• Concerte

Dirty Shirt revin la Cluj-Napoca și Brașov!

Formația Dirty Shirt reia în toamnă turneul de promovare pe plaiurile românești al ultimului album lansat, “Romanian Letcho Drom: Part II”, iar acum au adăugat încă două locații pe listă pe care le vor revizita: clubul /Form Space din Cluj-Napoca pe 4 octombrie și clubul Rockstadt din Brașov pe 5 octombrie. Trupele din deschidere se vor anunța în curând.

Celelalte două concerte în țară anunțate sunt la Iași, 25 octombrie @ Underground The Pub și cel din Suceava, 26 octombrie @ Motor’s Pub.

Fără îndoială, Dirty Shirt este una din cele mai originale și iubite formații de rock din România, cunoscută datorită măestriei cu care combină elementele muzicale moderne din rock / metal cu influențe tradiționale din Europa de Est, dar și world music, funk, electro, etc.

Noul material discografic intitulat “Letchology” a fost lansat pe data de 8 martie 2019 prin casele de discuri Rock Attack Records / Cargo Records (world wide) si Apathia Records / Season of Mist (Franța).

Anul acesta, Dirty Shirt se află pe afișul Wacken Open Air și vor concerta în ziua de 31 iulie pe scena Wackinger la ora 14.00, alături de o parte din Transylvanian FolkCore Orchestra. în calitate de invitați după ce în 2014 au câștigat premiul al doilea în cadrul Wacken Metal Battle.
Urmărește evenimentul concertului de pe Facebook pentru a nu rata nicio noutate. Bilete pentru concertul de la Cluj-Napoca puteți achiziționa exclusiv de pe AmBilet.ro la următoarele prețuri:
  • 39 lei – bilet Earlybird (primele 100)
  • 49 lei – bilet Presale (preţ până pe 03 octombrie, inclusiv)
  • 60 lei – bilet Normal Acces (preţ în ziua evenimentului, atât online cât și la intrare)
Stai cu ochii pe evenimentul de pe Facebook pentru concert pentru a nu rata noutăți sau anunțuri. Bilete pentru cel de la Brașov găsiți tot pe AmBilet.ro, la prețurile speciale:
39 lei – bilet Earlybird (primele 100)
45 lei – bilet Presale (preţ până pe 04 octombrie, inclusiv)
50 lei – bilet Acces (preţ în ziua evenimentului, atât online cât și la intrare)
Atenție, număr limitat de bilete!

Actualitate

Claudia Olariu si Dumitru Stroie – un cuplu si pe scena, si in viata reala!

Au devenit sot si sotie dupa doar doua luni de relatie – in cinstea acestui eveniment, cei doi artisti...

Viţa de Vie anunţă re-editarea albumului “Fenomental” pe vinil

Au trecut deja 5 ani de când Adrian Despot declara că: “Dintre toate cele 8 albume lansate până acum, FENOMENTAL este materialul care ne...

 Aeon Blank lansează “Fluturi Albi”

Ascultă „Fluturi albi”   Aeon Blank lansează “Fluturi Albi”, o colaborare cu Ana Coman, fiind și primul single al trupei în...

DAYS OF CONFUSION – lansare single & video “LIA” Concertul va avea loc pe 20 noiembrie, in Expirat!

Toamna aceasta culegem roadele muncii din “gradina de creatie” a baietilor de la DAYS OF CONFUSION! Formatia romaneasca revine...
- Advertisement -

Ice, Ice Metal – 7 decembrie 2019 @ Quantic, București

Ice, ice baby... pardon, metal: Ice, Ice Metal. Așa cum nu-ți poți scoate din cap piesa iconică a lui...

Bosquito la Arenele Romane: Program si reguli de acces

Sambata, pe 19 octombrie, Bosquito va asteapta la Arenele Romane din Bucuresti (cort incalzit) la un eveniment cu totul...
- Advertisement -

Ce mai este nou?Citeste
www.roevents.ro

Recomandările redacțieiStiri
www.roevents.ro

X
X
X