EQUILATERAL GUITAR UNION Concertul este un spectacol al chitarei electrice, cu muzică blues, rock, fusion şi modern metal.

 Mâine, miercuri, 18 octombrie, in Quantic Club din Bucureşti, trei dintre cei mai buni chitariști ai României, , și , alături de alți instrumentiști valoroși, precum: , , ̆ ❞❞ , , ̧ , și , vor oferi un spectacol extraordinar în care chitara, stilul și virtuozitatea vor fi celebrate intr-un eveniment exploziv, care poartă sugestiv denumirea de “”.

Aceste concerte au un caracter unic și nu ar trebui să lipsească din agenda oricărui iubitor de concerte și de superlative muzicale.

* Accesul copiilor cu vârsta de până la 7 ani inclusiv este gratuită dacă sunt însoțiți de un părinte care deține un bilet valabil de acces. Recomandam utilizarea castilor de protectie fonica pentru copii.

Accesul copiilor cu vârsta de până la 16 ani inclusiv este permisa in baza unui bilet valabil si dacă sunt însoțiți de un părinte care deține un bilet valabil de acces.

Accesul minorilor cu varsta cuprinsa intre 16 si 18 ani este permisa in baza unui bilet valabil de acces.

Minorilor le este interzisă servirea şi consumul de băuturi alcoolice.

Este permis accesul cu animale de companie cu condiția respectării regulamentului privind animalele de companie în spațiul public (animalele vor fi ținute în lesă, câinii de talie mare sau rase agresive obligatoriu poartă botniță etc.).

Ai grija de bunurile tale! Organizatorii/producătorii nu sunt responsabili pentru bunurile participanţilor ori pentru eventuale pagube produse.

Pe durata evenimentului se vor realiza înregistrări audio şi video, care vor fi folosite ulterior pe platformele de social media ale noastre și ale partenerilor, iar unele pot conține, aleatoriu, imaginea sau vocea persoanelor din public. Participarea la eveniment reprezintă acordul implicit pentru folosirea lor în aceste scopuri.

Pe durata evenimentului pot fi folosite lumini cu efect stroboscopic, care cresc riscul declansarii crizelor de epilepsie. Recomandam persoanelor afectate de aceasta conditie sa evite participarea.
Evenimentul poate suferi modificari in functie de condiţiile meteorologice.

Organizatorii îşi rezervă dreptul de a solicita acte care dovedesc varsta participantilor minori.

Social

9,341FansLike
10FollowersFollow
109FollowersFollow
92SubscribersSubscribe

Publicitate

Html code here! Replace this with any non empty raw html code and that's it.

ULTIMELE ȘTIRI

URN va inlocui trupa Atomkraft la Old Grave Fest VI

O veste proasta astazi. Atomkraft sunt nevoiti sa isi anuleze aparitia in acest an, din cauza unor circumstante neprevazute. Iata mesajul trupei pentru publicul OGF:...

Doar patru zile pana la concertul BZN de la Sala Palatului

Mai sunt doar cateva zile pana membrii grupului BZN, Jan & Anny, vor ateriza in Romania si nu vor veni singuri, pentru ca muzica...

Jose Carreras le-a transmis clujenilor un mesaj!

Celebrul tenor Jose Carreras, ce va concerta pentru prima oara la Cluj-Napoca, pe 29 noiembrie 2015, le-a transmis un mesaj video fanilor sai clujeni! Jose...

DJ Polique: “Don’t Wanna Go Home”

DJ Polique lanseaza single-ul si videoclipul "Don't Wanna Go Home" DJ-ul de origine germana, DJ Polique, a cucerit inca de cand a lansat primul sau...

Tenorul Ştefan von Korch cântă pe 7 octombrie la Nuremberg în concertul DOR

După ce a fost aclamat ca, unic solist român, mesager al muzicii clasice europene în China, tenorul Ştefan von Korch îşi continuă misiunea de promotor cultural, de...