 2013

VINERI – 6 septembrie
Concurs:
16:30 – Simbolic
17:00 – Erase
17:30 – Elendil
18:00 – Sinfold
18:30 – Radical Acoustic
19:00 – Focuri
19:30 – Synethic

Recitaluri:
20:00 – UP TO ELEVEN
21:00 – NISTE BAIETI
22:00 – ZOB

SAMBATA – 7 septembrie
Concurs:
16:30 – Voodoo Puppets
17:00 – The Kryptonite Sparks
17:30 – Crimena
18:00 – Camera 101
18:30 – Masked Toys
19:00 – Greenish
19:30 – Shadowsail

 Recitaluri:
20:00 – L.O.S.T.
21:00 – GOODBYE TO GRAVITY
22:00 – LUNA AMARA

 DUMINICA – 8 septembrie
16:30 – GALA LAUREATILOR
17:00 – Recital Locul III
17:30 – Recital Locul II
18:00 – Recital Locul I
18:30 – Recital Marele Premiu
19:00 – Recital TAGMA
20:00 – Recital VESPERA
21:00 – JAM SESSION

Festivalul de muzica POSADA

Parcare:
Va exista un spatiu de parcare pentru motociclete pazit, amenajat in imediata apropiere a locului de desfasurare a festivalului si a zonei de campare
Cazare:
Va exista un spatiu de campare special amenajat in imediata vecinatate a locului de desfasurare a festivalului, amenajat cu toate facilitatile .
Pretul biletului la festival pentru o zi este de 15 lei iar abonamentul pentru trei zile este de 30 lei
Camparea este gratuita pentru posesorii de bilet/abonament la festival

Actualitate

GREEN SHEPHERD CANTA IN DESCHIDEREA CONCERTULUI DAYS OF CONFUSION, “ACOUSTIC SATELLITES”

 Bucurestenii de stoner rock - GREEN SHEPHERD - vor fi invitatii din deschiderea concertului DAYS OF CONFUSION, “Acoustic Satellites”,...

Luna Amară – CONCERT LIVE STREAMING – din Music Hub

SÂMBĂTĂ 11 IULIE https://www.facebook.com/events/783437465796929/ PRIMUL CONCERT LUNA AMARĂ după Starea de Urgență După luni de absenta, Luna Amară va susține primul concert propriu în...

“ACOUSTIC SATELLITES”, CONCERT DAYS OF CONFUSION, PE 9 IULIE, IN QUANTIC CLUB

Dupa o lunga perioada in care muzica s-a cantat in mare parte in mediul online, usor incercam sa revenim...

Paula Hriscu, o „Regina Pădurii” modernă

Preocupată serios de lifestyle, Paula Hriscu, cantăreața de muzică populară cu un debut spectaculos, surprinde prin atitudinea avantgardistă pe...
- Advertisement -

Trooper a lansat „Dragoste falsă”

  Trooper a lansat un videoclip pentru cea mai nouă piesă a formației - „DRAGOSTE FALSĂ”. Coiotu’ a declarat: „Balaurul...

Săptămâna Octavian Cotescu la Teatrul „Bulandra”!

De-a lungul  anilor, la Teatrul „Lucia Sturdza Bulandra” au jucat cei mai mari actori ai scenei românești și au...
- Advertisement -

Ce mai este nou?Citeste
www.roevents.ro

Recomandările redacțieiStiri
www.roevents.ro

X
X
X
X