Enrique Iglesias si-a sarbatorit ziua de nastere alaturi de 19.000 de fani

0
144

Enrique Iglesias și-a sărbătorit ziua de naștere alături de cei peste 19.000 de fani prezenți la concertul din Zagreb!

 IMG_1626

Cadoul supriză a fost un tort uriaș de 41 de kilograme!

Enrique Iglesias a împlinit duminică, 8 mai,  41 de ani. Artistul și-a sărbătorit ziua de naștere, pe scenă, alături de fanii săi din Zagreb! Peste 19.000 de spectatori l-au aplaudat la scena deschisă și au trăit la intensitate maximă fiecare moment al concertului “Sex and Love”. Și pentru că aniversarea unui megastar nu putea trece neobservată, surpriza serii a venit din partea organizatorilor concertului, Art BG Production. Aceștia i-au pregătit un tort uriaș care a cântărit 41 kg!

IMG_1612 Video Enrique Iglesias- Zagreb: https://www.facebook.com/ART-BG-Hrvatska-1548846872098539/timeline

Cel mai așteptat concert al lunii mai, se află la doar trei zile distanță. Starul latino-pop, Enrique Iglesias vine joi, 12 mai la Romexpo, să îi distreze pe spectatorii români, cu mega show-ul ”Sex and Love”, ce va cuprinde cele mai cunoscute melodii din repertoriul său.

Pregătirile pentru acest concert au intrat în linie dreaptă. Staff-ul lui Enrique Iglesias, alcătuit din 30 de persoane, va avea grijă ca sunetul să fie impecabil și se vor ocupa îndeaproape de cele mai mici detalii, astfel încât toți spectatorii să rămână cu amintirea unui concert de excepție. Se anunță un show de zile mari!