Elena Gheorghe lanseaza piesa si videoclipul “Perna mea”, cu un super party “Dirty Dancing”

cca59ef0-71ce-4160-978f-f04317b8741e

“Perna mea” este cea mai recenta piesa lansata de catre Elena Gheorghe, cu un videoclip remake al filmului cult “Dirty Dancing”, din care nu lipseste o petrecere ‘American Style’, al fresco, cu hamburgeri, porumb pe gratar, energie rockabilly si ‘dirty dances’.

Dirty Dancing este filmul cu care am copilarit multi dintre noi, o poveste de dragoste care a devenit iconica pentru orice generatie si mi-am dorit dintotdeauna o petrecere in aer liber, cu prietenii mei, cu tematica acestui film.

Eh, “Perna mea” are ritmul si energia interioara care s-au potrivit perfect pe visul meu. Asa ca mi-am adunat gasca, am pus gratarele la treaba si bauturile la gheata, am gasit gradina, mi-am adus band-ul si am filmat un super-party care a tinut pana dimineata. Am facut si clip, ne-am si distrat ca nebunii”, spune artista.

Clipul “Perna mea” este episodul 2 din seria de videouri “SUPERFRIENDS”, pe care Elena a lansat-o odata cu piesa “Lacramioara”.

“SuperFriends e un serial cu povestile de dragoste dintre prieteni de o viata, o inspiratie pentru fanii mei pentru idei de superpetreceri si o ocazie de a spune inca o data, in maniera mea, cat de importante sunt pentru mine relatiile cu cei din jurul meu, cu oamenii cu care am crescut si cu care trec impreuna prin viata.

Cred foarte mult in prietenie si imi doresc sa nu uitam niciodata cat de esentiale sunt increderea si istoriile pe care le construim impreuna cu cei de langa noi”, adauga Elena.

Perna mea” e o piesa latino, pe care am adorat-o din prima secunda cand am auzit-o, e compusa Marius Dia si GEØRGE (baietii de la Panda Music), e perfecta pentru orice super-party”, incheie Elena Gheorghe.

Actualitate

Five Finger Death Punch – ROMEXPO – 04.07.2024

 Galerie Foto: Theodor Tudose 

Călin Pop lanseazăun nou single: „Pași de război”

Călin Pop, solistul și chitaristul grupului Celelalte Cuvinte, a lansat un nou single intitulat ”Pași de război” Melodia este disponibilă...

DOUĂ ZILE STELARE SUB CUPOLA MUZICII DE OSCAR, MARCA HANS ZIMMER

Două noi impresionante reprezentaţii la Ateneul Român, alături de cei mai experimentaţi tineri muzicieni, care vor interpreta celebrele coloane...

EFORIE COLORAT | Cinci vernisaje de artă contemporană deschid hub-ul creativ Eforie Colorat

Retro Party la Eforie ColoratSorin Lupașcu deschide vara în cel mai mare cinema în aer liber de la Marea...

Cargo in Quantic, o seara cu prietenii pe ritmuri rock

Chiar imi era dor de baietii de la Cargo. In ultimii ani nu prea am reusit sa ma intersectez...

Coldplay la Bucuresti, doua zile de show la superlativ

  Arena Nationala din  Bucuresti, a gazduit zilele trecute  doua concerte ale trupei britanice Coldplay. Au cantat pentru prima data...

Ce mai este nou?Citeste
www.roevents.ro

Recomandările redacțieiStiri
www.roevents.ro

"Perna mea" este cea mai recenta piesa lansata de catre Elena Gheorghe, cu un videoclip remake al filmului cult "Dirty Dancing".Elena Gheorghe lanseaza piesa si videoclipul "Perna mea", cu un super party "Dirty Dancing"