Dirty Shirt revine cu o nouă ediție “Moș Crăciun e Rocker” la Sighet și Baia Mare

Pentru că anul 2016 a fost un an plin de evenimente importante, trupa Dirty Shirt încheie seria de concerte cu o noua ediție “Moș Crăciun e Rocker”, care se va desfășura atât la Baia Mare, cât și la Sighetu Marmației. La fel ca anul trecut, cele două evenimente vor fi speciale, dedicate victimelor din Colectiv.

În Baia Maie, evenimentul se va desfășura pe parcursul a două seri, în perioada 27-28 decembrie la Shadows Rock Bar, alături Dirty Shirt concertând și alte trupe precum ETHERNUS, RIOT MONK, MORBID TALES și ULTIMUL NIVEL.

PROGRAM CONCERTE:
27 decembrie
ETHERNUS
RIOT MONK

Dirty Shirt

28 DECEMBRIE
MORBID TALES
ULTIMU NIVEL
DIRTY SHIRT

Event: Mos Craciun e Rocker la Baia Mare

Deoarece evenimentul “Moș Crăciun e Rocker” de anul trecut de la Tineretului precum și ultimele concerte Dirty Shirt din Baia Mare au fost sold-out și ne dorim să evităm situații neplăcute, Dirty Shirt va cântă în ambele seri la Baia Mare, iar biletele vor fi puse în vânzare începând de săptămâna viitoare, direct la Shadows Rock Bar (George Coșbuc nr. 50).

La Sighet, evenimentul va avea loc pe 29 decembrie, în Club Fashion, având următorul program, iar biletele se vor putea cumpăra în seara evenimentului:
MORBID TALES
RIOT MONK
ULTIMU NIVEL
Dirty Shirt

Event: Mos Craciun e Rocker la Sighet

Prețul unui bilet este de 25 din lei pe seară (atât la Baia Mare, cât și la Sighet), din care 50% vor fi donați direct către prieteni de-ai trupei care au supraviețuit tragediei de la Colectiv (Alexandra Furnea, Pavlos Gabriel Popovici, Andrei Cătălin Szilagyi și Flavia Lupu) și sunt în continuare într-un proces de recuperare lung și costisitor. Restul de 50% sunt destinați acoperirii cheltuielilor de organizare pentru concertele „Moș Crăciun e Rocker” din Baia Mare și Sighetu Marmației și eventual suport pentru formații. De asemenea, va exista o cutie de donații, pentru cei ce doresc să participe cu o sumă mai mare.

Nu uitați că Dirty Shirt a demarat de curând o campanie de crowdfunding pentru strângerea de fonduri pentru turneul national „Folokcore De-Tour”, care se va desfășura în primavara anului 2017 alături de Ansamblul Folcloric Național Transilvania și E-An-Na.
Mai mult detalii aici: http://www.wearehere.ro/p/dirty-shirt-ansamblul-transilvania

Un eveniment organizat de Promusic Events & Maximum Rock.

Actualitate

Cei care deţin un abonament la Urban Blues Fest pot primi un premiu surpriză la încheierea festivalului

Cei care se grăbesc să intre în posesia unui abonament pentru ediţia de toamnă Urban Blues Fest vor intra...

Reguli de acces si program concert TROOPER/INTELLIGENT MUSIC PROJECT/OLYMPUS MONS

Trooper Romania  și Intelligent Music Project  vor concerta la Arenele Romane din București în data de 24 septembrie 2022....

La pas prin atelierele UAP din Piața Amzei Se deschid spațiile de creație ale unora dintre cei mai importanți artiști din România

Nicolae Comanescu, Roman Tolici sau Elena și Marcel Scutaru, printre artiștii care își deschid atelierele în cadrul unui circuit...

IAN la Arenele Romane: Program si Reguli de acces

IAN, cel mai influent artist al culturii urbane din Romania, urca pe scena Arenelor Romane pe 1 Octombrie, la...
- Advertisement -spot_imgspot_img

Emperor, SAMAEL si Pain of Salvation la ARTmania Festival 2023

SAMAEL și Pain of Salvation completează line-up-ul festivalului, noi nume importante urmând să fie anunțate în curând   Abonamente disponibile...

Three Days Grace la Arenele Romane: Program si reguli de acces

Canadienii de la Three Days Grace revin in Romania la 5 ani dupa ce au fost headlinerii Shine Festival....
- Advertisement -spot_imgspot_img

Ce mai este nou?Citeste
www.roevents.ro

Recomandările redacțieiStiri
www.roevents.ro

X
X
X
X