directia 5 – “Ramane din noi… dragostea” – un show cu ‘rock&love’ la Sala Palatului

unnamed-1

Marian Ionescu, Cristi Enache, Nicu Damalan, Tony Seicarescu, Marius Keseri si Carmin Ionescu au celebrat marti, 29 noiembrie, 25 ani de directia 5 printr-un regal de muzica live, in care romantismul s-a imbinat perfect cu rock-ul si au purtat publicul intr-o calatorie fantastica pe taramul muzicii, in care am gasit cele mai frumoase declaratii de dragoste.

Un spectacol extraordinar ce s-a desfasurat pe parcursul a 2 ore si jumatate, din care nu au lipsit hiturile trupei, dar si piesele lansate recent, precum “Balerina“, “Salut, ce faci?”, “Ramane din noi… dragostea“. Invitata speciala a show-ului a fost Aza, alaturi de care baietii au inregistrat piesa “True Love Story”, inclusa pe albumul “Love, Peace & Harmony“.

directia 5 a inceput spectacolul cu piesa “Tot ai sa vii”, iar in cele doua ore a purtat publicul pe taramul in care dragostea este tot ceea ce conteaza, intr-un spectacol exceptional in care romantismul s-a imbinat perfect cu pop-rock-ul. “Hello”, “Ai un loc”, “Iti multumesc”, “Daca ai sti”, “Forever love”, “De ce iubim si multe melodii care au cucerit publicul instant, dar si un mega-bis cu hiturile “Povestea noastra”, “Ce mai faci?”, “Obsesia”, “Plin de furtuni”, “Am nevoie de tine” si “Forever love”, ropote de aplauze si cel mai mare backing vocal.

Concertul “Ramane din noi… dragostea” promoveaza si albumul “Love, Peace & Harmony“, al 35-lea material al formatiei. Albumul include 11 melodii, dintre care single-urile extrase anul acesta “Balerina“, “Salut, ce faci?” (feat Nicoleta Nuca), “Ramane din noi… dragostea”, plus piese noi si o noua colaborare, cu Aza.

Povestea a inceput cu entuziasm si multa muzica in 1991, cu o alta componenta si cu un prim album “La vulturul de mare cu pestele in ghiare”. Vino alaturi de trupa directia 5 sa rememorezi stadiile muzicale ale uneia dintre cele mai experiementate si solide trupe din Romania.

1 COMMENT

Comments are closed.

Actualitate

Scarlet Aura a lansat un nou single: “Raw Power”

Trupa românească de heavy metal, Scarlet Aura, se pregătește să lanseze noul album la începutul anului viitor, prin Universal...

Retro Rock, un eveniment special cu peste 50 de artiști

Asociația Promusic Events organizează pe 25 octombrie 2020, la Arenele Romane din București, un eveniment cu totul special, unde,...

ANDRIES IN CONCERT

AlexandruAndries continua sademonstreze cat este de „greu de pensionat”: in aceastatoamnaartistulvaajunge in catevaorase cu spectacolul’’ANDRIES IN CONCERT’’ in care...

A doua saptamana BUCHAREST PHOTOFEST Cezar & Cosmin (Days of Confusion) inchid festivalul, cu un inedit concert acustic.

 SOLIDARITATEA este tema centrala a Ediției din acest an a BUCHAREST PHOTOFEST, festivalul internațional de fotografie din Capitala. Ajuns...
- Advertisement -

COSMIN LUPU FACE VOCEA PIESEI “Go Home and Come Tomorrow”, SINGLE-UL PROIECTULUI “DOG IS MY COPILOT”

Cosmin Lupu (Days of Confusion, Domination) a fost invitat sa cante pe primul single al proiectului DOG IS MY...

LUNA AMARĂ – ACUSTIC, „RELOADED” – la Club Quantic București

După ce am sărbătorit 20 de ani de activitate pe tonuri electrice in Quantic Club din București acum o...
- Advertisement -

Ce mai este nou?Citeste
www.roevents.ro

Recomandările redacțieiStiri
www.roevents.ro

X
X
X
X