Două săptămâni până la concertul Lara Fabian de la Sala Polivalentă Craiova

lara-fabian_poster

În luna decembrie, darurile mult visate nu se lasă așteptate, iar iubitorii de concerte live din Craiova vor simți bucuria primului cadou special, peste numai două săptămâni.

Lara Fabian, cea mai bine vândută artistă de origine belgiană din toate timpurile, va urca pentru prima dată pe scena Sălii Polivalente din Craiova pentru un concert de zile mari, programat duminică, 11 decembrie, începând cu ora 19:30.

Concertul face parte din turneul internațional ”Ma Vie Dans la Tienne” și va cuprinde atât melodii de pe cel mai recent material discografic cât și cele mai cunoscute piese din repertoriu care au cucerit inimile fanilor din întreaga lume.

”J’y crois encore”, ”Tu es mon autre”, ”I will love again”, ”Adagio”, ”Danse”, ”Je suis malade” sau ”Je t’aime” sunt doar câteva dintre melodiile de succes ce vor răsuna în concertul de la Craiova și vor crea atmosfera magică a unei seri iarnă de neuitat.

Pentru că satisfacția celor ce dăruiesc este întotdeauna compensată de reacția pozitivă, plină de entuziasm, a celor ce primesc, vă recomandăm să optați pentru cel mai așteptat concert al momentului, un cadou muzical unic.  Faimoasa cântăreață a demonstrat că talentul și pasiunea sa pentru muzică  poate crea conexiuni extrem de puternice între oamenii de pe întreg mapamondul, indiferent de vârstă sau naționalitate.

Iar, bucuria de a împărți oamenilor un strop din magia muzicii, nu cunoaște limite. Vocea suavă a Larei Fabian, ascultată în concerte live, induce spectatorilor senzații aparte, ce deschid larg porțile sufletului în care tronează universul iubirii.

Biletele pentru concertul Lara Fabian sunt disponibile la prețuri variabile în funcție de categoria de loc, după cu urmează: Cat IV- 150 lei, Cat.III – 195 lei, Cat.II – 260 lei, Cat.I – 299 lei și VIP -395 lei.

Acestea pot fi cumpărate atât de pe  www.Eventim.ro, www.Bilete.ro cât și de la casele de bilete deschise la Sala Polivalentă Craiova, Teatrul Național Craiova, Iberico, Big Ben, magazinele Inmedio, oficiile Poștei Române și  magazinele Germanos.

 

Actualitate

Dirty Shirt featuring Caliu – Latcho Drom (Live Session, Casa Radio) – Video​

Maramureșenii de la DIRTY SHIRT au lansat un video, înregistrat live la Casa Radio din Cluj-Napoca, pentru piesa „Latcho Drom”, alături de...

Noi informatii cu privire la amanarea concertului Riverside / SoundArt Festival 2020

Dupa impunerea noilor restrictii legate de adunarile publice din 11.03.2020, organizatorii celor doua evenimente amanate, concertul Riverside si SoundArt...

Concertul tribut QUEEN de la Hard Rock Cafe este reprogramat pentru data de 18 septembrie

În urma situației create de răspândirea virusului Covid-19, concertul-tribut Queen programat pentru luna aprilie în Hard Rock Cafe este...

Luna Amară a lansat videoclipul „Tacerea”

Luna Amară a lansat videoclipul melodiei „Tacerea”, acesta putand fi urmarit mai jos: https://www.youtube.com/watch?v=CuCCrXEN3LI   „„Tăcerea” este despre paradoxurile societății în care...
- Advertisement -

Fiica si nepotica ei nu au putut. Cine ii implineste visul Mioarei Velicu? sau Cine este copilul de suflet al Mioarei Velicu?

Fiecare vis implinit face din lumea asta o lume mai buna, mai frumoasa. Sunt visuri la care renuntam si...

Dragos Moldovan lanseaza alaturi de trupa sa, Pandora, melodia „Asa cum sunt”

Dragos Moldovan, castigatorul Vocea Romaniei 2019, lanseaza alaturi de trupa sa, Pandora, melodia „Asa cum sunt”, al treilea single...
- Advertisement -

Ce mai este nou?Citeste
www.roevents.ro

Recomandările redacțieiStiri
www.roevents.ro

X
X
X
X