Editura Litera la Gaudeamus 2015

gaudeamus_slider-1903x450px

Editura Litera își așteaptă cititorii cu o ofertă editorială bogată și reduceri de preț, la standul său din Pavilionul Central al Romexpo, în cadrul Târgului Internaţional Gaudeamus – Carte de învăţătură 2015, în perioada 18-22 noiembrie.

Printre noutățile editoriale pe care Editura Litera le-a pregătit se numără “Lupta mea. Cartea întâi: Moartea unui tată“, scrisă de Karl Ove Knausgård și distinsă cu Premiul Criticilor Norvegieni, “O cale îngustă spre nordul îndepărtat” de Richard Flanagan, câștigătoarea Premiului Man Booker 2014 și “De ce eșuează națiunile. Originile puterii, ale prosperității și ale sărăciei” scrisă de doi dintre cei mai importanți experți din lume în domeniul dezvoltării: Daron Agemoglu și James A. Robinson.

Noile albume pentru pasionații de vinuri, călătorii, spiritualitate și dezvoltare personală  sunt cele mai potrivite alegeri pentru un cadou deosebit: “Atlasul mondial al vinului“, de Hugh Johnson și Jancis Robinson, “1000 de vinuri excelente”, “Ocolul pământului în 80 de minuni”, “Capitalele Europei”, “Cele mai frumoase orașe”, “Biblia ilustrată. Repovestită și explicată”, “Psihologie. Idei fundamentale”.

Pentru copii, Litera Mică a pregătit cele mai noi și camptivante serii de cărți Disney: “Descendenții“, “Bunul dinozaur”, “Întors pe dos” și “Regatul de gheață”. Specialiștii în educație pot alege colecția Academia copiilor isteți, care îi ajută pe cei mici să dobândească principalele abilități de învățare.

Vizitatorii standului organizat de Editura Litera se vor bucura de reduceri de preț de până la 75%, vouchere cu sume între 12 și 15 lei, lansări în prezența unor mari personalități și acțiuni dedicate copiilor.

Împreună cu Uber, Litera va asigura transportul gratuit la Gaudeamus tuturor celor care folosesc serviciul Uber pentru prima dată! Tot ce trebuie să facă doritorii este să își activeze GPS-ul, să își instaleze aplicația Uber și cel mai apropiat șofer, înregistrat în baza de date Uber, se va opri să îl ducă la Gaudeamus 2015.

Pe drum, călătorii pot răsfoi cărți din colecțiile Clasici moderni și Thriller, iar o dată ajunși la târg pot profita de reducerea de 30% oferită la câteva titluri Litera, în baza voucherului primit.

Lista evenimentelor Litera la Gaudeamus 2015 :

descendentii_-_insula_pierdutilor_1_1

Vineri, 20 noiembrie, ora 10.00

Lansare seria “Descendentii

Invitați: Roxana Totoli și cititorii pasionați de povești ecranizate

Vineri, 20 noiembrie, ora 17.00

Lansare “De ce eșuează națiunile. Originile puterii, ale prosperității și ale sărăciei” de Daron Acemoglu și James A. Robinson

Invitați: Theodor Paleologu, Ion Bogdan Lefter, Bedros Horasangian

Sâmbătă, 21 noiembrie, ora 11.00

Atelier de lectură “Regatul de gheață”. Cele mai frumoase povești

Invitat: Monica Davidescu

Sâmbătă, 21 noiembrie, ora 13.00

Lansare “O cale îngustă spre nordul îndepărtat” de Richard Flanagan

Invitați: Ciprian Măceșaru, Bedros Horasangian. Lectură: Maia Morgenstern

atlasul mondial al vinului

Sâmbătă, 21 noiembrie, ora 14.30

Lansare “Atlasul mondial al vinului” de Hugh Johnson și Jancis Robinson

Invitați: Mircea Dinescu, Cătălin Păduraru

lupta_mea_1_poza_1_1

Sâmbătă, 21 noiembrie, ora 17.30

Lansare “Lupta mea. Cartea întâi: Moartea unui tată” de Karl Ove Knausgård

Invitați:Tove Bruvik Westberg, Laura Câlțea, Ioana Andreea Mureșan, Bedros Horasangian

Despre Editura Litera

Litera – Un sfert de secol de cărți!
În 1989 lua ființă, la Chișinău și București, Editura Litera. S-au împlinit, așadar, 25 de ani de existență. Ani în care, cu tenacitate, cu pasiune, cu profesionalism, cu reușite majore, Litera a editat 4 300 de titluri, într-un tiraj total de 48 de milioane de exemplare.

Acoperind practic toate domeniile de ficțiune și nonficțiune, Litera a reușit să se impună prin calitatea produselor sale, devenind unul dintre cei mai importanți actori de pe piața de carte

Actualitate

Concert Irina Rimes la Hard Rock Cafe pe 27 Februarie

Pe 27 februarie, BestMusic Live Concerts te invita la un show cu IRINA RIMES. Născută în Republica Moldova, cântăreața a cucerit...

Concert Zdob si Zdub la Hard Rock Cafe pe 28 Februarie

Dacă îţi place să te distrezi şi să cânţi până la epuizare alături de Zdob şi Zdub, iar hiturile “DJ...

Un nou val de vedete ale scenei muzicale internaționale completează line-up-ul de excepție al SAGA Festival! SAGA Festival anunță lansarea unui parteneriat...

5, 6, 7 iunie 2020 București, România Unele dintre vedetele scenei muzicale internaționale completează line-up-ul de excepție al SAGA Festival, gândit...

Line-up Hellfest 2020

Hellfest a anunțat line-up-ul pentru anul 2020. Ca în fiecare an peste...
- Advertisement -

Concert SABATON – The Great Tour la Arenele Romane pe 14 August

SABATON aduce The Great Tour pe 14 august la Bucuresti la Arenele Romane! Primele 500 de bilete au preturi earlybird...

Concert TRICKY la Quantic Club pe 2 Mai

TRICKY canta la Bucuresti in Quantic Club pe 2 mai iar primele bilete costa doar 65 de lei! Adrian Nicholas Matthews...
- Advertisement -

Ce mai este nou?Citeste
www.roevents.ro

Recomandările redacțieiStiri
www.roevents.ro

X
X
X
X