“ENTERTAIN ME” ESTE NOUL SINGLE SEMNAT DE CEZAR POPESCU

Compozitia este o prelucrare, diferita din punct de vedere stilistic, dupa piesa pianistul Tigran Hamasyan.

 CEZAR POPESCU, cunoscutul si apreciatul chitarist al formatiei Vita de Vie si al grupului de djent/modern progressive metal Days of Confusion, a lansat un nou single: “Entertain Me”. Piesa este o prelucrare dupa compozitia cu acelasi titlu a pianistul Tigran Hamasyan.

Link YouTube:  https://youtu.be/xsnBvT0mLH4

Acest nou single va fi inclus in suita de prelucrari personale ale unor compozitii celebre, precum: “Interstellar” (Hans Zimmer), “Grebchestra” (Benny Greb) si altele care vor urma.

La “Entertain Me” au mai participat: Alexandru Halmagean (tobe), Christos Stylianides (mix&master), Vladimir Pocorschi (montaj video).

“Ideea a plecat de la faptul ca am fost solicitat sa fac o prezentare pentru un model de chitara cu 7 corzi creat de Solipsist Guitars (lutier roman foarte tanar si foarte priceput) si de la faptul ca imi placea foarte mult piesa “Entertain Me” a pianistului de jazz-fusion Tigran Hamasyan, pe care o si  cantasem in varianta proprie in cateva concerte cu proiectul Equilateral Guitar Union.

Astfel, am decis sa inregistrez piesa cu acea chitara si sa o si filmez ca video de prezentare. A iesit atat de bine, incat am decis sa o prezint ca single, intrucat adaptarea imi apartine in totalitate si este destul de diferita stilistic de piesa originala, fiind mult mai agresiva si mai grava ca tonalitate”, a declarat Cezar Popescu.

Cezar in social media:

DESPRE CEZAR POPESCU

Cezar Popescu devine chitaristul trupei Vita de Vie in primavara anului 2001, in urma unei preselectii. Aceasta marcheaza inceputul carierei sale de muzician profesionist.

Pe langa aceasta, incep sa apara si colaborari sporadice cu trupe ca IRIS, SENSOR, Mike Godoroja & The Blue Spirits, si multe altele.

In 2012, formeaza si lanseaza alaturi de Cosmin Lupu, Andrei Ilie, Dan Ionescu si Robert Ursache trupa Days of Confusion care are la activ pana in prezent 2 albume si 8 videoclipuri/single-uri.

In present, mai activeaza si in proiecte ca DOMINATION (Pantera Tribute Band), EQUILATERAL GUITAR UNION sau REDRUM (A Tribute to Grunge).

Actualitate

LIZ MITCHELL TRIMITE UN MESAJ FANILOR DIN ROMÂNIA CU OCAZIA CONCERTULUI DE LA BUCUREŞTI

Mai puţin de o lună de zile până la reîntalnirea cu unul dintre cele mai de success grupuri de...

SUNNATA din Polonia, headliner-ul SoundArt Festival 2023

Doza soc de muzica si activitati de sambata, 1 aprilie, in Quantic Club!  Sunnata din Polonia este headliner-ul SoundArt Festival...

Bruce Dickinson cu orchestra la Sala Palatului: Categoria VIP este SOLD OUT

Bruce Dickinson (Iron Maiden) canta alaturi de o orchestra simfonica de 80 de persoane si un ALL Star Band pe...

THE 1975 canta la Bucuresti pe 26 iunie

Trupa britanica The 1975 revine la Bucuresti pe 26 iunie 2023 la Arenele Romane. Primele bilete au preturi earlybird. Trupa cu...
- Advertisement -spot_imgspot_img

Concert Deep Purple in Romania

Celebra trupa britanica Deep Purple revine in Romania pe 9 iulie la Romexpo in aer liber. Ce poti spune despre o...

Pantera la Metalhead Meeting 2023

In 2023 Metalhead Meeting sarbatoreste 10 ani de la prima editie si revine la formatul de 3 zile si...
- Advertisement -spot_imgspot_img

Ce mai este nou?Citeste
www.roevents.ro

Recomandările redacțieiStiri
www.roevents.ro