Festivalul National de dans “Triumf” editia a-III a ce s-a desfasurat la Casa de Cultura a Studentiilor din Bucuresti, cu 200 de participanti la activ in Escape Crewcadrul concursului, Escape Crew & Escape Kids au reusit sa invinga toate aceste trupe competitive.

Cei de la Escape Kids au fost atat preferatii juriului, cat si ai publicului numeros. Acestia au ridicat sala in picioare si au reusit sa aduca un zambet pe chipurile spectatorilor, dar si lacrimi de bucurie in ochii apropiatilor  si parintilor acestora. Bucuria cea mare, a venit atunci cand s-au desemnat castigatorii concursului.

  • Locul 1: ESCAPE KIDS (Escape Studio Dance Bucuresti)
  • Locul 2: ESCAPE CREW (Escape Studio Dance Bucuresti)
  • Locul 3: Duo format din Stefania & Ioana (Clubul Sportiv Triumf Bucuresti)
  • Premiul pentru popularitate: ESCAPE CREW (Escape Studio Dance Bucuresti)

Escape Kids este liga tanara de dans din cadrul studioului “Escape Crew” cu varste cuprinse intre 7 si 12 ani, ce il au ca instructor de dans pe “Cristian Alexandru Nita” Alias: “Fido“.
Cei mici sunt innebuniti dupa muzica si dans iar scopul lor este sa ajunga la inimile oamenilor prin dansul si talentul lor, si promit sa ajunga pe podium de fiecare data cand au ocazia.

Escape Crew este trupa oficiala de dans a studioului care este condusa de catre “Fido” si “Alex” care de altfel sunt si instructorii de dans, ce ii ajuta pe copiii si adolescentii care vin sa se inscrie in trupa lor, sa-si descopere talentul si sa-l duca mai departe.

Cu o experienta de ceva ani, cei doi mai studiaza alaturi si de alti coregrafi Nationali si Internationali, danseaza pentru diferiti artisti consacrati din Romania, si spera sa ajunga acolo unde dansul este vazut si promovat la adevarata lui valoare.

Daca doriti sa va inscrieti copilul la acest studio de dans vi-l recomandam cu foarte mare caldura, ii puteti gasi pe site-ul lor oficial: http://street-dance.ro/ sau pe facebook: http://facebook.com/EscapeBucuresti

[social title=”” subtitle=”” link=”http://facebook.com/EscapeBucuresti” icon=”fa-facebook”][social title=”” subtitle=”” link=”http://youtube.com/efidotv” icon=”fa-youtube”][social title=”” subtitle=”” link=”http://twitter.com/EscapeBucuresti” icon=”fa-twitter”]

Haideti sa urmarim  cateva imagini puse la dispozitia noastra de catre cei de la Escape din cadrul concursului.

[ot-video][/ot-video]