Eros Ramazzotti din nou la Bucuresti intr-un concert ritmat si romantic

Cam o data la 15 ani, Eros Rmazzotti vine in Romania pentru a mai frange cateva inimi.

Duminica, primavara, iubirea pluteste in aer iar la Sala Palatului din Bucuresti, Eros a venit sa ne incante cu piesele lui binecunoscute dar si cu piese noi de pe ultimul sau album, Battito Infinito aparut in 10iunie anul trecut. Sala a fost plina pana la refuz, concertul fiind unul sold out si nici nu ma mira asta. Muzica lui este nemuritoare, nepretuita, un ritm de care poti deveni dependent.

Dupa 14 albume de studio, turnee mondiale si nenumarate premii, isi aniverseaza 35 de ani de cariera cu un WORLD TOUR . Pe 23 aprilie in calendar a fost  Bucurestiul.

Am avut parte de doua ore de hituri dar si de piese noi, de momente romantice, de duet.uri cu cele doua soliste ale trupei sale (Roberta Gentile si Monica Hill). Am cantat impreuna “Se Bastasse Una Canzone” sau Un Altra Te” , am trait emotii.

De la piesa Dove ce musica s-a dezlantuit atat Eros Ramazzotti cat si publicul. Si-a dat sacoul jos mimand un striptease pe You can leave your hat on si a inceput sa dea mana cu cei din primele randuri sau cu cei care indrazneau sa se apropie de scena. Apoi a coborat in public, a stat alaturi de oameni, si a facut poze spre incantarea fanilor dar mai ales a fanelor. A primit chiar si un ursulet de plus pe care l-a asezat la loc de cinste pe pianul de pe scena.

La piesa Un’emozione per sempre, in refren s-a strecurat un ,,core for Bucharest,, pe langa multe alte cuvinte in romana sau multumiri adresate publicului.

La piesa “Fuoco Nel Fuoco” am avut versurile pe ecran asa ca publicul a cantat impreuna cu artistul. Nimeni nu a ramas jos pe scaune, am cantat si am dansat pana am ramas fara voce.

Show-ul a fost fantatstic, Eros fabulous. Baile lui de multime, cantecele bine alese, zambetele impartite, totul a facut ca seara sa fie minunata si greu de uitat prea curand.

Cam toti cei din band-ul sau au avut parte de clipa lor de glorie, de cate un solo sau cate un duet cu artistul.

Seara s-a terminat cu “Cose Della Vita” iar la bis am avut 2 piese. Finalul a fost dedicat iubirii iar artistul a cantat in timp ce era pe apel video cu logodnica  sa.

Am plecat mai fericita, mai plina de energie. Tocmai ma intorsesem dintr-o superba vacanta in Italia ca sa o inchei tot cu Italia, cu muzica lui Eros Ramazzotti. Un concert minunat, un artist complet.

Acest concert este un eveniment BestMusic Live Concerts powered by Magic FM.

Setlist:

 1. Battito infinito
 2. Gli ultimi romantici
 3. Sono
 4. Dove c’è musica
 5. Quanto amore sei
 6. You Can Leave Your Hat On (Randy Newmancover)
 7. Un’emozione per sempre
 8. Più che puoi
 9. Stella gemella
 10. Se bastasse una canzone
 11. Ritornare a ballare
 12. I Belong to You (Il ritmo della passione)
 13. Solo con te
 14. L’uragano Meri
 15. L’aurora
 16. Terra promessa
 17. Una historia importante
 18. Adesso tu
 19. Fuoco nel fuoco
 20. Cose della vita

Encore:

 1. L’ombra del gigante
 2. Più bella cosa

Foto: Paul Voicu

Actualitate

Five Finger Death Punch – ROMEXPO – 04.07.2024

 Galerie Foto: Theodor Tudose 

Călin Pop lanseazăun nou single: „Pași de război”

Călin Pop, solistul și chitaristul grupului Celelalte Cuvinte, a lansat un nou single intitulat ”Pași de război” Melodia este disponibilă...

DOUĂ ZILE STELARE SUB CUPOLA MUZICII DE OSCAR, MARCA HANS ZIMMER

Două noi impresionante reprezentaţii la Ateneul Român, alături de cei mai experimentaţi tineri muzicieni, care vor interpreta celebrele coloane...

EFORIE COLORAT | Cinci vernisaje de artă contemporană deschid hub-ul creativ Eforie Colorat

Retro Party la Eforie ColoratSorin Lupașcu deschide vara în cel mai mare cinema în aer liber de la Marea...

Cargo in Quantic, o seara cu prietenii pe ritmuri rock

Chiar imi era dor de baietii de la Cargo. In ultimii ani nu prea am reusit sa ma intersectez...

Coldplay la Bucuresti, doua zile de show la superlativ

  Arena Nationala din  Bucuresti, a gazduit zilele trecute  doua concerte ale trupei britanice Coldplay. Au cantat pentru prima data...

Ce mai este nou?Citeste
www.roevents.ro

Recomandările redacțieiStiri
www.roevents.ro