EDUARD KUNZ ivitat special in cadrul Galei BOLSHOI Opera Stars

Pianistul Eduard Kunz, artist inclus de prestigioasa publicaţie BBC Music Magazine în „Topul Celor Mai Buni 10 Pianişi de Mâine,” laureat al prestigiosului Festival de Muzica Verbier şi ambasador Yamaha va fi prezent pe pe 17 mai scena Ateneului Român, ca invitat special in cadrul spectacolului de gală Bolshoi Opera Stars. Evenimentul este organizat cu sprjinul Prahova Classic Nights, cu ocazia deschiderii Centrului Rus de Ştiinţă şi Cultură la Bucureşti.

EduardKunz

Eduard Kunz s-a născut în Siberia la data de 30 Octombrie 1980, a studiat cu Michail Khokhlov la şcoala Gnessin Special pentru copiii talentaţi şi cu Andrei Diev la Conservatorul Ceaikovsky din Moscova şi a debutat alături de Omsk Philharmonic Orchestra la vârsta de 10 ani. Eduard a primit o diplomă şi de asemenea Medalia de Aur pentru recitalul de la Rozal Northen College of Music, unde a studiat cu Norma Fisher şi mai târziu cu Mark Ray.

Pianistul a fost nominalizat de către BBC Music Magazine la categoria Top 10 pianisti. Eduard Kunz a susţinut reprezentaţii alături de mari orchestre din Marea Britanie, inclusiv BBC Scottish Szmphony, Rozal Scottish National Orchestra, Halle, Ulster Orchestra, City of Birmingham Symphony Orchestra, Welsh National Opera Orchestra, Royal Liverpool Philharmonic şi London Musici orchestras, cu dirijori precum Tugan Sokhiev, Christian Mandeal, Edward Gardner, Gerard Schwarz, Lothar Koenigs, Garrz Walker, Clark Rundell, Mark Stephenson, Alejandro Posada, Josep Caballe Somenech, Alexander Joel, Andres Orozco-Estrada, Barry Wordsworth şi David Angus, printre alţii.

Multiplu laureat al concursurilor internaţionale, Eduard are în palmares nu mai puţin de 13 premii (Locul I), primite in cadrul competiţiilor de profil. Printre acestea se numără: Marele Premiul al concursului George Enescu din Bucureşti, medalii de aur la New Orleans şi Paderewski International Piano Competitions, precum şi alte distincţii: Medalia de Argint la Worshipful Company of Musicians din Londra, premii decernate de Hattori and Musical Foundation, Dame Myra Hess, Yamaha Music Foundation of Europe, Spivakov Foundation şi Rostropovich Foundation din Moscova.

În data de 17 mai Eduard Kunz va fi prezent la  la Bucureşti, ca invitat special în cadrul spectacolului unic organizat de Prahova Classic Nights şi Centrul Rus de Ştiinţă şi Cultură Bucureşti la Ateneul Român. Alături de el vor mai fi prezenţi o serie de artişti de origine rusă, membri ai Teatrului Academic Mare de Stat Bolshoi, cu un talent extraordinar şi o experienţă pe măsură, Pe scenă vor urca:

Dirijor  –  Pavel Sorokin
Pianist  –  Eduard Kunz (invitat special)
Soprană  –  Elena Zelenskaya
Mezzosoprană  –  Margarita Mamsirova
Tenor  –  Roman Muravitsky

Stelele teatrului Bolshoi vin la Bucureşti pentru un concert în exclusivitate, ce se va desfăşura sub bagheta dirijorului Pavel Sorokin.

Pentru spectacolul de gală care va avea loc pe 17 mai de la ora 20.00 la Ateneul Român se pun în vânzare următoarele categorii de bilete:

Categoria 1 – 350 lei
Categoria 2 – 250 lei
Categoria 3 – 150 lei

Biletele se gasesc in oficiile Postei Roman, magazinele Inmedio semnalizate “bilete.ro”, in magazinele Germanos, Diverta si Vodafone, la Teatrul National, Opera Română, Sala Palatului, Agenţiile Tui Travel din toata ţara, si online pe: www.bilete.ro, www.eventim.ro, www.bilet.ro.

Actualitate

Meshuggah, nume iconic al scenei metal internationale, vine la ARTmania Festival 2022

Meshuggah, nume iconic si „genre defining” al scenei metal internationale, una dintre zece cele mai importante formatii de hard...

W.A.S.P. va susține un concert special la București

W.A.S.P. va susține pe data de 17.05.2022 un concert special la Romexpo, în București. Evenimentul va face parte din...

Legendara trupa Mercyful Fate vine la ARTmania Festival 2022

Mercyful Fate, una dintre cele mai influente trupe ale scenei metal internationale, creatie a iconicului King Diamond, alege ARTmania...

Concert Pet Shop Boys la Bucuresti

Pet Shop Boys canta la Bucuresti pe 4 iulie la Arenele Romane! Biletele se pun in vanzare joi pe...
- Advertisement -spot_imgspot_img

BECOMING LANDSCAPE microRave în parcul Văcărești.Muzica plantelor și alte situații performative, într-o avanpremieră pentru petrecerile viitorului

Coregrafa Andreea David, alături de colectivul TechnoFields, așteaptă publicul în Parcul Natural Văcărești pentru o serie de întâlniri în...

Placebo in concert la Bucuresti in 2022

Renumita trupa britanica Placebo revine la Bucuresti pe 14 iulie 2022 la Romexpo, in aer liber. Dupa showul sold out de...
- Advertisement -spot_imgspot_img

Ce mai este nou?Citeste
www.roevents.ro

Recomandările redacțieiStiri
www.roevents.ro

X
X
X
X