DJ Layla si Malina Tanase lanseaza single-ul “Ecou”, varianta in limba romana a piesei “Don’t Go”

ec

DJ Layla, proiectul care ne-a obisnuit cu numeroase hituri, precum “Single Lady”, “City of Sleeping Hearts”, “I’m Your Angle”, lanseaza un nou single cu versuri in limba romana “Ecou” (feat Malina Tanase).

DJ Layla nu se dezminte si ramane la genul muzical care a consacrat-o, dance, cu un upgrade de influente deep, indie, trap. Si de aceasta data, Radu Sirbu si Ana Sirbu sunt compozitorii noului single si continua colaborarea inceputa odata cu lansarea primului single.

DJ Layla nu este la prima colaborare si de-a lungul timpului a lansat featuring-uri cu Alissa, Dee-Dee, Sianna, cu care a cucerit topurile muzicale din Romania si din strainatate.

Cu un beat electrizant si un show dinamic, DJ Layla a fost cap de afis in numeroase festivaluri de muzica. Daca in 2015, DJ Layla a lansat piese ca “I Need Love” (feat Sianna) si “Kill Me or Kiss Me” (feat NesteA), anul acesta, “Don’t Go”/”Ecou” este piesa lansata dupa colaborarea cu Lorina pentru “Don’t Blame My Heart”.

Actualitate

Five Finger Death Punch – ROMEXPO – 04.07.2024

 Galerie Foto: Theodor Tudose 

Călin Pop lanseazăun nou single: „Pași de război”

Călin Pop, solistul și chitaristul grupului Celelalte Cuvinte, a lansat un nou single intitulat ”Pași de război” Melodia este disponibilă...

DOUĂ ZILE STELARE SUB CUPOLA MUZICII DE OSCAR, MARCA HANS ZIMMER

Două noi impresionante reprezentaţii la Ateneul Român, alături de cei mai experimentaţi tineri muzicieni, care vor interpreta celebrele coloane...

EFORIE COLORAT | Cinci vernisaje de artă contemporană deschid hub-ul creativ Eforie Colorat

Retro Party la Eforie ColoratSorin Lupașcu deschide vara în cel mai mare cinema în aer liber de la Marea...

Cargo in Quantic, o seara cu prietenii pe ritmuri rock

Chiar imi era dor de baietii de la Cargo. In ultimii ani nu prea am reusit sa ma intersectez...

Coldplay la Bucuresti, doua zile de show la superlativ

  Arena Nationala din  Bucuresti, a gazduit zilele trecute  doua concerte ale trupei britanice Coldplay. Au cantat pentru prima data...

Ce mai este nou?Citeste
www.roevents.ro

Recomandările redacțieiStiri
www.roevents.ro

DJ Layla, proiectul care ne-a obisnuit cu numeroase hituri, precum "Single Lady", "City of Sleeping Hearts", "I'm Your Angle", lanseaza un nou single cu versuri in limba romana "Ecou".DJ Layla si Malina Tanase lanseaza single-ul "Ecou", varianta in limba romana a piesei "Don't Go"