Dirty Shirt a lansat DIRTY SHIRT & TRANSYLVANIAN FOLKCORE ORCHESTRA LIVE AT HELLFEST OPEN AIR 2022

0
295

După o vară absolut fabuloasă, în care Rini și gașca n-au speriat, ci au încântat vestul, artiștii de la Dirty Shirt nu se pregatesc sa tragă la gura sobei, ci continuă să-și surprindă fanii. Și cum toamna se numără…nu doar bobocii, dar și participările la festivaluri internaționale, iată că simpaticii noștri prieteni au mai pus la cale una faină! Duminică, 13 noiembrie 2022, ora 20, pe youtube, a avut loc premiera DIRTY SHIRT & TRANSYLVANIAN FOLKCORE ORCHESTRA LIVE AT HELLFEST OPEN AIR 2022

Trupa Dirty Shirt a avut o prestație de zile mari pe scena Hellfest, cum de altfel și-au obișnuit publicul la fiecare show. Au creat o atmosferă unică, incendiară, de aceea atât publicul cât și presa i-au aclamat. TMV Tours, La Grosse Radio Metal, United Rock Nations, Rock Art Fashion, Soil Chronicles, BGP Music Live, Lords of Rock, Hardforce, Metalstorm, Sensation Rock sunt doar o mica parte dintre publicațiile care au apreciat prestația românilor.

Hellfest, cel mai important festival metal din hexagon și unul dintre cele mai mari festivaluri de metal din Europa, are loc la Clisson Franța, iar în 2022 au urcat pe scenă formațiile: Metallica, Guns ’n Roses, Deftones, Faith No More, Judas Priest, NIN, Volbeat, Scorpions și multe altele.

După o pauză de 8 ani România a fost din nou reprezentată la Hellfest (ediția 2022), de această dată de Dirty Shirt (alături de Transylvanian FolkCore Orchestra), cea mai apreciată formație metal românească de peste hotare din acest moment.

Recitalul formației maramureșene Dirty Shirt (alături de Transylvanian FolkCore Orchestra) a avut loc vineri, 24 iunie 2022, la scena Temple.

Despre participarea la Hellfest, Mihai Tivadar declară:

„Cum locuiesc în Franța și am participat deja ca spectator în 2019, să cânt la Hellfest a fost un vis devenit realitate. Chiar dacă așteptarea a fost lungă (deoarece am fost confirmați încă din 2021) și stresul enorm (în parte datorită problemelor tehnice de monitorizare, avute la începutul show-ului), să fiu pe scena Hellfest va rămâne o experiență de viață de neuitat. A fost incredibil (și-n același timp o confirmare a statutului trupei în Franța), să vedem cortul Temple, cu o capacitate de 10.000 persoane, arhiplin înainte de a urca pe scenă, și, în plus, probabil au mai fost cateva mii de persoane, urmărind concertul pe ecrane. Sper să avem șansa de a reveni pe scena acestui festival excepțional, însă până atunci, avem rendez-vous cu publicul francez, în decembrie anul acesta și în martie 2023.”