Dirty Shirt, cap de afis la Medieval Aeternus Maramorosiensis

Sfarsitul acesta de saptamana le prezinta celor pasionati de spectacole medievale un eveniment deseobit, care se desfasoara la Sighetu Marmatiei. Este vorba despre Festivalul Medieval Aeternus Maramorosiensis – Eternul Maramures (21 – 23 august 2015).

Expozitii, concerte de muzica medievala, trupe de reconstituire istorica, toate acestea si multe altele vor purta in timp orasul Sighetu Marmatiei, intr-o epoca demult apusa, al carei farmec mai dainuie inca si in ziua de astazi.

Si pentru ca niciun festival nu este complet fara prestatiile unor formatii autohtone apreciate, la eveniment vor lua parte, in calitate de headlineri in ziua de 21 august 2015, si maramuresenii de la Dirty Shirt, cei mai buni avocati muzicali ai acestei regiuni, indiferent de contextul istoric.

Pe langa Dirty Shirt, se vor auzi live si Wild Angel, Pinholes, Celalalte Cuvinte, Lupus Dacus, Ska-nk, Hybrid Symphony, Blazzaj, Partizan, The Remakers, The Kryptonite Sparks, Grimus si Vita de Vie.

Dirty Shirt le-a mai pregatit fanilor o surpriza, care va fi dezvaluita in curand!

Anul 2015 a fost unul foarte bogat pentru trupa de Crossover Folklore Metal. Nu numai ca aceasta a lansat un nou album, cel de-al treilea din cariera, “Dirtylicious“, aparut in data de 26 aprilie 2015 , care s-a bucurat de recenzii exclusiv pozitive, atat la nivel local cat si international, dar a devenit endorser oficial Washburn si Randall.

unnamed (1)

Mai mult, turneul national al formatiei, “Dirtylicious Tour”, care i-a dus pe trupeti in 9 dintre cele mai mari orase dinRomania, a fost sustinut de Wacken Foundation (Dirty Shirt este prima si singura trupa din Romania care s-a bucurat de acest sprijin), fapt ce le-a permis artistilor o productie exceptionala, care a fost laudata de autorii cronicilor de evenimente, si nu numai.

Planurile de viitor ale trupei sunt numeroase si includ un turneu international, despre care va vom oferi detalii pe masura ce acestea apar.

Cel mai recent videoclip al trupei a fost realizat pentru melodia “My Art“. Videoclipul contine imagini inedite din turneul”Dirtylicious Tour”.

Urmareste „My Art” mai jos!

Noul album, “Dirtylicious“, poate fi comandat de la acest LINK , unde fanii pot sa și asculte integral albumul . Mai mult, „Dirtylicious” poate fi achiziționat și la concerte, prin poștă (45 de lei + taxe, prin mail cu datele personale la adresa info@dirty-shirt.com) sau de la sediul Promusic Events și Maximum Rock din București, strada Traian Demetrescu 9, sector 3.

Tracklist „Dirtylicious

Ciocârlia
Moneyocracy
Mental Csárdás
Maramu’
Balkanique
Dulce-i vinu’
Cobzar
Hoţii
Dirtylicious
My Art
Căluşarii

Dirty Shirt a castigat premiul pentru “Best Rock Ambassador” la Metalhead Awards 2014 si “Best Metal Band”la Maximum Rock Awards 2014 , prin votul publicului.

FACEBOOK DIRTY SHIRT
WEBSITE OFICIAL DIRTY SHIRT
FACEBOOK EVENT FESTIVAL

Actualitate

Five Finger Death Punch – ROMEXPO – 04.07.2024

 Galerie Foto: Theodor Tudose 

Călin Pop lanseazăun nou single: „Pași de război”

Călin Pop, solistul și chitaristul grupului Celelalte Cuvinte, a lansat un nou single intitulat ”Pași de război” Melodia este disponibilă...

DOUĂ ZILE STELARE SUB CUPOLA MUZICII DE OSCAR, MARCA HANS ZIMMER

Două noi impresionante reprezentaţii la Ateneul Român, alături de cei mai experimentaţi tineri muzicieni, care vor interpreta celebrele coloane...

EFORIE COLORAT | Cinci vernisaje de artă contemporană deschid hub-ul creativ Eforie Colorat

Retro Party la Eforie ColoratSorin Lupașcu deschide vara în cel mai mare cinema în aer liber de la Marea...

Cargo in Quantic, o seara cu prietenii pe ritmuri rock

Chiar imi era dor de baietii de la Cargo. In ultimii ani nu prea am reusit sa ma intersectez...

Coldplay la Bucuresti, doua zile de show la superlativ

  Arena Nationala din  Bucuresti, a gazduit zilele trecute  doua concerte ale trupei britanice Coldplay. Au cantat pentru prima data...

Ce mai este nou?Citeste
www.roevents.ro

Recomandările redacțieiStiri
www.roevents.ro

Formatia Dirty Shirt va canta la Festivalul Medieval Aeternus Maramorosiensis, un eveniment deosebit pentru cei pasionati de spectacole medievale.Dirty Shirt, cap de afis la Medieval Aeternus Maramorosiensis